FIVE5 WFX TEC GORE-TEX VINTER HANDSKE LANG

kr. 1.199

Five logoFive5 Logo

FIVE5 WFX TEC GORE-TEX VINTER HANDSKE LANG

Den ultimative vinter handske.

Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med de bedste og sikreste produkter SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, FIVE5, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.

 

 

Beskrivelse

Five Handske Oklahoma Sort

FIVE5 WFX TEC GORE-TEX VINTER HANDSKE LANG

Den ultimative vinterhandske med Gore Tex.

Du har valget mellem en lang version og en kort version. WFX City er den ideelle handske til at møde vinteren med elegance, både til byen og du kan roligt tage en mellemdistancetur uden at fryse fingrene.

Dens øvre struktur er fremstillet i Stretch Cordura® som er både vindtæt og elastisk, nok til at give maksimal komfort. Dens inderside er fremstillet i læder og beskyttelsesskallerne, er skjult under stoffet og giver perfekt. beskyttelse.

Varmeisolering og vandtætning leveres henholdsvis af en Thinsulate ™ 200g foring og en åndbar GORE-TEX®-membran.

  • Vandtæt og vindtæt stretch Cordura® struktur (øvre) / fuldkorns gedeskind for fleksibilitet (håndflade)
  • GORE-TEX vandtæt indvendig membran
  • 200 g Thinsulate ™ termisk foring
  • Beskyttende metacarpophalangeal skaller og PU phalanges under stof
  • Beskyttende skal af hypothenaren (palmskyder) i TPR
  • Perforeret forstærkning af gedeskind
  • Dobbelt lukningssystem med læderflig + velcro og vandtæt lynlås
  • TouchScreen™ system (tommel- og pegefinger) til håndtering af berøringsskærme

Størrelser: fra XS til XXXL

Five5 løfte kan sammenfattes til tre ord: BESKYTTELSE / MONTERING / DESIGN.

Fem: Vores navn lyder indlysende, da vores kald er at beskytte hånden (og de fem fingre, der følger med den …) under aktiviteter, der kræver brug af en højt ydende teknisk handske, såsom at køre en tohjulet.

I mere end femten år har vi bidraget til at øge sikkerheden og fornøjelsen for de køre, der har et ønske om   at få max beskyttelse af hånden. Millioner rundt om i verden, køre har allerede med et par Five5. Er det din tur nu?

Handsken er et element af sikkerhed, kombineret med komfort.

Selv ud over begreberne komfort og perfekt pasform tilbyder en FIVE-handske ofte mere end en konkurrencehandske, hvis vi ser det detaljeret. Det er ikke nødvendigvis indlysende, når du køber det, men det gør en enorm forskel i brug. Komfort, beskyttelsesniveau og holdbarhed. Ved at sammenligne de materialer, der udgør FIVE-handskerne med resten af ​​produktionen, kan vi se, at med produkter “antaget at være ækvivalente” (f.eks. I pris) tilbyder FIVE ofte mere. Ægte fuldnarvet læder, når konkurrenter tilbyder syntetisk læder. Ægte kulstof, når nogle mærker er tilfredse med simpel plast med et kulstofudseende. Kevlar-for, når konkurrencen ikke tilbyder et forstærkende for. Eksterne sømme, mere behagelige men sværere at opnå, mod standard sømme osv. Vores ledemotiv: at tilbyde det bedst mulige produkt til den bedste pris. Kvaliteterne af en FIVE handske kan værdsættes ved brug, endnu mere end bare prøven i butikken.

MONTERING – (eller perfekt pasform) – fordi handsken er forbindelsen mellem dig og din cykel. For at nyde glæden ved at køre tohjulet skal dette link glemmes. Mens du tillader den perfekte gengivelse af hver af dine beslutninger på styret, uanset om det er et spørgsmål om at accelerere, bremse, ændre din bane. Det er vigtigt at få en god fornemmelse af kontrollerne (og i forlængelse heraf cyklen). Det er endda en yderligere garanti for sikkerhed. Og det skal ske i en vis komfort. Vores ønske er helt klart at bidrage til den fornøjelse, man kører på motorcykel.

DESIGN – fordi vi lægger vægt på funktionel æstetik. Efter vores mening skyldes formen på hver af de dele, der udgør en handske, den rolle, den er tildelt (beskyttelse, komfort, ventilation, slidstyrke osv.). Derfor designer og designer vi hvert element specifikt uden nogensinde at bruge standarddele, så en FIVE-handske er eksklusiv og særpræg. Vores design kopieres ofte, men aldrig sidestilles! Så du kan lige så godt vælge den originale, FIVE.

BESKYTTELSE – fordi dine hænder er dyrebare. Forestil dig at skulle gå en dag uden at kunne bruge en af ​​dine hænder, på grund af en mindre skade. Den mindste aktivitet ville kunne skabe store vanskelig heder og store smerter. Det er vigtigt at beskytte dine hænder. Vi tænker ikke altid på det, men ved refleks har vi en tendens til at lægge vores hænder frem i tilfælde af et fald. De er derfor særligt udsatte. Vores ambition er at reducere risikoen for specifikke skader i forbindelse med motorcykelridning

Vi integrerer de bedste teknologier i vores produkter. Dette fører os til at vælge velrenommerede tekniske partnere, såsom GORE-TEX (vandtæt membran), PRIMALOFT®, 3M® Thinsulate ™ (termisk foring), Dupont de Nemours® (Kevlar), Gütermann® (for trådene, modstandsdygtige men ikke skarpe) og vedtage deres innovationer på vores mest avancerede produkter. For eksempel var vi de første til at integrere Nanofront®, et absorberende og skridsikkert materiale fra Japan, i håndfladen på vores high-end motocrosshandske for et uovertruffen greb.

FIVE5 WFX TEC GORE-TEX VINTER HANDSKE LANG 2

Yderligere information

Vægt 05 kg
Størrelse 40 × 10 × 5 cm
Tøj Størrelser

, , , , ,