Dane Veno Støvler Sort

kr. 1.998

Vandtætte læderstøvle i god kvalitet

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,
 

Beskrivelse

Dane Veno Støvler Sort 1

Dane Veno Støvler Sort

VENØ OutDry® er en vandtæt og åndbar Unisex motorcykelstøvle med en individuelt justerbar lægbredde, ændret ved hjælp af lynlås og dobbelt velcrolukning. Den laminerede konstruktion forhindrer vand i at komme ind i bagagerummet og standser det på det ydre lag. Dette holder dine fødder varme og tørre under alle vejrforhold.

OutDry®: Vand er IKKE inkluderet
Takket være OutDrys patenterede 3D-lamineringsmaskine opnås vandtætningsprocessen med en syet fodtøjs overdel i en enkel et-trins operation – kun få sekunder – før foringen påføres.
Ingen membranskæring og sømning
Membransæt er forudmålte, klar til behandling ved hjælp af OutDrys 3D-lamineringsmaskine. Alle andre operationer, inklusive placering, klipning og sømning af den vandtætte foring, er ikke nødvendige. Der er ingen materiel spild: du bruger kun det, du virkelig har brug for.
Ingen tapet
sømforsegling : OutDry ® membransæt har ingen sømme og er forseglet. Det er ikke længere nødvendigt at forsegle sømme: vandtætningsprocessen er forenklet og langt mere pålidelig.
Passende til alle typer fodtøjskonstruktion
OutDry ®  vandtætningssystem kan anvendes på alle fodtøjs konstruktionsmetoder: cementeret eller strobel, med limet sål eller injiceret sål. Resultatet er altid perfekt vandtæthed med uovertruffen komfort.
Læderfor eller stofforing: det er dit valg
Foret er en grundlæggende komponent og skal vælges omhyggeligt baseret på fodtøjets endelige brug. OutDry ® -membran er ensartet lamineret til den øvre og er kun få mikron tyk, hvilket garanterer plads nok til enhver form for foring.
Design uden begrænsninger
OutDry ® er det mest effektive vandtætningssystem, fordi det er helt integreret i din fodtøjskonstruktion. Det er absolut usynligt, placeret mellem den øverste og foringen.
Materiale
Ydre: 93% læder (fuldkorns kohud), 4% polyamid, 3% andre fibre; for: 100% polyester; membran: Outdry

Guide Til Fodtøjsstørrelse

Når du måler støvler, skal du huske at bære dine normale ridestrømper, og hvis du er en helårscykel, vil du muligvis tage højde for de tykkere sokker.

Placer begge fødder på et stykke papir og træk forsigtigt omridset af hver fod. Hold pennen lige ned for at få en ægte oversigt! Mål derefter længderne af begge konturer fra toppen af ​​dine store tæer til bagsiden af ​​din hæl. Hvis dine to fødder måler forskelligt, skal du tage den længere af de to målinger.

Ordrestørrelse UK sko størrelse Måling af sål (cm)
36 op til 23.0
37 4-4½ op til 23.6
38 5 op til 24.3
39 op til 25.0
40 6-6½ op til 25.6
41 7-7½ op til 26.3
42 8-8½ op til 27.0
43 9 op til 27.6
44 op til 28.3
45 10-10½ op til 29.0
46 11-11½ op til 29.6
47 12 op til 30.3
48 12½ op til 31.0

eng_dane_size_all

Yderligere information

Vægt 4 kg
Sko størrelse

43, 46