Feenix Arisona Blød Læder Handske Sort

kr. 498

Feenix Arisona Blød Læder Handske Sort

Oplev den ultimative kombination af klassisk stil og funktionalitet med Feenix Arisona – den klassiske MC handske fra det anerkendte finske firma Feenix. Arisona skiller sig ud med sin luksuriøse blødhed og et elegant, bredt skaft, der garanterer både komfort og stil på vejen.

Uanset om du cruiser gennem byens gader eller udforsker landevejene, er Feenix Arisona den perfekte ledsager, der bringer en kombination af finsk håndværk og tidløs stil til dine motorcykeleventyr.

Klassisk MC handske med højt, bredt skaft. Feenix kan bruges til alle bikere.

X1 er en 100 procent Dansk virksomhed. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, FIVE5, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, DAYTONA M.M.


 

Beskrivelse

Feenix Arisona Blød Læder Handske Sort

Feenix Arisona Blød Læder Handske Sort 1

Feenix Arisona er en fin klassisk MC handske fra det Findske firma Feenix. Arisona er meget blød og med højt et bredt skaft. En rigtig behagelig handske, med god sikker føling. Fremstillet i blødt, stærkt, kvalitets okseskind. Handske kan bruges til alt slags kørsel, det var tidligere den foretrukne politi handske. Fremstillet 100% smidig, blødt læderkonstruktion.

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Tøj Størrelse

XS, S, M, L, XL, XL2, XL3