Nikwax MC Leather Restorer, 300ml

kr. 120

Nikwax MC Leather Restorer, 300ml
Nikwax MC Leather Restorer, 300ml

Tilføj Nikwax vandafvisning og genopliv samtidig åndbarheden.

 

Beskrivelse

Nikwax MC Leather Restorer, 300ml 1

Nikwax MC Leather Restorer, 300ml

Det sikrer. let anvendelige imprægneringsmiddel til alt vandtæt tøj, udstyr og tilbehør i læder. Plejer kernelæder, tilføjer vandafvisning og genopliver åndbarheden.

Nikwax MC Leather Restorer™ er specielt designet og optimeret til åndbare og vandtætte ting i glat læder. Det tilføjer en holdbar vandafvisning (DWR) til glat læder, opretholder åndbarheden og plejer læderet ved at efterfylde garvestoffer og smøremidler.

Nikwax MC Leather Restorer™ absorberes i læderet hvor der er størst behov for det og vil ikke over-blødgøre. Da det er vandbaseret, kan det bruges på tørt såvel som vådt læder. Det er ikke-brændbart, indeholder ingen skadelige opløsningsmidler og er fri for flygtige organiske forbindelser (VOC’er) og fluorocarboner.

Bedst resultat opnås hvis der først er renset med Nikwax® Leather Cleaner. Du behøver ikke tørre delene før du imprægnerer. Ryst godt før brug. Følg behandlingsanvisningen nøje.
• Dæk arbejdsområdet og læg den rene og våde beklædning fladt ud.
• Hold flasken ca. 15 cm. fra beklædningen.
• Påfør jævnt på hele ydersiden.
• Vent i ca. 2 minutter.
• Fjern evt. overskydende væske og gnub godt ind med en støvfri klud.
• Check omhyggeligt, at ingen steder er ubehandlet.

Bemærk: Lyst/farvet læder bør testes på et mindre synligt sted først.

Brug Nikwax Imprægneringsvoks til Læder™ (ikke-blødgørende behandling) eller Nikwax Conditioner til Læder™ (blødgørende behandling) til imprægnering af fodtøj i glat læder. Til imprægnering af nubuck og ruskind bruges Nikwax Nubuck & Ruskinds Imprægnering™. Til imprægnering fodtøj i kombineret stof og læder bruges Nikwax Stof & Læder Imprægnering™.

En flaske med 300 ml er nok til at imprægnere 1-2 ting, afhængig af størrelse og tilstand af læderet der skal behandles.

Yderligere information

Vægt 1 kg