Halvarssons 310 Lady

kr. 1.699

Halvarssons Læderjakke Dresden Sort/HvidHalvarssons Læderjakke Dresden Sort/HvidHalvarssons Læder Vest Cut Black

Halvarssons 310 Lady

Halvarssons 310 Lady

Flot Kvalitets Halvarssons Læderjakke

Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, DAYTONA M.M.

 

 

Beskrivelse

    Halvarssons Læderjakke Dresden Sort/HvidHalvarssons Læderjakke Dresden Sort/HvidHalvarssons Læder Vest Cut Black  Halvarssons 310 Lady

Halvarssons læderjakke 310 kvinder brun / sort

• Retro look med god beskyttelse.

• Gedeskind, vasket.
• HI-ART® forstærkning på skuldre og albuer.
• CE-certificeret, i klasse “AA”.
• CE-certificeret beskyttelse, niveau 1, justerbar.
• Triple sømme i udsatte områder
• Kan suppleres med lomme til rygbeskyttelse.
• Sammenlåselig med bukser.

VIGTIGHEDEN ER AT ANVENDE DE BESTE MATERIALER

Halvarssons 310 Lady 1

3STICH Et tøj er aldrig stærkere end dets sømme. Det gør ingen forskel, hvor godt materialet er, hvis sømene går i stykker. Efter en lang række tests har vi fundet en teknik, der giver maksimal holdbarhed. Vi bruger en velafbalanceret stingtæthed, en kraftig, slidstærk tråd i tredobbelte sømme i udsatte områder.

Halvarssons 310 Lady 2

HI-ART®
HI-ART er et beskyttet materiale udviklet af os. Vi bruger materialet i særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

Halvarssons 310 Lady 3

Dette produkt har rustning, der opnår niveau 2, det højeste niveau i henhold til EN 1621-1: 2012. Velcro vedhæftede filer til personlig pasform. Jakker har skulder og albue rustning. Bukser har hofte- og knæbeskyttelse. Albue og knæpanser er designet til at give mere beskyttelse på ydersiden af ​​knæet / albuen.

Motorcykeltøj er vores passion

I hele Halvarssons-mærket lægges der vægt på sikkerhed, komfort og stil.

Vejen er vores hjem uden for hjemmet

. ..og vi tror, ​​du har det på samme måde. På en motorcykel er turen hele pointen. Destinationen betyder ikke rigtig noget.

SKANDINAVISKE PREMIUM

Halvarssons har bygget sin 70-årige historie på tradition og håndværk.

Etableret i den lille svenske backcountry-by Malung i 1940’erne har mærket løbende udviklet det fineste skandinaviske motorcykeltøj, med øje for detaljer og mere end bare en lille indsprøjtning af lidenskab.

Denne filosofi kan stadig ses i dag, men nu finder du også banebrydende teknologier. Hvert enkelt stykke tøj har unikke egenskaber, der tilfredsstiller behovene hos selv de mest krævende professionelle kører, der sætter sikkerheden først. Bare spørg motorcykelpoliti styrkerne i Europa, der valgte os som deres leverandør.

Men med Halvarssons behøver sikkerhed ikke at gå i bekostning af komfort og funktionalitet. Faktisk har vi i årevis fulgt filosofien “sikkerhed gennem komfort”. Og det betyder vi holder dig tør og ved den helt rigtige temperatur, ved hjælp af teknologier som Outlast, TFL og Dryway membraner. Kombiner dette med nogle af de bedste materialer på markedet. Det er grunden til Halvarssons fra start altid har haft så mange loyale tilhængere. Tidløs stil og kvalitet, der aldrig går af mode.

DESIGN FILOSOFI

SIKKERHED GENNEM KOMFORT har været vores designfilosofi gennem Halvarssons historie. Jo mere behagelige tøjet er, jo bedre kan du fokusere på det der betyder noget. Vi udvikler konstant vores materialer og tekniske funktioner for at kunne tilbyde de bedst mulige løsninger til dig, uanset terræn eller forhold. Det er grunden til Halvarssons succes, blandt forskellige politistyrker i Europa, som alle stolt bærer vores udstyr. Halvarssons fremstiller fremragende køretøj, som holder årevis med hensyn til stil, kvalitet og sikkerhed. Vi vil have dig til at være komfortabel og sikker. Vi vil have dig til at glemme, at du har vores udstyr på og bare nyde turen.

VI PASER

Vi er født med den velkendte svenske samvittighed, ”at passe” det er i vores blod. Det er derfor indlysende for os at sigte mod det bedste og altid gøre hvad der er rigtigt.

Vi er interesserede i Halvarssons. Vi holder af hinanden og om vores miljø. Vi holder af vores venner, der laver tøjet, og hvordan det er lavet. Vi holder af vores forhandlere, og mest af alt holder vi af dig.

Den WE CARE mentalitet i vores virksomhed og i vores arbejde, er til stede på alle niveauer. Fra design til produktion og helt frem til dig.

Den usædvanligt stærke loyalitet fra dig, vores kører, er det bedste bevis for, at vi gør tingene rigtigt.

VI ER HELT KLAR

Personlig beskyttelse af motorcyklister er omfattet af lovgivningen i EU-forordningen 2016/425. Alle produkter, der er beregnet til at beskytte brugeren mod en eller anden fare, skal testes af et akkrediteret laboratorium til en skriftlig CE-standard eller -forordning. Laboratoriet udsteder et CE-certifikat for hvert produkt, hvis det opfylder kriterierne. Vi er klar; alle vores produkter opfylder den krævede EU-regulering.

Materialer

Et sæt mc tøj er så meget mere end de ting, du kan se …

Tøj, der er lavet fra det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores beklædningsgenstande dagligt, inklusive en god reaktion fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa.

Vores mål er altid at producere udstyr, der er usædvanligt behageligt at have på og lige så sikkert at køre i. Vi bruger utallige timer på at undersøge stoffer, nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Vi er altid på jagt efter at finde måder at forbedre beklædningsgenstande, der i sidste ende er at forbedre cyklistens liv.

Hver af vores teknologier testes nøje og vælges, så de passer til vores nøjagtige behov for de produkter, vi designer. Ydre materialer er stærke og holdbare, men også bløde og smidige, igen for at maksimere sikkerhed og komfort. Det stopper ikke der. Alle vores monterede beskyttere er justerbare for en perfekt individuel pasform med justerbare sømme, manchetter og taljeområder for yderligere at understrege dette.

Alt dette giver dig som rytter mulighed for at være afslappet og behagelig og let fokusere din opmærksomhed og energi for at være opmærksom og sikker.

Tag et af vores produkter på, så ser du, hvad vi mener. Alt dette øger chancerne for, at du kommer sikkert og afslappet hjem. Materialerne, teknikkerne og metoderne til at holde dig sikker og behagelig på vejen.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse 50 × 30 × 25 cm
Størrelse Dame

, , , , ,