Melbyn Level 2 Rygbeskytelse Halvarssons / Lindstrands

kr. 530

Halvarssons

Melbyn Level 2 Rygbeskytelse Halvarssons / Lindstrands

Let / behagelig og fleksibel niveau 2 rygbeskytter

 

Beskrivelse

Halvarssons

Melbyn Level 2 Rygbeskytelse Halvarssons / Lindstrands

Let og fleksibel niveau 2 rygbeskytter

SLAGS ABSORBERENDE MODIFICERET POLYURETHAN

  • CE-certificeret i højeste beskyttelsesklasse, niveau 2

Justerbar velcrobeslag, der passer til Halvarssons / Lindstrands jakker

STØRRELSE UNISEX SL (S=48CM, – M=52CM, – L=56CM)

Sikkerhed

CE-certificerede produkter

Der er dage, hvor tingene ikke går efter planen. Kun i disse tider begynder du at sætte pris på pålideligheden af ​​dit motorcykeludstyr. EU har endelig godkendt en ny standard, EN 17092, Beskyttelsestøj til motorcyklister .

Personlig beskyttelse af motorcyklister er omfattet af lovgivningen i EU-forordningen 2016/425. Det betyder, at alle produkter, der har til formål at beskytte brugeren mod en eller anden fare, skal testes af et akkrediteret laboratorium efter en skriftlig CE-standard eller -forordning. Laboratoriet udsteder et CE-certifikat for hvert produkt, hvis det opfylder kriterierne.

Der udføres forskellige tests for forskellige produkter såsom handsker, støvler, lemmebeskyttere, rygbeskyttere osv. Generelt udføres mekaniske tests og uskadelighedstests i henhold til hver CE-standard. Giver produktet kun beskyttelse mod årstiderne, såsom regn og blæst, skal det ikke testes og certificeres.

HVEM VI ER

Lindstrands , etableret i 1891, begyndte at lave støvler til motorcykelryttere tilbage i 1950’erne. Stadig baseret i Malung, Sverige, har Lindstrands gennem årene udviklet sig til et stærkt brand, der er synonymt med sikkerhed, kvalitet, bæredygtighed og stil. Vores identitet er helt svensk, men vores fokus er på det globale motorcykel markeds behov og krav.

Lindstrands laver tøj til dem, der kan lide at skille sig ud og leve livet fuldt ud. Med et omfattende udvalg af tøj og tilbehør, der aldrig går på kompromis med sikkerheden, fortsætter Lindstrands episke tur med fokus på innovation og design med et skandinavisk touch.

Vi præsenterer ejeren
DUELL BIKE CENTER LTD

Vores historie går tilbage til 1983, da Duell Bike Center blev etableret i den lille by Mustasaari, Finland, og leverede dele og tilbehør til powersport-branchen. Med et unikt blik for de rigtige produkter, hurtig levering og uovertruffen kundeservice, etablerede Duell sig hurtigt som en styrke, man skal regne med.

I de efterfølgende år åbnede Duell gennem forskellige opkøb endnu et anlæg i Tranås, Sverige, der opererer under navnet SDBC Motor Ab. (Sweden Duell Bike Centre), hvilket tillader yderligere udvidelse, øget lagerplads og hurtigere levering til sine svenske kunder.

Duell er nu solidt etableret som nummer 1 leverandør af nøglemærker til powersports industrien på tværs af Skandinavien og Baltikum.

Duell købte det svenske motorcykelbe klædningsmærke Lindstrands i efteråret 2019 som en del af deres ekspansions plan, der søger at investere i og videreudvikle mærket bag sloganet

“IF IT WORKS IN SCANDINAVIA”.

Yderligere information

Vægt 1 kg
size

S, M, L