Halvarssons Læderbukser Rider Lady

kr. 2.999

Halvarssons

Halvarssons Læderbukser Rider Lady

Halvarssons læderbukser Lady i bedste retro stil.

 

Beskrivelse

Halvarssons

Halvarssons Læderbukser Rider Lady

• Læderbukser i retro stil.
• Vasket gedeskindskonstruktion.
• Cargo lårlomme.
• HI-ART® forstærkning i hofter og knæ.
• Dobbelt syet.
• CE -certificeret i klasse “AA”.
• CE -certificerede beskyttere, niveau 1, justerbare.
• Kan tilsluttes jakke.

Halvarssons Rider-bukserne er fremstillet af et vasket gedeskind, som er forstærket med HI-ART, hvilket gør det op til dobbelt så stærkt og mere slidstærkt. Rider -bukserne har tredobbelt syning hele vejen igennem for at øge slidstyrken, justerbar CE -godkendt hofte- og knæbeskyttelse Type 1 kan tilpasses med Type 2. Lynlås, der kan forbindes med en jakke.

https://halvarssonsmc.com/…/Halvarssons-Collection-2022…

SKANDIAVISK PREMIUM MC BEKLÆDNING

Halvarssons blev etableret i Malung, en lille by i Sveriges backcountry, hvor de fineste skandinaviske motorcykel beklædning er lavet siden midten af ​​1940’erne.

Baseret på et fast fundament af håndværk, passion for detaljer og det højeste niveau af beskyttelse, fortsætter denne tradition med at leve videre i Halvarssons. Halvarssons udvikler løbende sine læder- og tekstilcykelbeklædningsgenstande ved hjælp af de dokumenterede kvalitetsmaterialer og funktioner til at imødekomme og beskytte dig.

Materialer vi generelt andvender.

Et sæt mc tøj, er så meget mere end de ting du kan se …

Tøj, der er lavet af det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores beklædningsgenstande dagligt, inklusive en god reaktion fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa.

Vores mål er altid at producere udstyr, der er usædvanligt behageligt at have på og lige så sikkert at køre i. Vi bruger utallige timer på at undersøge stoffer, nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Vi er altid på jagt efter at finde måder at forbedre beklædningsgenstande, der i sidste ende er at forbedre cyklistens liv.

Hver af vores teknologier testes nøje og vælges, så de passer til vores nøjagtige behov for de produkter, vi designer. Ydre materialer er stærke og holdbare, men også bløde og smidige, igen for at maksimere sikkerhed og komfort. Det stopper ikke der. Alle vores monterede beskyttere er justerbare for en perfekt individuel pasform med justerbare sømme, manchetter og taljeområder for yderligere at understrege dette.

Alt dette giver dig som rytter mulighed for at være afslappet og behagelig og let fokusere din opmærksomhed og energi for at være opmærksom og sikker.

Tag et af vores produkter på, så ser du, hvad vi mener. Alt dette øger chancerne for, at du kommer sikkert og afslappet hjem. Materialerne, teknikkerne og metoderne til at holde dig sikker og behagelig på vejen.

VIGTIGHEDEN FOR HØJRE MATERIALE

Halvarssons Hi-Art

HI-ART®
HI-ART er et beskyttet materiale udviklet af os. Vi bruger materialet i særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

Halvarssons 3 tredobbelte søm3STICH Et tøj er aldrig stærkere end dets sømme. Det gør ingen forskel, hvor godt materialet er, hvis sømene går i stykker. Efter en lang række tests har vi fundet en teknik, der giver maksimal holdbarhed. Vi bruger en velafbalanceret stingtæthed, en kraftig, slidstærk tråd i tredobbelte sømme i udsatte områder.

 

Halvarssons OutlastOUTLAST®
Outlast® er et højteknologisk materiale, der regulerer temperaturen inde i tøjet. Det blev oprindeligt udviklet til at beskytte astronauter mod ekstreme temperaturændringer og er siden da blevet videreudviklet til også at arbejde med motorcykeltøj. Foringen består af millioner af mikroskopiske paraffinvoks kapsler, der absorberer, opbevarer og frigiver overskydende varme, så du får det godt ude på vejen.

Læs mere på outlast.com

Halvarssons teflon

TEFLON®
En teflonbehandling på et tøj holder vand og snavs væk. Det gør det også muligt for tøjet at tørre hurtigere. Læs mere på teflon.com

 

 

Halvarssons Dryway

Dryway + 2.0®, Dryway + ® og Dryway®
Dryway + 2.0, Dryway + og Dryway er vind- og vandtætte membraner, der holder dig tør selv i det vådeste og blæsende vejr. Materialet tillader, at fugtdamp slipper ud indefra, mens vind og regn holdes ude. Vores seneste funktionelle membran, Dryway + 2.0, har en vandtætningsværdi på 10.000 mm og en åndbarhedsværdi på 30.000 g / m2 / 24 timer. Husk, at en membranfunktion er afhængig af forskellen i fugtighed mellem indvendigt og udvendigt. Hvis der anvendes en ekstern varmekilde, såsom opvarmede greb eller sæder, fungerer membranen i omvendt retning.

Halvarssons DRW

DWR
En ekstra vandafvisende behandling på nogle af vores tekstil- og læderprodukter, der giver brugeren ekstra komfort. Beklædningsgenstande behandlet med en DWR vil kaste vand mere effektivt, bevare deres åndbarhedsegenskaber og tørre hurtigere og samtidig være lettere at holde rene.

 

Halvarssons Innoborne

INNOBORNE®
Et isolerende materiale, der er i stand til at holde varmen længere end endda uld, er let, hurtigtørrende og transporterer fugt effektivt væk fra kroppen. Består af 100% olefin / polypropylen.

 

Halvarssons Thinsulate

THINSULATE®
Nogle gange kan varme tøj føles akavet og klodset, men takket være Thinsulate er vores tøj lette og smidige, samtidig med at du holder dig varm. Hemmeligheden bag materialet ligger i de unikke mikrofibre, der hjælper med at fange kropsvarme, samtidig med at fugt slipper ud.

Læs mere på thinsulate.com

Halvarssons Læderbukser Rider Lady 1WINDWIRE®

WINDWIRE er et holdbart justeringssystem, der gør stramning og åbning af tøj og handsker meget hurtig og nem. Dial-systemet er udviklet til at give funktion og en perfekt pasform.

Find mere information på windwire.co.kr

Halvarssons CE

CE
CE-mærkningen viser, at produktet overholder en godkendt sikkerhedsstandard baseret på avancerede test og ulykkesundersøgelser.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse Dame

, , , , ,

Du kunne også være interesseret i...