Urban Jet AIROH TRR S Mat Black

kr. 1.750

Urban Jet Airoh TRR S Pure Matt Orange

Denne Airoh Jet er en super behagelig, let og ventileret hjelm

Urban Jet AIROH TRR S Mat Black
 

Beskrivelse

Urban Jet AIROH TRR S Mat Black

Urban Jet Airoh TRR S Pure Matt Orange

Airoh Hjelme med perfektion

Italienske Airoh er en af verdens ledende producenter af MC- og motocrosshjelme. Hjelme fra Airoh tilbyder altid den højeste sikkerhed og komfort, samtidigt med designet får dig til at skille ud fra mængden.

En HPC (High Performance Composite) hjelm, ultralet og superventileret.

Konstrueret med 2 skal størrelser, tilbyder den førsteklasses ventilation med et unikt og umiskendeligt udseende.

Tyverisikring og mikrometrisk spænde gør det til et let at bære produkt.

Den tilpasser sig enhver rejse og går let fra asfalt til grusveje.

Det bedste valg for den moderne rytter.

Smart Jet

MATERIALE

HPC (højtydende komposit)

VÆGT
Fra 850 g ± 50 g
SKAL
2 skaller:
1 ° XS-SM
2 ° L-XL-XXL

XS (53-54 cm)

S (55-56 cm)

M (57-58 cm)

L (59-60 cm)

XL (61-62 cm)

XXL (63 cm)

Meget behagelig og let hjelm lavet af HPC -kompositfiber. Med et avanceret ventilationssystem, der sikrer en fantastisk luftstrøm. TRR S har et moderne, aggressivt design.

Tekniske egenskaber:

  • Ydre skal (udvendig struktur) lavet af HPC -kompositfiber (High Performance Composite).
  • Ydre skal fremstillet i 2 skalstørrelser for et højt komfortniveau og perfekt tilpasset den fysiske sammensætning af hver rytter.
  • Ventilationssystem består af luftindtag på den øverste front med aftagelige dæksler og med luftudsugere på bagsiden. Disse udsugninger letter fjernelsen af ​​den varme luft inde fra hjelmen.
  • Fuldt aftagelig og vaskbar indvendig polstring, der giver et højt niveau af komfort og åndbarhed.
  • Visir justerbart i højden.
  • Mikrometrisk fastholdelsessystem.
  • Vægt: afhængig af størrelse. Størrelse M: 850g +-50g.

HOMOLOGATIONER

  • ECE 22.05
    Hjelm homologeret i henhold til de europæiske forskrifter ECE / ONU R22.05.

“Airoh blev født ud af ønsket om at stille kvalitet, sikkerhed og innovation af en hjelm designet til landeveje og off road til rådighed for alle, der elsker to hjul”

TALENT, PASSION, TENACITET. SEJR.
103 VERDENSTITLER

Airoh forfølger uophørligt topkvalitet og efterlader ingen sten uforandret.

Lyset, der skinner i øjnene på den mest succesrige mester, er det samme som i de unges øjne, der foretager deres første træk i konkurrencens verden.

Vores Racing Unit, der består af tidligere ryttere og velkendte eksperter på og uden for landevejen, hjælper dem med de samme værdier med at nå deres drømme og ambitioner.

EXCELLENCE GENNEM KONKURRENCE.
EN ALDRIG ENDENDE PROCES.
PRODUKTION

Processen bag udviklingen af ​​en hjelm slutter aldrig for Airoh, altid på udkig efter ekspertise og konstant forbedring.

Hjelmen starter fra en idé, gennem en 3D -modelleringsproces og den efterfølgende simulering af dens evne til at absorbere påvirkninger via FEM (Finite Element Method) -teknikken; vindtunnelen bruges til at teste dens aerodynamiske effektivitet, ventilation og ergonomi.

Komponenter gennemgår derefter støbningsfasen efter forskellige processer afhængigt af det anvendte materiale. Dybdegående know-how gør det muligt at vælge den mest egnede procedure for hver forbindelse. Dampstøbning er den bedste måde at skabe polystyrenskaller på, mens en speciel sprøjtestøbning bruges til at forarbejde HRT (High Resistant Thermoplastic) med en sofistikeret smelteteknik. Endelig lagres ædle kompositfibre og 3K kulstof i hånden, hvilket bekræfter håndværk i en proces, hvor mennesket tæller mere end en maskine.

Maling og påføring af UV-resistente mærkater, indsættelse af håndsyet inderside foret af topmoderne materialer forbedrer produktets kvalitet og udseende.

Den menneskelige faktor vil altid sejre hos Airoh: langs samlebåndene kontrollerer højt kvalificeret personale konstant kvaliteten under samlingsfaserne og griber ind for regelmæssigt at opretholde de højeste standarder, som Airoh forfølger.

Maskiner overtager i stedet, når overholdelse af sikkerhedsparametrene fastsat af nationale og internationale regler skal kontrolleres. Det interne Crash-Lab kører strenge tests, der strålende overstiger de standarder, der er fastsat af sikkerhedsrelaterede love og bekræfter den absolutte fortræffelighed for hver enkelt Airoh-hjelm.

FORBEDRING AF DET BEDSTE.
HJELMMATERIALER

Airoh Helmet® tager det bedste og forbedrer det yderligere for at skabe topmoderne materialer med hensyn til modstand og lethed.

3K fuld kulfiber: rent kulstof, en perfekt blanding af modstand og stivhed.

HPC Carbon: kulfiber og Kevl-ar, sammenflettet tanke prepreg-teknologi, kombineret med kompositmaterialer, giver os mulighed for at skabe hjelme så stærke som lys.

HPC (High Performance Composite): kombinationen af ​​kompositmaterialer med prepreg -teknologien giver os mulighed for at opnå højtydende produkter med hensyn til modstand uden at se bort fra letheden.

HRT (High Resistant Thermoplastic): Den termoplastiske harpiks, som er en kombination af plastpolymerer, garanterer høj slagfasthed med en begrænset vægt.

 

 

Yderligere information

Vægt 2 kg
Hjelm størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL