Buff Sort Halsvarmer

kr. 255

Buff

Buff Sort Halsvarmer

Original Tubular. Multifunktionelt produkt en halsvarmer der er designet til brug hele året rundt.

Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver dig altid en reel, rigtig betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.

 

 

 

Beskrivelse

Buff

Buff Sort Halsvarmer

Original Buff er et smart kvalitets hals rør til voksne, der er et alternativ til det mere traditionelle halstørklæde. Den kan bruges til at beskytte halsen i køligt vejr året rundt, fx i forbindelse med udendørsaktiviteter som løb, klatring, ridning eller en tur på motorcykel. Man kan også trække den op over næse og mund, ja kun fantasien sætte grænser for måder at anvende halsedissen på.

Buff® har taget hensyn til miljøet, for halsedissen er fremstillet i 95% polyester, der stammer fra genanvendte plastikflasker. Derudover er der 5% elastan, der sammen med teknologien Ultra Stretch gør halsedissen meget elastisk. Det gør den nem at trække ned over hovedet, og så er den behagelig at have på og passer til de fleste halse.

Med sin UPF på 50 beskytter halsedissen dig godt mod solens ultraviolette stråler. Det svedtransporterende materiale leder fugten væk fra huden, og halsedissen tørrer hurtigt. Det gør, at kropstemperaturen holdes stabil. Original Buff er fremstillet i ét stykke stof, så der ikke er nogen generende syninger, men den er behagelig at have på.

Detaljer:

  • Halsedisse til voksne
  • 95% genanvendt polyester, 5% elastan
  • Ultra Stretch
  • UPF: 50
  • Svedtransporterende
  • Fri for sømme

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 10 × 10 cm