Five RS3 Handsker

kr. 398

Five RS3 Handsker

Five RS3 Handsker

RS3 lavede en sensationel debut i FIVE-serien og de er hurtigt blevet en topsælger. Designet til kørere på udkig efter en funktionel, overkommelig handske, der giver god beskyttelse.

 

Beskrivelse

Five Handske Oklahoma Sort

Five RS3 Handsker

RS3 lavede en sensationel debut i FIVE-serien og de er hurtigt blevet en topsælger. Designet til kørere på udkig efter en funktionel, overkommelig handske, der giver god beskyttelse.

Funktioner:

  • 4-vejs elastankonstruktion (topside) til elasticitet / syntetisk læder (håndflade) for holdbarhed
  • Et stykke PU metacarpal-kno og kno beskyttende skaller, under dets 4-vejs elastan stof
  • TPR beskyttende palmskyderskal
  • Palmforstærkning i perforeret syntetisk læder
  • Elstane Fourchettes for optimal pasform
  • Airprene manchet til justering, komfort og ventilation
  • Lukkesystem med tap + velcro og syntetisk læder til-fra trækflig
  • TouchScreen ™ -system (tommelfinger og pegefinger) til håndtering af berøringsskærm

Five5 løfte kan sammenfattes til tre ord: BESKYTTELSE / MONTERING / DESIGN.

Fem: Vores navn lyder indlysende, da vores kald er at beskytte hånden (og de fem fingre, der følger med den …) under aktiviteter, der kræver brug af en højt ydende teknisk handske, såsom at køre en tohjulet.

I mere end femten år har vi bidraget til at øge sikkerheden og fornøjelsen for de køre, der har et ønske om   at få max beskyttelse af hånden. Millioner rundt om i verden, køre har allerede med et par Five5. Er det din tur nu?

Handsken er et element af sikkerhed, kombineret med komfort.

Selv ud over begreberne komfort og perfekt pasform tilbyder en FIVE-handske ofte mere end en konkurrencehandske, hvis vi ser det detaljeret. Det er ikke nødvendigvis indlysende, når du køber det, men det gør en enorm forskel i brug. Komfort, beskyttelsesniveau og holdbarhed. Ved at sammenligne de materialer, der udgør FIVE-handskerne med resten af ​​produktionen, kan vi se, at med produkter “antaget at være ækvivalente” (f.eks. I pris) tilbyder FIVE ofte mere. Ægte fuldnarvet læder, når konkurrenter tilbyder syntetisk læder. Ægte kulstof, når nogle mærker er tilfredse med simpel plast med et kulstofudseende. Kevlar-for, når konkurrencen ikke tilbyder et forstærkende for. Eksterne sømme, mere behagelige men sværere at opnå, mod standard sømme osv. Vores ledemotiv: at tilbyde det bedst mulige produkt til den bedste pris. Kvaliteterne af en FIVE handske kan værdsættes ved brug, endnu mere end bare prøven i butikken.

MONTERING – (eller perfekt pasform) – fordi handsken er forbindelsen mellem dig og din cykel. For at nyde glæden ved at køre tohjulet skal dette link glemmes. Mens du tillader den perfekte gengivelse af hver af dine beslutninger på styret, uanset om det er et spørgsmål om at accelerere, bremse, ændre din bane. Det er vigtigt at få en god fornemmelse af kontrollerne (og i forlængelse heraf cyklen). Det er endda en yderligere garanti for sikkerhed. Og det skal ske i en vis komfort. Vores ønske er helt klart at bidrage til den fornøjelse, man kører på motorcykel.

DESIGN – fordi vi lægger vægt på funktionel æstetik. Efter vores mening skyldes formen på hver af de dele, der udgør en handske, den rolle, den er tildelt (beskyttelse, komfort, ventilation, slidstyrke osv.). Derfor designer og designer vi hvert element specifikt uden nogensinde at bruge standarddele, så en FIVE-handske er eksklusiv og særpræg. Vores design kopieres ofte, men aldrig sidestilles! Så du kan lige så godt vælge den originale, FIVE.

BESKYTTELSE – fordi dine hænder er dyrebare. Forestil dig at skulle gå en dag uden at kunne bruge en af ​​dine hænder, på grund af en mindre skade. Den mindste aktivitet ville kunne skabe store vanskelig heder og store smerter. Det er vigtigt at beskytte dine hænder. Vi tænker ikke altid på det, men ved refleks har vi en tendens til at lægge vores hænder frem i tilfælde af et fald. De er derfor særligt udsatte. Vores ambition er at reducere risikoen for specifikke skader i forbindelse med motorcykelridning

Vi integrerer de bedste teknologier i vores produkter. Dette fører os til at vælge velrenommerede tekniske partnere, såsom GORE-TEX (vandtæt membran), PRIMALOFT®, 3M® Thinsulate ™ (termisk foring), Dupont de Nemours® (Kevlar), Gütermann® (for trådene, modstandsdygtige men ikke skarpe) og vedtage deres innovationer på vores mest avancerede produkter. For eksempel var vi de første til at integrere Nanofront®, et absorberende og skridsikkert materiale fra Japan, i håndfladen på vores high-end motocrosshandske for et uovertruffen greb.

Vores håndværk: vi er handskespecialister .


Hænder har den særlige kompleksitet at være ekstremt følsomme dele af kroppen (følsomme over for kulde, varme og kollisioner), stærkt eksponeret i tilfælde af et fald, og fyldt med et antal små, fuldt artikulerede elementer (knogler, sener, muskler, blodårer). Mere end noget andet er det gennem vores hænder, at vi oplever en af ​​vores fem sanser, berøringsfølelsen. Med andre ord er det mindste element i en handske, der er dårligt designet eller forkert placeret, straks ubehageligt.

Five RS3 Handsker 1

En dårligt passende handske eller en, der ikke passer til din kropstype eller kørestil, kan mindske din køreglæde betydeligt eller endda ødelægge det, der lovede at være en god tur, fordi din opmærksomhed ville være koncentreret om ubehag snarere end skønheden i landskabet du oplever. En handske skal derfor perfekt forme sig efter din hånds kurver, da den griber om styrene og betjeningselementerne og giver mulighed for total bevægelsesfrihed for hvert led. Dette er grunden til, at vores handsker er præformede, og hvorfor vi passer på at placere beskyttelseselementer perfekt, ligesom vi gør dem, der muliggør fælles bevægelse.

Som du kan se, kan du ikke bare designe et par handsker, som du laver et stykke tøj. Handsken er ikke bare en simpel forlængelse af din jakke, i modsætning til hvad ikke-specialiserede mærker kan få dig til at tro. Med hensyn til handsker skal tilgangen være endnu mere teknisk på grund af den samlede størrelse af de samlede stykker, deres antal og håndens bevægelsesfrihed, der er svær at få, men alligevel uundværlig. Fordi lagdelingsniveauer af stof og beskyttelseselementer pr. Definition hurtigt kan ende med at hindre håndens mobilitet, hvis der ikke bruges reel ekspertise. Derfor har vi valgt at blive THE Glove Specialist, fordi vi tror på dyderne ved specialisering og ekspertise.

Det er svært at forestille sig, hvor kompleks design af en effektiv handske med høj ydeevne kan være. Det er relativt let at designe en “æstetisk tiltalende” handske, som mange mærker gør. At skabe en handske, der er funktionel og både elegant, behagelig og beskyttende, uanset størrelse og til masseproduktion, udgør en helt anden udfordring. Dette er vores kald. Vi er ikke klogere eller mere intelligente end leverandører af almindelige gear. Vi vil tilbyde handsker, der er langt bedre end gennemsnittet, for det er alt, hvad vi laver. Vi dedikerer al vores indsats og uendelige timer dag efter dag med hver måned og hvert år til kun et produkt: handsker! Og det er sådan, vi kan fortsætte med at udvikle vores ekspertise og konstant forbedre kvaliteten af ​​vores produkter.

Anmendelse fra Engelsk  margacin

Vi begynder denne Five RS3 Glove-gennemgang ved at køre en hurtig analyse af produktet og sammenligne det med andre alternativer fra Five eller andre mærker, der tilbyder Five Gloves. Nedenstående scores er designet til at give dig et hurtigt overblik over, hvordan Five RS3 Glove sammenligner med alternativer med en score for produktets kvalitet, prisen, hvor gode anmeldelserne er og en samlet opsummeringsscore.

  • Fem RS3-handske – Sort 4-vejs spandex-overkonstruktion til elasticitet Syntetisk læder (håndflade) til holdbarhed PU-stykke metacarpal-kno og kno-beskyttende skaller, under dens 4-vejs Spandex-stof TPR-beskyttende palmskyderskal Palmforstærkning i perforeret syntetisk læder Lycra-fourchetter for optimal pasform Airprene-manchet til justering, komfort og ventilation Lukkesystem med tap plus krog og løkke og syntetisk læder on-off pull-tab Touchscreen-system (tommelfinger og pegefinger) til touchscreen-håndtering Denne stil gjorde en sensationel debut i Five rækkevidde og hurtigt blive en topsælger. By og multifunktionsorienteret, designet til ryttere, der søger en funktionel, overkommelig handske, der giver god beskyttelse, er RS3 en grundlæggende, der er vanskelig at leve uden hvad enten det er som dit hovedpar eller som back-up for passagerer. Handsker målt ved palmeomkreds Størrelsesguide S-M-L-XL-2XL  HAND 22cm – 23cm – 24cm – 25cm – 26cm.

Et utroligt køb på kun og et fantastisk par handsker, der er værd at give 9 ud af 10 rating.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 10 × 5 × 10 cm
Tøj Størrelser

, , , , , ,

Vælg farver

Sort, Sort/Gul, Sort/Hvid, Sort/Rød