Lindstrands Handske Holarna Militærgrøn

kr. 510

Lindstrands

Lindstrands Handske Holarna Militærgrøn
Lindstrands Holarna Millitærgrøn COOL TECH HANDSKER
 

Beskrivelse

Lindstrands

Lindstrands Handske Holarna Militærgrøn

COOL TECH HANDSKER

Kort gedeskindshandske med formede knobeskyttere

Kort model Holarna med formede knoglebeskyttere. Fleksibel Gedeskind. Perforerede paneler til luftgennemstrømning. HI-ART forstærkning i inder hånden. CE-certificeret, niveau 1.  NUDUD Touch screen teknologi, der muliggør præcisionsstyring af GPS og mobiltelefoner med handsken på.

GEDE LÆDER

  • HI-ART forstærkninger i håndfladen
  • CE-certificeret niveau 1
  • NUDUD Touch screen teknologi for den bedste kontrol med handsken på 
  • Perforerede paneler for bedre ventilation

Størrelse: Sort 5-14,  – Militærgrøn 7-13

(19) ‪#‎lindstrandsmc‬ – Udforsk | Facebook

 

Lindstrands Handske Holarna Militærgrøn 2

Tøj, der er lavet fra det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores tøj dagligt, for eksempel. Vi har stor respons fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa. I dette afsnit kan du læse alt om de teknikker og metoder, vi bruger til at holde dig sikker og komfortabel på vejen.

SØM

Vi vælger tråd, der passer til materialet, så sømmene bliver så stærke som muligt. Vi bruger Triple Stitch i sårbare områder af vores lædertøj.

YDRE STOF

Yderstof er læder eller tekstil med forskellige typer overfladebehandling.

HI-ART

Det er her, HI-ART® er placeret i vores tøj. Vores inklusive materiale, gør beklædningsgenstandene er pålidelige og modstandsdygtige over for slid. Det bruges i de fleste af vores produkter.

BESKYTTELSES ELEMENTERNE

Beklædningsgenstande, der bruger ekstra beskyttelses elementer, har vi syet velcro i dem for at holde elementerne på plads og for at lette perfekt justering.

MEMBRAN

Nogle beklædningsgenstande har også en syet eller fjernbar membran. Tapede sømme, naturligvis.

AIR MESH

Vi bruger ofte Air Mesh bag rustning for bedre komfort.

FORING

Tættest på kroppen er en foring, syet i eller aftagelig. Normalt lavet af ventileret mesh, temperatur-regulerende Outlast® eller en varm, quiltet forings Teknologi

CE-CERTIFICEREDE PRODUKTER

Der er dage, hvor ting ikke går efter planen. Først i disse tider begynder du at sætte pris på pålideligheden af ​​dit motorcykeludstyr. EU har endelig godkendt en ny standard, EN 17092, Beskyttelsestøj til motorcyklister.

Lindstrands Handske Holarna Militærgrøn 3

VIGTIGHEDEN FOR DE BEDSTE ANVENDELIGE MATERIALE

Vi ønske om at producere udstyr, der er så behageligt at bære som det er sikkert at køre i. Derfor bruger vi så meget tid på at undersøge stoffer, nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Det er en uendelig forfølgelse. Der er altid en måde at forbedre et tøj på. Og der er altid en ny udvikling, der hjælper med at forbedre motorcyklistens liv.

 

Lindstrands Hi-ARTHI-ART®
HI-ART er et beskyttet materiale udviklet af os. Vi bruger materialet i særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

Lindstrands Handske Holarna Militærgrøn 4

 

 

NUDUD er en ny innovativ “touchscreen-løsning” med høj præcision, der giver dig mulighed for at holde dine handsker på i alle situationer, både på og uden for din motorcykel / snescooter. Præcisionen er uden sidestykke. Find mere information på nudud.se

 

Lindstrands DrywayDryway + 2.0®, Dryway + ® og Dryway®
Dryway + 2.0, Dryway + og Dryway er vind- og vandtætte membraner, der holder dig tør selv i det vådeste, blæsende vejr. Materialet tillader, at fugtdamp slipper ud indefra, mens vind og regn holdes ude.

Vores seneste funktionelle membran, Dryway + 2.0, har en vandtætningsværdi på 10.000 mm og en åndbarhedsværdi på 30.000 g / m2 / 24 timer. Husk, at en membranfunktion er afhængig af forskellen i fugtighed mellem indvendigt og udvendigt. Hvis der anvendes en ekstern varmekilde, såsom opvarmede greb eller sæder, fungerer membranen i omvendt retning.

Lindstrands InnoborneINNOBORNE®
Et isolerende materiale, der er i stand til at holde varmen længere end endda uld, er let, hurtigtørrende og transporterer fugt effektivt væk fra kroppen. Består af 100% olefin / polypropylen.

Lindstrands Skin Fit

 

SKIN FIT
En teknologi, der bruges til at sikre handsker og membraner. Hvor det er brugt, forbliver foringen og membranen fastgjort og følger ikke din hånd, når den fjernes.

Lindstrands Handske Holarna Militærgrøn 5

 

 

Produktet har CE-godkendt beskyttelsesniveau 1 og velcrolukning for nem justering. Jakker har skulder og albue rustning. Bukser har hofte- og knæbeskyttelse.

CE
CE-mærkningen viser, at produktet overholder en godkendt sikkerhedsstandard baseret på avancerede test og ulykkesundersøgelser.

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
size

10, 11, 12, 13, 7, 8, 9

Du kunne også være interesseret i...