Nikwax Wool Wash

DKK 75

Nikwax Wool Wash
Nikwax Wool Wash
Wool Wash ™ renser, blødgør, opfrisker effektivt, hæmmer opbygning af kropslugt, fremskynder tørring og forbedrer køleeffektiviteten af ​​uldne bundlag.
 

Beskrivelse

Nikwax Wool Wash

Nikwax Wool Wash

Wool Wash ™ renser, blødgør, opfrisker effektivt, hæmmer opbygning af kropslugt, fremskynder tørring og forbedrer køleeffektiviteten af ​​uldne bundlag.

Deodoriserende rengøringsmiddel og balsam til uldent teknisk undertøj og transporterende tøj, der bæres ved siden af ​​huden.

Uldens bundlag er designet til at blive båret ved siden af ​​huden, hvilket giver brugerkomfort ved at opretholde kropstemperatur og kontrollere fugt. De er meget transporterende (vil sprede fugt ud over et stort område), hurtigtørrende og åndbare. Det er derfor vigtigt at bevare disse egenskaber, når man plejer uldne bundlag.

Grundlag er fantastiske til at regulere din temperatur og kontrollere kropsfugtighed, men for at de fungerer korrekt, skal du være forsigtig, når du vasker.

Det anbefales at vaske uldartikler i milde flydende rengøringsmidler og undgå at bruge pulver eller biovaskemidler, der indeholder enzymer. Brug af konventionelle husholdningsvaskemidler eller stofbalsam kan forringe vægeegenskaber ved at få stoffet til at bevare fugt. Dette fører til reducerede vægeevner og langsom tørring af stoffet, hvilket resulterer i reduceret brugerkomfort. Derudover kan standard husholdningsblødgørere og balsam føre til pilling over et antal vaske.

Alle aktive mennesker bør bruge bundlag til effektivt at styre kropsfugtighed og regulere temperaturen. Hill -vandrere, løbere, cyklister og bjergbestigere er blandt dem, der bruger basislag til at bevare deres komfort, mens de er aktive.

Når dit bundlag er brugt et par gange, skal du vaske det med Nikwax Wool Wash ™ for at opdatere, fjerne lugte, blødgøre og forbedre tørring og afkøling. Anvend altid Nikwax Wool Wash ™ på brugte uldne bundlag, strømper og rejsetøj for at holde dem i perfekt stand.

Brug af konventionelle husholdningsrengøringsmidler og stofbalsam vil forringe vævets egenskaber ved basislagsstoffer. Standard husholdningsvaskemidler forhindrer ikke lugt i at bygge sig op i stoffet under brug. Konventionelle stofbalsam efterlader vandhadende (hydrofobe) rester, der reducerer stoffets ydeevne, forhindrer det i at sprede fugt og fungerer til dets maksimale potentiale.
Nikwax Wool Wash ™ udkonkurrerer konventionelle husholdningsrengøringsmidler og balsam til at forbedre væge, fremskynde tørring og fjerne og forhindre lugtopbygning.

Nikwax Wool Wash ™ er specielt formuleret til brug ved rengøring og pleje af uldne bundlag. Hvis du har syntetiske bundlag, skal du sørge for at bruge Nikwax BaseWash® for de bedste resultater.

 • Nikwax Wool Wash ™ er let at bruge, da den renser og plejer på samme tid.
 • Nikwax Wool Wash ™ forbedrer og revitaliserer uldens bundlags naturlige vægeegenskaber og øger åndbarheden. Dette hjælper stoffet med at sprede sved, tørre hurtigt og holde dig mere komfortabel under alle forhold.
 • Nikwax Wool Wash ™ opfrisker dine uldne bundlag ved at deodorisere og bevarer friskheden ved at forhindre lugtopbygning, når den er i brug.
 • Nikwax Wool Wash ™ bevarer blødheden i dine uldne bundlag.
 • Nikwax Wool Wash ™ udkonkurrerer husholdningsvaskemidler og stofbalsam til at forbedre væge, fremskynde tørring og fjerne og forhindre lugt.

Nikwax er meget omhyggelig med at minimere effekten af ​​Nikwax -produkter på miljøet og på dig, forbrugeren. Alle Nikwax-konditioneringsprodukter er vandbaserede, ikke-brandfarlige, ikke-farlige, bionedbrydelige, miljøvenlige og indeholder ingen flygtige organiske forbindelser (VOC’er).

Nikwax Wool Wash ™ er et valg af professionelle udendørs træner.
Hvis du vil vide mere om personer, der bruger Nikwax Wool Wash ™ og andre Nikwax -produkter, kan du kigge på vores testimonialside (kommer snart).

Brug pæn Nikwax Wool Wash ™ til at behandle genstridige pletter inden vask.

Ryst godt inden brug. Følg plejemærkatens instruktioner. Brug ikke skyllemiddel. Må ikke bruges på vandtæt tøj.

 • Læg genstandene i vaskemaskinen.
 • Brug 50 ml Nikwax Wool Wash ™ til vaskemaskiner foran.*
 • Vask efter plejemærkat.

* Til toplastemaskiner i USA og Canada skal du bruge 100 ml til lavt vandstand eller 150 ml til medium vandstand.

Brug pæn Nikwax Wool Wash ™ til at behandle genstridige pletter inden vask.

Ryst godt inden brug. Følg plejemærkatens instruktioner. Brug ikke skyllemiddel. Må ikke bruges på vandtæt tøj.

 • Sænk genstandene ned i håndvarmt vand i vasken eller skålen.
 • Brug 25 ml Nikwax Wool Wash ™.
 • Skyl 3 gange i rent vand.

Lufttørre eller tørretumbles på en lav indstilling, hvis plejemærkaten tillader det (tørretumbler kan krympe eller filte uld).

 

Yderligere information

Vægt 1 kg