Buff Polar Sort Halsvarmer

kr. 265

Buff

Buff Polar Sort Halsvarmer

Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.

 

Beskrivelse

Buff

Buff Polar Sort Halsvarmer

Brug halsedissen Polar Buff® som et alternativ til det mere traditionelle halstørklæde på kolde dage. Den holder halsen behagelig varm i vintermånederne, når du fx vandrer eller står på ski, motorcykel ture i koldt vejr og snowboard. Hvis læber og næsetip bliver kolde på vej ned ad pisten, kan du også trække halsedissen op for at dække de områder. Halsedissen fylder ikke så meget som et almindeligt halstørklæde, hvilket er praktisk, når du er fysisk aktiv.

Buff® har tænkt på miljøet, for halsedissen er i 97% polyester, der er fremstillet af genanvendte plastikflasker. Derudover er der 3% elastan, der sammen med teknologien Ultra Stretch gør halsedissen meget elastisk. Det gør det nemt at trække den ned over hovedet og behageligt at have den på.

Polar Buff har en solbeskyttelsesfaktor på 50, så du er godt beskyttet mod solens stråler. Den har gode svedtransporterende egenskaber, så fugten ledes væk fra huden, og halsedissen tørrer hurtigt. Det gør, at den er behagelig at have på, og at din kropstemperatur holdes stabil, når du er aktiv under åben himmel.

Buff® og UNICEF:

Buff® har besluttet at donere 2% af sit overskud til UNICEF. Sammen vil de bidrage til projekter mod COVID-19 og dens konsekvenser for de mest sårbare og udsatte børn i bl.a. Syrien og Senegal. Indsatsen går bl.a. ud på at oplyse og vejlede i adfærd, der hæmmer smittespredning. Der bruges også midler på rent vand og store mængder sæbe.

Detaljer:

  • Halsedisse til voksne
  • 97% genanvendt polyester, 3% elastan
  • Ultra Stretch
  • UPF: 50
  • Svedtransporterende

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 10 × 10 cm