Halvarssons Ljusdal Helårs Premium Handske 

kr. 1.099

Halvarssons Ljusdal Helårs Premium Handske Halvarssons

Halvarssons Ljusdal Helårs Premium Handske

Ljusdal er en perfect touring handske, fremstillet med Outlast temteratur regulerende foring der holder dig behagelig tempereret. Membranen holder vand og vind ude. Gedeskind / tekstil. Lukning med skrue lås.

 

 

Beskrivelse

Halvarssons Ljusdal Helårs Premium Handske Halvarssons

Halvarssons Ljusdal Helårs Premium Handske

Ljusdal er lidt af en all rounder. Den er komfortabel at bære, let at trække ind, på trods af handsken er godt foret med Outlarst og Innobone samt Dryway vandtæt membran, som også virker sammen med varme i håndtaget. Den har det fantastiske BOA snøre system som giver en perfekt pasform.

Vandtæt allround handske lavet i vand afvisende gedeskind og tekstil. 

HI-TENACITY PE FLEX / GED LÆDER

Dryway + funktionel membran

HI-ART forstærkninger i håndflade området CE-certificeret niveau 1

WindWire justeringsteknologi N

UDUD Touch screen-teknologi Berørings skærms teknologi for den bedste kontrol med handske på.

Tekstil- og gedeskindkonstruktion

Foret med Innoborn® 60g

OUTLAST® temperaturregulerende forings materiale

Ergonomisk formede kno beskyttere

MC-fit teknologi til at holde foringen inde sted

Visirvisker

STØRRELSE SORT / GRÅ 5-14

Unisex Størrelserne 5 til 8 svare til dame størrelser

#halvarssonsmc #scandinavianpremium #safetythroughcomfort #motorcyclelife #motorcycleapparel #motorfun #travel #since1946 #duell

SØM
Vi vælger specifikke tråde, der passer til forskellige materialer for at gøre sømme så stærke og sikre som muligt. Vi bruger Triple Stitch i sårbare områder af vores læder slid.

YDRE STOF
Yderstof er læder eller tekstil med forskellige typer overfladebehandling.

HI-ART
Vores beskyttede materiale HI-ART® gør tøj modstandsdygtige over for slid og bruges i de fleste af vores produkter.

ARMOUR
Beklædningsgenstande, der bruger rustning, har syet velcro i dem for at holde rustningen på plads og for at lette justeringen.

MEMBRAN
Nogle beklædningsgenstande har også en syet eller aftagelig membran. Tapede sømme, naturligvis.

AIR MESH
Vi bruger ofte Air Mesh bag panser for bedre komfort.

FORING
Tættest på kroppen er en foring, syet i eller aftagelig. Normalt lavet af ventileret mesh, temperaturregulerende Outlast® eller en varm, quiltet foring.

Tøj, der er lavet fra bunden af det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores beklædningsgenstande dagligt, inklusive en god reaktion fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa.

Vores mål er altid at producere udstyr, der er usædvanligt behageligt at have på og lige så sikkert at køre i. Vi bruger utallige timer på at undersøge stoffer, nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Vi er altid på jagt efter at finde måder at forbedre beklædningsgenstande, der i sidste ende er at forbedre cyklistens liv.

Hver af vores teknologier testes nøje og vælges, så de passer til vores nøjagtige behov for de produkter, vi designer. Ydre materialer er stærke og holdbare, men også bløde og smidige, igen for at maksimere sikkerhed og komfort. Det stopper ikke der. Alle vores monterede beskyttere er justerbare for at få en perfekt individuel pasform med justerbare sømme, manchetter og taljeområder for yderligere at understrege dette.

Alt dette giver dig som rytter mulighed for at være afslappet og behagelig og let fokusere din opmærksomhed og energi for at være opmærksom og sikker.

Tag et af vores produkter på, så ser du, hvad vi mener. Alt dette øger chancerne for, at du kommer sikkert og afslappet hjem. Materialerne, teknikkerne og metoderne til at holde dig sikker og behagelig på vejen.

VIGTIGHEDEN FOR HØJRE MATERIALE

Halvarssons Hi-Art

HI-ART®
HI-ART er et beskyttet materiale udviklet af os. Vi bruger materialet i særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

Halvarssons 3 tredobbelte søm3STICH Et tøj er aldrig stærkere end dets sømme. Det gør ingen forskel, hvor godt materialet er, hvis sømene går i stykker. Efter en lang række tests har vi fundet en teknik, der giver maksimal holdbarhed. Vi bruger en velafbalanceret stingtæthed, en kraftig, slidstærk tråd i tredobbelte sømme i udsatte områder.

 

Halvarssons Outlast

OUTLAST®
Outlast® er et højteknologisk materiale, der regulerer temperaturen inde i tøjet. Det blev oprindeligt udviklet til at beskytte astronauter mod ekstreme temperaturændringer og er siden da blevet videreudviklet til også at arbejde med motorcykeltøj. Foringen består af millioner af mikroskopiske paraffinvoks kapsler, der absorberer, opbevarer og frigiver overskydende varme, så du føler dig komfortabel ude på vejen.

Læs mere på outlast.com

Halvarssons mcFit

mcFIT
Maximum Comfort FIT-teknologi i handsker laminerer foringen og membranen med den ydre skal for en perfekt pasform og forhindrer foringen i at følge din hånd, når den fjernes.

 

Halvarssons Skin Fit

SKIN FIT
En teknologi, der bruges til at sikre handskeforinger. Hvor det er brugt, forbliver foringen godt fastgjort og følger ikke din hånd, når den fjernes.

 

Halvarssons Dryway

Dryway + 2.0®, Dryway + ® og Dryway®
Dryway + 2.0, Dryway + og Dryway er vind- og vandtætte membraner, der holder dig tør selv i det vådeste og blæsende vejr. Materialet tillader, at fugtdamp slipper ud indefra, mens vind og regn holdes ude. Vores seneste funktionelle membran, Dryway + 2.0, har en vandtætningsværdi på 10.000 mm og en åndbarhedsværdi på 30.000 g / m2 / 24 timer. Husk, at en membranfunktion er afhængig af forskellen i fugtighed mellem indvendigt og udvendigt. Hvis der anvendes en ekstern varmekilde, såsom opvarmede greb eller sæder, fungerer membranen i omvendt retning.

Halvarssons Ljusdal Helårs Premium Handske  1

NUDUD®

NUDUD er en ny innovativ “touchscreen-løsning” med høj præcision, der giver dig mulighed for at holde handskerne på i alle situationer, både på og uden for din motorcykel / snescooter. Præcisionen er uden sidestykke. Find mere information på nudud.se

Halvarssons CE

CE
CE-mærkningen viser, at produktet overholder en godkendt sikkerhedsstandard baseret på avancerede test og ulykkesundersøgelser.

 

Halvarssons Ljusdal Helårs Premium Handske  2Hvis en jakke bærer dette symbol, har den en lomme klar til vores CE-godkendte HUNTLY rygbeskytter.

 

 

Halvarssons Ljusdal Helårs Premium Handske  3

Dette produkt er forudinstalleret med velcro og kan suppleres med et komplet beskyttelsessæt til bukser. De CE-godkendte beskyttere findes i to størrelser.

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 10 × 10 cm
size

10, 11, 12, 13, 14, 5, 6, 7, 8, 9, S