Halvarssons Ryg Beskytter Huntly Cap

kr. 969

Halvarssons

Halvarssons Ryg Beskytter Huntly Cap

Let bøjelig CE-certificeret i det højeste niveau level 2-beskyttelses klasse.

Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver dig altid en reel, rigtig betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.

 

Beskrivelse

Halvarssons

Halvarssons Ryg Beskytter Huntly Cap

• Let og bøjelig.
• Stabilt taljebælte.
• CE-certificeret i det højeste niveau level 2-beskyttelsesklasse.

SLAGBESKYTTERE I DIT MC BEKLÆDNING

Slagbeskyttere eller kropspanser i dit beklædning, skal hjælpe med at absorbere og sprede stød fra et direkte slag. De kan forhindre eller reducere sværhedsgraden af ​​brud og ledskader. Specielt er ryggen udsat, da skaderne her kan give alvorlige skader. Derfor er det vigtigt at man her tjekker sit udstyr.

Slagbeskyttere skal forblive sikkert på plads for at arbejde effektivt. Prøv gearet for at kontrollere, at beskyttere forbliver sikkert placeret over dine skuldre, albuer, hofter og knæ.

Nogle jakker kan have en let tynd skumfyld plade i din rygbeskyttelses lommen, den yder minimal beskyttels eller slet igen.

Medmindre de er mærket EN 1621-1, kan andre genstande i rygen muligvis ikke beskytte dig mod skader. Hvis dit udstyr ellers er egnet, skal du udskifte skum plader m.m. med stødbeskyttere af høj kvalitet (EN 1621-1), eller (EN17092 som kan købes separat.

Nye Standarder for MC-beklædning

Når vi kikker på MC-beklædning, har der aldrig været klare og tydelige regler for sikkerheds standarder, men de er her nu. Det har taget de Europæiske eksperter syv år om at fastlægge samtlige kriterier for EN1621-med seks underliggende direktiver som EN1621-2:2020 der beskriver opdaterede testprocedurer.

Vi har lette EN sikkerheds regler som er helt enkle, når det omhandler de beskyttelses skåle der er inde i tøjet, nogen kender det hvis de skulle købe et rygskjold.

Her er der tale om type level 1 eller level 2 hvor level 2 er det mest sikre, og på nogle punkter dobelt så sikker.

VI ER PARAT

Motorcyklistens personlige beskyttelse kommer under lovgivningen i EU-forordningen 2016/425. Dette betyder, at alle produkter, der er beregnet til beskytte brugeren mod en eller anden fare, skal testes af et akkrediteret laboratorium til en skriftlig CE-standard eller regulering. Laboratoriet udsteder et CE – certifikat for hvert produkt, hvis det passerer kriterier. Forskellige tests udføres for forskellige produkter som handsker, støvler, lemmerbeskyttere, rygbeskyttere osv. Generelt mekaniske tests og uskyldighedstest udføres i henhold til til hver CE- standard. Hvis produktet kun leveres beskyttelse mod årstider, såsom regn og vind, behøver det ikke at blive testet og certificeret. Både importøren og distributøren er ansvarlig for at sikre, at produkterne bragt ind i og markedsført i EU er testet og certificeret. Folkene bag Halvarssons-mærket er meget har erfaring med at udvikle produkter inden for dette felt og har været i spidsen for udvikling og afprøvning af beskyttelsesudstyr til motorcyklister.

SOM SAGT ER DER I DAG STANDARDER FOR FØLGENDE PRODUKTGRUPPER:

• EN 1621-1 CE-standard for stødbeskyttelse (skuldre, albuer, hofter og knæ).

• EN 1621-2 CE-standard til rygbeskyttelse.

• EN 1621-3 CE-standard til brystbeskyttelse.

• EN 1621-4 CE-standard til oppustelig beskyttelse.

• EN 13595 CE-standard for motorcykelhandsker.

• EN 13634 CE-standard for motorcykelfodtøj.

• EN 14021 CE-standard for at beskytte ryttere mod sten og snavs (off-road motorcykel).

• EN 17092 CE-standard for beskyttelsesbeklædning til privatpersoner. I nogle standarder er beskyttelsesniveauet angivet. Niveau 1 angiver det laveste niveau af beskyttelse og niveau 2, det højeste niveau af beskyttelse. Læs mere på www.halvarssonsmc.com

Mere om sikkerhedm i mc beklædning.

På samme måde vil man forenkle de mange meget komplicerede EN data i en let og overskuelig mærkning i MC Beklædning.

AAA – Heavy duty protective garments

AA – Medium duty protective garments

A – Light duty protective garments

B – Light-duty abrasion protection garments (no armour)

C – Impact protector ensemble garments

Som vist kan det ses i listen herover, at AAA-mærkningen er underlagt den skrappeste kontrol med betegnelsen Heavy Duty Protective Garments, hvor produktet blandt andet lever op til klassificeringens strengeste testprocedure for stødabsorbering, slitage, materialets rivnings-styrke og syningernes styrke.

Beklædning med AAA-mærkning vil derfor altid indeholde ekstra beskyttelse ved skuldre, albuer, hofter og knæ.

Klassificeret til at den bedste beskyttelse.

AA

En AA klassificeringen er kravene til stødabsorbering, rivnings-styrke og syninger knap så hårde, men beklædningen her skal lige som AAA-mærkningen indeholde ekstra beskyttelse på skuldre, albuer, hofter og knæ.

Klassificeret til at yde medium beskyttelse.

A

For produkter mærket med A er kravene til stødabsorbering, rivnings-styrke og syninger yderligere reduceret, med færre zoner testes. Produkter med A klassificeringen skal dog også indeholde ekstra beskyttelse ved skuldre, albuer og knæ, dog kan beskyttelse ved hofterne kan udelades.

Klassificeret til at yde begrænset beskyttelse.

B

Produkter med et B på mærkaten opfylder de samme krav som produkter med A mærket – MEN for disse produkter er der ingen krav om ekstra beskyttelse ved udsatte punkter som skuldre, albuer og knæ.

C

Denne klassificering er forbeholdt produkter som eksempelvis brynjer, løse albue eller knæbeskytter og lignende.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Tøj Størrelser

, ,