Nikwax TX.Direct Spray-On

kr. 130

Nikwax TX.Direct Spray-On

Nikwax TX.Direct Spray-On

Tilfører slidstærk vandafvisende Nikwax TX Spray-On og genskab, genopliv åndbarhed og bevarer interne transporterende egenskaber.

 

Beskrivelse

Nikwax TX.Direct Spray-On

Nikwax TX.Direct Spray-On

Den brugervenlige, sikre, højtydende spray på vandtætning til tøj i vådt vejr.

Åndbare vandtætte beklædningsgenstande vil sandsynligvis blive svedige og våde indeni, når de bruges i fugtige eller våde forhold. Hvis det ydre stof absorberer vand, kan tøjet miste op til 70% af dets åndbarhed. Derfor skal Durable Water Repellency (DWR) på ydersiden af ​​jakken opretholdes for at sikre komfort. Det vil i sidste ende slides af og skal fornyes med Nikwax TX.Direct ® .

Når vi arbejder hårdt, sveder vi. Fordampningen af ​​sved køler os ned og holder os godt tilpas. Men når det regner, vil vi undgå at blive våde, så vi tager vandtæt overtøj på for at holde os tørre.
Det vandtætte stof skal lade fugtdamp passere igennem det eller ‘trække vejret’; ellers kan vores sved ikke fordampe, hvilket får os til at overophedes og blive våde af kondens. Hvis dit tøjs ydre stof absorberer vand og ‘væder ud’, reduceres dets åndbarhed, hvilket får dig til at føle dig klam og våd.
Nikwax TX.Direct ® Durable Water Repellency (DWR), som forhindrer vandabsorbering, samtidig med at den bevarer åndbarheden, holder dig tør og behagelig.

Enhver, der er aktiv udenfor i fugtige eller våde forhold, vil have gavn af åndbart vandtæt tøj. Uanset om du er bjergbestiger, cyklist, hundelufter, eller du arbejder udenfor som landmand eller landmåler, skal du bruge en god raingear.

Din raingear kan opsuge vand, bare fordi det er snavset. Prøv først at rengøre den med Nikwax Tech Wash ® , og hvis den er nogenlunde ny eller for nylig blevet vandtæt, vil Durable Water Repellency (DWR) genoplives lige efter rengøring. Men når tøjet er blevet grundigt slidt, skal du tilføje DWR med Nikwax TX.Direct ® efter rengøring først med Nikwax Tech Wash ®

Alternative vandtætningsprodukter er ofte opløsningsmiddelbaserede aerosoler; alternativt kan de være vandbaserede og bruge fluorcarboner. Aerosolprodukter er brandfarlige. Fluorcarboner udgør en potentiel risiko for miljøet og for forbrugerens langsigtede sundhed.
Nikwax TX.Direct ® Spray-On er et sikkert produkt at bruge på åndbare vandtætte genstande med transporterende foring, eller dem der ikke kan vaskes i maskin. Det er vandbaseret, ikke-brandfarligt, indeholder ingen flygtige organiske forbindelser (VOC’er) og er fluorcarbonfri. Nikwax TX.Direct ®Spray-On kan påføres ydersiden af ​​vandtæt tøj, hvilket giver Durable Water Repellency (DWR) uden at gå på kompromis med de interne vægeegenskaber. Det er specielt designet og optimeret til åndbart vandtæt tøj, hvilket giver DWR og samtidig opretholder åndbarhed.
Nikwax TX.Direct ® kræver ingen varme for at udvikle sin DWR, så det er ikke nødvendigt at bruge en tørretumbler for de bedste resultater. Efterhånden som beklædningsgenstande med tapede sømme bliver ældre svækkes tapeadhæsionen, bliver mere skrøbelig og modtagelig for varme, så det er bedst at undgå tørretumbler.

Det er vigtigt at bruge det rigtige vandtætningsprodukt. Nikwax TX.Direct ® Spray-On er fantastisk til raingear med transporterende foringer, da det giver Durable Water Repellency (DWR) uden at forringe vægeegenskaber. Men hvis der ikke er vægeindlæg, kan du bruge Nikwax TX.Direct ® Wash-In til, at du ikke går glip af nogen områder (fuldstændig DWR-dækning!), Og det er let at påføre i en vaskemaskine.

Nikwax TX.Direct ® Spray-On er let og hurtig at påføre, og dens meget holdbare vandafvisende egenskab (DWR) udvikler sig ved lufttørring. Behovet for tørretumbling fjernes, dette sparer energi og beskytter mere sårbare, ældre tøj mod varme. Nikwax TX.Direct ® Spray-On er specielt designet og optimeret til åndbare vandtætte beklædningsgenstande; det efterlader en fleksibel vandafvisende behandling på individuelle fibre, der lader fugtdamp passere igennem og bevarer åndbarheden.
Spray-on applikationen giver mulighed for direkte behandling af områder, der kræver det mest (f.eks. Albuer og sømme på jakker) og vil ikke gå på kompromis med egenskaberne ved interne transporterende foringer.

Nikwax er meget omhyggelig med at minimere effekten af ​​Nikwax -produkter på miljøet og på dig, forbrugeren. Nikwax vandtætningsprodukter er vandbaserede, ikke-aerosol, ikke-brandfarlige, ikke-farlige og miljøvenlige. De indeholder ingen skadelige opløsningsmidler eller flygtige organiske forbindelser (VOC’er) og er fuldstændig fri for fluorcarboner (som har vist sig at være persistente i miljøet og har været forbundet med alvorlige sundhedsmæssige problemer).

Nikwax TX.Direct ® er et valg af professionelle udendørs træner.
Hvis du vil vide mere om personer, der bruger Nikwax TX.Direct® og andre Nikwax -produkter, kan du kigge på vores testimonialside.

For de bedste resultater fjernes alle dele, der ikke kan vaskes, og altid rengøres emner først med Nikwax Tech Wash ® . Det er ikke nødvendigt at tørre genstande inden vandtætning.

  • Beskyt arbejdsoverfladen og læg en ren, våd fastgjort beklædningsgenstand flad.
  • Hold flasken 15 cm fra beklædningsgenstanden.
  • Påfør jævnt på ydersiden af ​​stoffet.
  • Vent i 2 minutter. Fjern overskydende produkter med en fugtig klud.
  • Tjek omhyggeligt for at sikre, at der ikke er gået glip af områder.
  • Efter flere minutter skal du kontrollere og fjerne overskydende produkter med en fugtig klud.

Lufttørre eller tørretumblere på en lav indstilling, hvis plejemærkaten tillader det.

Yderligere information

Vægt 1 kg