Halvarssons Handske Flaxen Sort/hvid

kr. 820

Halvarssons

Halvarssons Handske Flaxen Sort/hvid

Vi tilbyder kvalitets mc-handsker til alle kørestile og alt slags vejr. Motorcykel handsker fra Five, Svenske Lindstrands og Halvarsson.

 

 

 

Beskrivelse

Halvarssons

Halvarssons Handske Flaxen Sort/hvid

Flaxen er en kort, behagelig handske i blødt gedeskind.
Strækkonstruktion langs fingeren.
Hård knobeskyttelse, TPR og HI-ART forstærkning i inder hånden.
CE-certificeret, niveau 1 med knobeskyttelse.
Neocot og behandlet for.
Skinfit-teknologi, der holder foret på plads.
NUDUD Touch screen teknologi, der muliggør præcisionsstyring af GPS og mobiltelefoner med handsken på.

Sikkerhed gennem komfort

Er vores primære fokus gennem hele Halvarssons historie. Jo mere behagelige tøjet er, jo bedre kan du fokusere på det der betyder noget.

#halvarssonsmc #scandinavianpremium #safetythroughcomfort #motorcyclelife #motorcycleapparel #motorfun #travel #since1946 #duell

VI ER HELT KLAR

Personlig beskyttelse af motorcyklister er omfattet af lovgivningen i EU-forordningen 2016/425. Alle produkter, der er beregnet til at beskytte brugeren mod en eller anden fare, skal testes af et akkrediteret laboratorium til en skriftlig CE-standard eller -forordning. Laboratoriet udsteder et CE-certifikat for hvert produkt, hvis det opfylder kriterierne. Vi er klar; alle vores produkter opfylder den krævede EU-regulering.

SØM
Vi vælger specifikke tråde, der passer til forskellige materialer for at gøre sømme så stærke og sikre som muligt. Vi bruger Triple Stitch i sårbare områder af vores lædertøj.

YDRE STOF
Yderstof er læder eller tekstil med forskellige typer overfladebehandling.

HI-ART
Vores beskyttede materiale HI-ART® gør tøj modstandsdygtige over for slid og bruges i de fleste af vores produkter.

ARMOUR
Beklædningsgenstande, der bruger rustning, har syet velcro i dem for at holde rustningen på plads og for at lette justeringen.

MEMBRAN
Nogle beklædningsgenstande har også en syet eller aftagelig membran. Tapede sømme, naturligvis.

AIR MESH
Vi bruger ofte Air Mesh bag panser for bedre komfort.

FORING
Tættest på kroppen er en foring, syet i eller aftagelig. Normalt lavet af ventileret mesh, temperaturregulerende Outlast® eller en varm, quiltet foring.

SKANDIAVISK PREMIUM

Halvarssons blev etableret i Malung, en lille by i Sveriges backcountry, hvor de fineste skandinaviske motorcykel beklædning er lavet siden midten af ​​1940’erne.

Baseret på et fast fundament af håndværk, passion for detaljer og det højeste niveau af beskyttelse, fortsætter denne tradition med at leve videre i Halvarssons. Halvarssons udvikler løbende sine læder- og tekstilcykelbeklædningsgenstande ved hjælp af de dokumenterede kvalitetsmaterialer og funktioner til at imødekomme og beskytte dig.

Materialer

Et sæt mc tøj, er så meget mere end de ting du kan se …

Tøj, der er lavet af det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores beklædningsgenstande dagligt, inklusive en god reaktion fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa.

Vores mål er altid at producere udstyr, der er usædvanligt behageligt at have på og lige så sikkert at køre i. Vi bruger utallige timer på at undersøge stoffer, nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Vi er altid på jagt efter at finde måder at forbedre beklædningsgenstande, der i sidste ende er at forbedre cyklistens liv.

Hver af vores teknologier testes nøje og vælges, så de passer til vores nøjagtige behov for de produkter, vi designer. Ydre materialer er stærke og holdbare, men også bløde og smidige, igen for at maksimere sikkerhed og komfort. Det stopper ikke der. Alle vores monterede beskyttere er justerbare for en perfekt individuel pasform med justerbare sømme, manchetter og taljeområder for yderligere at understrege dette.

Alt dette giver dig som rytter mulighed for at være afslappet og behagelig og let fokusere din opmærksomhed og energi for at være opmærksom og sikker.

Tag et af vores produkter på, så ser du, hvad vi mener. Alt dette øger chancerne for, at du kommer sikkert og afslappet hjem. Materialerne, teknikkerne og metoderne til at holde dig sikker og behagelig på vejen.

VIGTIGHEDEN FOR HØJRE MATERIALE

Halvarssons Hi-Art

HI-ART®
HI-ART er et beskyttet materiale udviklet af os. Vi bruger materialet i særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

Halvarssons Handske Flaxen Sort/hvid 2

NUDUD er en ny innovativ “touchscreen-løsning” med høj præcision, der giver dig mulighed for at holde dine handsker på i alle situationer, både på og uden for din motorcykel / snescooter. Præcisionen er uden sidestykke. Find mere information på nudud.se

 

Halvarssons Handske Flaxen Sort/hvid 3

Produktet har CE-godkendt beskyttelsesniveau 1 og velcrolukning for nem justering. Jakker har skulder og albue rustning. Bukser har hofte- og knæbeskyttelse. CE
CE-mærkningen viser, at produktet overholder en godkendt sikkerhedsstandard baseret på avancerede test og ulykkesundersøgelser.

 

 

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
size

10, 11, 12, 13, 14, 5, 6, 7, 8, 9

Du kunne også være interesseret i...