Alpinestars Tech Air 10 Race System

kr. 9.299

Alpinestars Tech Air 10 Race System

Alpinestars

Tech-Air 10 er den seneste innovative autonome airbag, der slutter sig til Alpinestars ‘Tech-Air-familie
 

Beskrivelse

Alpinestars Tech Air 10 Race System

Alpinestars

Tech-Air® 10 the latest innovativt System

Bemærk denne Airback er udviklet til bane og virker først ved hastihed over 60 km.

Alpinestars Tech-Air 10 Race System Airbag Dragt

Tech-Air 10 er den seneste innovative autonome airbag, der slutter sig til Alpinestars ‘Tech-Air-familie, som omfatter Tech-Air Race, Tech-Air Street og Tech-Air® 5 elektroniske airbagsystemer. Tech-Air® 10 er afledt af Alpinestars ‘airbag-teknologi, der er vedtaget af MotoGP-kørere, og er et slankt, selvstændigt bærbart airbagsystem, der giver uovertruffen kropsbeskyttelse til racere, banedagsryttere og landevejsryttere ved at dække rytterens skuldre, bryst, ryg og hofter. Tech-Air 10 kan bæres under alle Alpinestars Tech-Air Ready- eller Tech-Air-kompatible®®® læderdragter eller enhver tredje parts læderdragt med 4 cm plads omkring omkredsen af rytterens bryst og 2 cm plads omkring omkredsen af rytterens hofter. Den ekstra plads til brystet og hofterne er nødvendig for at kunne rumme airbaggens inflation i tilfælde af et nedbrud.

Funktioner:

 • Tech-Air® 10 er designet til at beskytte en motorcykelkørers skuldre, bryst, fulde ryg og hofter og giver den mest omfattende dækning af enhver airbag, der i øjeblikket er tilgængelig.
 • Det avancerede, bærbare Tech-Air® 10 Airbag System leveres med et aktivt elektronisk system, der har 12 sensorer (3 triaksiale accelerometre plus 1 triaksialt gyroskop) og en kollisionsdetekteringsalgoritme, der udnytter AI til nøjagtigt at overvåge, hvornår airbaggen skal implementeres i tilfælde af et nedbrud.
 • Stødabsorberingen under brug af airbaggen resulterer i et fald i slagkraften med op til 95% sammenlignet med en passiv beskytter. Når Tech-Air® 10 Airbag System er implementeret, tilbyder det samme beskyttelse som den, der leveres af 18 bagbeskyttere.
 • Tech-Air® 10 har niveau 2 til både bryst og ryg.
 • Ved registrering af en kollisionssituation udløses en beskyttende airbag, der giver uovertruffen beskyttelse til rytteren med en maksimal oppustningstid på 40 ms.
 • Tech-Air® 10 Airbag System giver et endnu større niveau af omfattende dækning på grund af den ekstra beskyttelse af rytternes hofter og kræver 2 argon gaspumper til at fylde hele volumenet af den større airbag, når den indsættes i en kollisionssituation. Som sådan har Tech-Air 10 ikke det dobbelte opladningskoncept som Tech-Air®® Race System.
 • Et eksternt trådløst LED-display angiver airbaggens driftsstatus.
 • Det integrerede, certificerede lithium-ion-batteri har en batterilevetid på 24 timers køretid.
 • Udviklet fra mange års forskning med verdens førende MotoGP-kørere og Alpinestars kunder, er data fra millioner af kilometer og tusindvis af nedbrud blevet analyseret for løbende at forbedre den intelligente kollisionsdetekteringsalgoritme.
 • Tech-Air® 10-systemet er ekstremt nemt at bruge; bare lyn op foran og luk bæltet for at aktivere airbag systemet, og du er klar til at køre. Det indvendige bælte aktiverer automatisk systemet, når det er fastgjort og sikret.
 • I Race Mode er Tech-Air® 10-systemet kun aktivt, mens det kører over ca. 60 km/t (37 mph) i mindst 10 sekunder. Før denne aktivering, eller når rytterens hastighed falder støt under en sådan hastighed i mindst 10 sekunder, deaktiveres systemet. Dette er standardadfærden for Tech-Air® 10 Airbag System, når det er i Race Mode, da det er normalt at have hurtige stop and go-kørselssituationer, hvor rytteren ikke ønsker at slukke for airbaggen. Under sådanne forhold er det sikrere for føreren at få airbaggen automatisk deaktiveret af systemet for at undgå uønskede udløsninger af airbaggen.
 • Det trådløse LED-fjerndisplay kan flyttes til rytterens arm for nemt at kontrollere systemets status. LED-displayet kan også fastgøres til cyklen, afhængigt af rytterens præference.
 • Tech-Air® 10-systemet tager cirka 4 timer at genoplade et afladet batteri med den medfølgende USB-oplader. Et fuldt opladet batteri giver cirka 24 timers brug. Hvis der er begrænset tid til rådighed, giver opladning af batteriet i ca. 1 time ca. 6 timers brug.
 • Selve airbaggen er åndbar, designet med luftkanaler og en perforeret rygzone, der giver luftstrøm for at forbedre rytterens komfort.
 • Tech-Air 10-systemet kan hurtigt fastgøres til Alpinestars’ Tech-Air®® 10 System Base Layer via brugervenlige laterale lynlåse; Dette giver ryttere mulighed for at erstatte basislaget mellem ridesessioner, hvis det ønskes.
 • Tech-Air® 10 System Base Layer kan vaskes i hånden.
 • Den samlede vægt af Tech-Air® 10 (System og basislag) er 2,3 kg for en størrelse medium.
 • Tech-Air® 10 er designet til bane- og vejbrug og kan bruges med både RACE- og STREET Riding Modes, som har specifikke AI-kollisionsdetekteringsalgoritmer. RACE Riding-tilstanden må kun bruges til ridning på lukkede racerbaner og bør ikke bruges til andre typer ridning.
 • Bluetooth-forbindelse til en Tech-Air-app® giver passagerer airbagsystemets driftsstatus, batteristatus og MyRide-turoplysninger.
 • Via Tech-Air-appen® kan passagerer også opdatere systemets firmware, når nye algoritmer til registrering af nedbrud frigives.
 • Der er et dedikeret område på systemets interne bælte, der fungerer som opladningsbase for den eksterne trådløse LED-skærm. Et fuldt opladet LED-display fungerer i mindst 20 timer.
 • Systemet er udstyret med en USB-oplader og et magnetisk Type C USB-kabel, der giver mulighed for hurtig, nem og bekvem genopladning.
 • Tech-Air® 10-systemet har en airbag, der er certificeret til op til tre pumper. Men efter hver implementering, når systemet modtages til service, vil det autoriserede Alpinestars Tech-Air® Service Center udføre en inflationstest på airbaggen for at kontrollere, om airbaggen er blevet beskadiget under implementeringen. Hvis oppustningstesten er bestået, hvilket bekræfter, at airbaggen ikke blev beskadiget under udløsningen, vil tjenesten kun involvere udskiftning af gaspumperne. Hvis inflationstesten ikke er bestået, betyder det, at airbaggen blev beskadiget under implementeringen, og systemet vil gennemgå den fulde service, der vil involvere udskiftning af gaspumperne og airbaggen. Ved den tredje implementering vil systemet obligatorisk gennemgå en fuld service, hvor gaspumperne og airbaggen udskiftes.

Alpinestjerner

Kvalitet i verdensklasse fra industripioneren  

Der er kun én verdensledende inden for professionelle racerprodukter. Alpinestars blev etableret i Italien i 1960’erne og er det top-of-mind-mærke af motorsportsprodukter, professionelle sponsorater og benchmark-kvalitet.

Yderligere information

Vægt 6 kg
size

2XL, 3XL, XS, S, M, L, XL

Du kunne også være interesseret i...