Woolpower Long john 400 Merino mid layer Black

kr. 900

Woolpower Long john 400 Merino mid layer Black

Woolpower

 

Beskrivelse

Woolpower Long john 400 Merino mid layer Black

Woolpower

Long Johns Protection 400 er flammehæmmende, antistatisk og beskyttende mod lysbue. Designet til at blive brugt som et isolerende mellemlag. Bukserne er rundstrikkede og har ingen langsgående sømme. Indsyet kile bagpå for optimal komfort. Strikkede manchetter og elastik.

Beskyt din underkrop mod elementerne med Long Johns 400, som er fremstillet af Ull-frotté Original 400 g/m² cirkulært strikket materiale uden brug af langsgående sømme for at minimere gnidning mellem kroppen, basislag og yderlag. Et bagstykke sikrer optimal komfort, og manchetterne og talje båndet er strikket direkte ind i tøjet for at give øget struktur, styrke og støtte.

Beskyt din underkrop mod elementerne med Long Johns 400, som er fremstillet af Ull -frotté Original 400 g/m² cirkulært strikket materiale uden brug af langsgående sømme for at minimere gnidning mellem kroppen, basislag og yderlag. Et bagstykke sikrer optimal komfort, og manchetterne og talje båndet er strikket direkte ind i tøjet for at give øget struktur, styrke og støtte.

84% Merinould
1% Elasthan
1% Antistatisk
14% Aramid

 

 

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
size

2XL, S, M, L, XL

Du kunne også være interesseret i...