Nikwax TX.Direct Wash-In

kr. 115

 

Nikwax TX.Direct Wash-In
Nikwax TX.Direct Wash-In

No.1 brugervenlig, sikker og højtydende vandprofiler til tøj og udstyr i vådt vejr.

 

 

Beskrivelse

Nikwax TX.Direct Wash-In

Nikwax TX.Direct Wash-In, 300ml

Åndbare vandtætte beklædningsgenstande vil sandsynligvis blive svedige og våde indeni, når de bruges i fugtige eller våde forhold. Hvis det ydre stof absorberer vand, kan tøjet miste op til 70% af dets åndbarhed. Derfor skal Durable Water Repellency (DWR) på ydersiden af ​​jakken opretholdes for at sikre komfort. Det vil i sidste ende slides af og skal fornyes med Nikwax TX.Direct®.

Når vi arbejder hårdt, sveder vi. Fordampningen af ​​sved køler os ned og holder os godt tilpas. Men når det regner, vil vi undgå at blive våde, så vi tager vandtæt overtøj på for at holde os tørre.
Det vandtætte stof skal lade fugtdamp passere igennem det eller ‘trække vejret’; ellers kan vores sved ikke fordampe, hvilket får os til at overophedes og blive våde af kondens. Hvis dit tøjs ydre stof absorberer vand og ‘væder ud’, reduceres dets åndbarhed, hvilket får dig til at føle dig klam og våd.
Nikwax TX.Direct ® tilføjer Durable Water Repellency (DWR), som forhindrer vandabsorbering, samtidig med at den bevarer åndbarheden og holder dig tør og behagelig.

Enhver, der er aktiv udenfor i fugtige eller våde forhold, vil have gavn af åndbart vandtæt tøj. Uanset om du er bjergbestiger, cyklist, hundelufter, eller du arbejder udenfor som landmand eller landmåler, skal du bruge en god raingear.

Din raingear kan opsuge vand, bare fordi det er snavset. Prøv først at rengøre den med Nikwax Tech Wash ® , og hvis den er nogenlunde ny eller for nylig blevet vandtæt, vil Durable Water Repellency (DWR) genoplives lige efter rengøring. Men når tøjet er blevet grundigt slidt, skal du tilføje DWR med Nikwax TX.Direct ® efter rengøring først med Nikwax Tech Wash ® .

Nikwax TX.Direct ® Wash-In er markedsleder. Det er let og hurtigt at påføre i en vaskemaskine, og dets meget holdbare vandafvisende (DWR) udvikler sig ved lufttørring. Vaskemaskinens applikation sikrer, at behandlingen går lige igennem beklædningsgenstanden, behandler sømme, bånd og snore samt stoffet. Da behovet for tørretumbling fjernes, sparer dette energi og beskytter mere sårbare, ældre tøj mod varme. Nikwax TX.Direct ® Wash-In er specielt designet og optimeret til åndbare vandtætte beklædningsgenstande; det efterlader en fleksibel vandafvisende behandling på individuelle fibre, der lader fugtdamp passere igennem og bevarer åndbarheden.

Nikwax er meget omhyggelig med at minimere effekten af ​​Nikwax -produkter på miljøet og på dig, forbrugeren. Nikwax vandtætningsprodukter er vandbaserede, ikke-aerosol, ikke-brandfarlige, ikke-farlige og miljøvenlige. De indeholder ingen skadelige opløsningsmidler eller flygtige organiske forbindelser (VOC’er) og er fuldstændig fri for fluorcarboner (som har vist sig at være persistente i miljøet og har været forbundet med alvorlige sundhedsmæssige problemer).

For de bedste resultater skal du fjerne alle dele, der ikke kan vaskes, og rengør altid varer først med Nikwax Tech Wash® i en separat vaskecyklus. Ingen grund til at tørre emner før vandtætning.

  • Fjern alt vaskemiddel, der er opbygget fra vaskemiddelbeholderen.
  • Læg maksimalt 2 rene beklædningsgenstande i vaskemaskinen.
  • Brug 100 ml pr. Beklædningsgenstand.
  • Kør 30 ° C syntetisk cyklus og langsom centrifugering.

Tøj må ikke vaskes i maskine, hvis tapede sømme er løsnet.*
For at bevare vandtætningen skal du altid vaske med Nikwax Tech Wash®. Brug ikke rengøringsmidler.

*Defekte tapede sømme bliver nogle gange løsnet på gamle eller slidte beklædningsgenstande. De kan sættes fast igen ved hjælp af en proprietær klar lim efter vandtætning og tørring.

Brug handsker (for at undgå vandtætning af dine hænder!).

  1. Fordyb 1 ren beklædningsgenstand i 6 liter håndvarmt vand i en skål eller en vask.
  2. Tilsæt 50 ml TX.Direct ® .
  3. Omrør for at blande, lad det trække i 5-10 minutter, og omrør derefter grundigt.
  4. Skyl med koldt vand, indtil vandet løber klart.

Lufttørre eller tørretumblere på en lav indstilling, hvis plejemærkaten tillader det.

 

Yderligere information

Vægt 1 kg