Lindstrands Leather/textile Jacket Sanden Black

kr. 3.199

Lindstrands

Lindstrands Leather/textile Jacket Sanden Black

Sanden ny sports sæt, når du skal være sikker og komfortabel kørende.

 

 

Beskrivelse

Lindstrands

Lindstrands Leather/textile Jacket Sanden Black

SPORT

Sporty læderjakke i blødt og slidstærkt okselæder i kombination med slidstærkt strækstof

OKSE LÆDER / PA STRETCH

  • Stretchpaneler i ryggen og over albuerne
  • HI-ART forstærkning ved skuldre og albuer
  • CE-certificeret, klasse AAA

Justerbare, niveau 2, CE-certificerede beskyttere ved skuldre og albuer / Ventilationsåbninger på bryst og ryg / Tredobbelte sømme på udsatte områder / Kan suppleres med rygbeskyttelse / Brystbeskytter klar / Airbag Klar – klargjort med ekspanderende paneler / Lang forbindelseslynlås til bukser

Str Herre 46-62

SPORT

Sporty læderbukser i blødt og slidstærkt okselæder en kombination med slidstærkt stretchstof Sanden det nye sports -sæt, når du skal være sikker og komfortabel kørende.

OKSELÆDER / PA STRETCH

  •     Stretchpaneler i ryggen og over knæene
  •     HI-ART forstærkning ved hofter og knæ
  •     CE-certificeret, klasse AAA

Justerbare, niveau 2, CE-certificerede beskyttere ved hofter og knæ / Tredobbelte sømme på udsatte områder / Lang forbindelseslynlås til jakke /

Str Herre 46-60/S50-S58

LINDSTRANDS.

Vi bruger innovative, state-of-the-art tekstiler og teknologier sammen med en frisk fordomsfrihed designfilosofi for at give dig, vores motorcykel ryttere, de bedst mulige løsninger uanset betingelser.

Sikkerhed og komfort har altid været topprioritet for forsknings- og udviklingsteamet gennem Lindstrands historie. Jo bedre tøjet føles, jo bedre kan du fokusere på din rejse og jo mere kan du nyde din tur. Lindstrands er mærket for dig, der leder efter noget andet end mainstream. Du ung af sind, der nyder eventyr og tør at gå den ekstra mil. For dig vil Lindstands ikke kun opfylde, men overgå enhver forventning.

SIKKERHED GENNEM KOMFORT.

Har hele tiden været vores ”vejledende mål” Lindstrands historie. Jo mere behageligt tøjet er, jo bedre kan du koncentrere dig om dit eventyr. Vi udvikler os konstant såvel som materialer og tekniske funktioner i vores beklædningsgenstande for at kunne tilbyde det bedste mulige løsninger for vores ryttere uanset betingelserne.

Lindstrands er mærket for folk, der nyder eventyr og der tør gå den ekstra mil for en god oplevelse. Vi vil have, at vores ryttere ikke kun har en behagelig og sikker tur. Vi vil have dem til at glemme, at de har vores gear på og bare nyder turen.

Jo mere behageligt tøjet er, jo bedre du kan du koncentrere dig om dit eventyr.

Motorcyklistens personlige beskyttelse er omfattet af lovgivningen i EU -forordningen 2016/425. Alle produkter, der har til formål at beskytte brugeren mod en eller anden fare skal testes af et akkrediteret laboratorium til en skriftlig CE -standard eller Regulering. Laboratoriet udsteder et CE -certifikat for hvert produkt, hvis det passerer

Kriterier

Der udføres forskellige tests for produkter som handsker, støvler, lemmer, rygbeskyttere osv. Generelt er mekaniske tests og uskadelighedstest udført i henhold til hver CE -standard. Hvis produktet kun beskytter mod årstider, såsom regn og vind, behøver det ikke at blive testet og certificeret.

Både importøren og distributøren er ansvarlige for at sikre, at produkter, der bringes ind og markedsføres i EU, er testet og certificeret.

Folkene bag Lindstrands -mærket er meget erfarne i at udvikle sig produkter på dette område og har været i spidsen for udvikling og test.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse Herre

, , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...