Ryg Beskyttelse Level 1 Ockelbo Gul

kr. 370

Beskyttelse Sæt Skulder / Albue / Knæ, Type A Level 2Beskyttelse Sæt Skulder / Albue / Knæ, Type A Level 2

Ryg Beskyttelse Level 1 Ockelbo Gul

Ockelbo Blød behagelig rygbeskyttelse til alle Lindstrands og Halvarssons jakker

 

Beskrivelse

Beskyttelse Sæt Skulder / Albue / Knæ, Type A Level 2Beskyttelse Sæt Skulder / Albue / Knæ, Type A Level 2

Ryg Beskyttelse Level 1 Ockelbo Gul

Fleksibel og let (str. M 440g) rygbeskyttelse, der kan påføres i forlommen eller, på nogle modeller, i det justerbare system integreret bagpå jakken.

Velcrobeslag.
CE-certificeret i niveau 1.

Den mindste størrelse passer til tidligere jakkestile.

SLAGSABSORBENDE MODIFICERET POLYURETHAN

Tilpasset til Halvarssons Lindstrands Safety Attach System – SAS Tec

På grund af dets intelligente design, meget fleksible beskytter lavet af viskoelastisk blødt skum selv ved lave temperaturer med meget gode stødabsorberingsværdier: restkraft under 25 kN (standard, niveau 1: 35 kN). Ekstremt fladt design, og dermed næsten usynligt under tøjet.

Vi anbefaler at bruge denne beskytter i skulder-, albue-, knæ- og hofteområder. Avanceret teknologi for endnu mere sikkerhed.

SAS-TEC er en innovativ producent af beskyttere (body armour) med mange års erfaring i denne sektor. Især det fyldt med risikocykelsport er vores kernekompetence.

Vores to førende ingeniører har i alt mere end 25 års praktisk erfaring som redaktionelle medarbejdere for tidsskriftet „MOTORRAD“. Gennem forskellige køre- og beklædningsprøver fik de et rigtig godt indblik i alle slags beskyttelsessystemer, der er tilgængelige på markedet.

Baseret på denne erfaring er mange beskyttere blevet udviklet i detaljeret arbejde siden virksomheden blev grundlagt i 2004, og vi bliver ved med at introducere nye produkter på markedet med jævne mellemrum.

Vi har været et veletableret mærke for mange avancerede producenter i årevis. Ikke kun i motorcykelsektoren, men også i medicin- og sportssektoren stoler folk på vores højkvalitets SAS-TEC-beskyttelse

Yderligere information

Vægt 1 kg
Tøj Størrelser

, ,