Lindstrands Handske Lillmon Unisex

kr. 599

Lindstrands Handske Lillmon Unisex

Lindstrands Handske Lillmon Unisex

Helårshandske med helt nye normer for sikkerhed og komfort.

Vores shop er helt Dansk. Vi giver dig altid en reel betjening, så du altid kan være sikker på, du opnår det rigtige sikkerheds mc udstyr til dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA

Varenummer (SKU): 720-21120200 Kategorier: , , , Tags: ,
 

Beskrivelse

Lindstrands Handske Lillmon Unisex 1 Lindstrands Handske Lillmon Unisex

Lindstrands Handske Lillmon Unisex

Vandtæt unisex og responsiv handske til aktiv kørsel. Foret med Innoborn® 60g. Formet, blød, kno beskyttelse. HI-ART forstærkning i håndfladen. CE-certificeret, niveau 1. Dryway+ funktionsmembran. Skinfit, teknologi, der holder foringen på plads. NUDUD Touch screen-teknologi, der muliggør præcisionskontrol af GPS og mobiltelefoner med handsken på.

(19) ‪#‎lindstrandsmc‬ – Udforsk | Facebook

Lindstrands Handske Lillmon Unisex 2

Tøj, der er lavet fra det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores tøj dagligt, for eksempel. Vi har stor respons fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa. I dette afsnit kan du læse alt om de teknikker og metoder, vi bruger til at holde dig sikker og komfortabel på vejen.

SØM

Vi vælger tråd, der passer til materialet, så sømmene bliver så stærke som muligt. Vi bruger Triple Stitch i sårbare områder af vores lædertøj.

YDRE STOF

Yderstof er læder eller tekstil med forskellige typer overfladebehandling.

HI-ART

Det er her, HI-ART® er placeret i vores tøj. Vores inklusive materiale, gør beklædningsgenstandene er pålidelige og modstandsdygtige over for slid. Det bruges i de fleste af vores produkter.

BESKYTTELSES ELEMENTERNE

Beklædningsgenstande, der bruger ekstra beskyttelses elementer, har vi syet velcro i dem for at holde elementerne på plads og for at lette perfekt justering.

MEMBRAN

Nogle beklædningsgenstande har også en syet eller fjernbar membran. Tapede sømme, naturligvis.

AIR MESH

Vi bruger ofte Air Mesh bag rustning for bedre komfort.

FORING

Tættest på kroppen er en foring, syet i eller aftagelig. Normalt lavet af ventileret mesh, temperatur-regulerende Outlast® eller en varm, quiltet forings Teknologi

CE-CERTIFICEREDE PRODUKTER

Der er dage, hvor ting ikke går efter planen. Først i disse tider begynder du at sætte pris på pålideligheden af ​​dit motorcykeludstyr. EU har endelig godkendt en ny standard, EN 17092, Beskyttelsestøj til motorcyklister.

Lindstrands Handske Lillmon Unisex 3

VIGTIGHEDEN FOR DE BEDSTE ANVENDELIGE MATERIALE

Vi ønske om at producere udstyr, der er så behageligt at bære som det er sikkert at køre i. Derfor bruger vi så meget tid på at undersøge stoffer, nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Det er en uendelig forfølgelse. Der er altid en måde at forbedre et tøj på. Og der er altid en ny udvikling, der hjælper med at forbedre motorcyklistens liv.

 

Lindstrands Hi-ARTHI-ART®
HI-ART er et beskyttet materiale udviklet af os. Vi bruger materialet i særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

Lindstrands Handske Lillmon Unisex 4

 

 

NUDUD er en ny innovativ “touchscreen-løsning” med høj præcision, der giver dig mulighed for at holde dine handsker på i alle situationer, både på og uden for din motorcykel / snescooter. Præcisionen er uden sidestykke. Find mere information på nudud.se

 

Lindstrands DrywayDryway + 2.0®, Dryway + ® og Dryway®
Dryway + 2.0, Dryway + og Dryway er vind- og vandtætte membraner, der holder dig tør selv i det vådeste, blæsende vejr. Materialet tillader, at fugtdamp slipper ud indefra, mens vind og regn holdes ude. 

Vores seneste funktionelle membran, Dryway + 2.0, har en vandtætningsværdi på 10.000 mm og en åndbarhedsværdi på 30.000 g / m2 / 24 timer. Husk, at en membranfunktion er afhængig af forskellen i fugtighed mellem indvendigt og udvendigt. Hvis der anvendes en ekstern varmekilde, såsom opvarmede greb eller sæder, fungerer membranen i omvendt retning. 

Lindstrands InnoborneINNOBORNE®
Et isolerende materiale, der er i stand til at holde varmen længere end endda uld, er let, hurtigtørrende og transporterer fugt effektivt væk fra kroppen. Består af 100% olefin / polypropylen.

 

Lindstrands Skin Fit

 

SKIN FIT
En teknologi, der bruges til at sikre handsker og membraner. Hvor det er brugt, forbliver foringen og membranen fastgjort og følger ikke din hånd, når den fjernes.

Lindstrands Handske Lillmon Unisex 5

 

 

Produktet har CE-godkendt beskyttelsesniveau 1 og velcrolukning for nem justering. Jakker har skulder og albue rustning. Bukser har hofte- og knæbeskyttelse.

CE
CE-mærkningen viser, at produktet overholder en godkendt sikkerhedsstandard baseret på avancerede test og ulykkesundersøgelser.

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 10 × 10 cm
size

10, 11, 12, 13, 14, 5 pige størrelser, 6 pige størrelser, 7 pige størrelser, 8 Pige størrelser, 9