Udsalg! 15%
 

SIDI Gavia Gore-Tex Støvler Black

DKK 1.699

SIDI Aria Gore-Tex Støvle Black/Black

SIDI Gavia Gore-Tex Støvler Black

Med Sidi åndbare og vandtætte Gore-Tex membran får du en komfortabel MC støvle.

 

Beskrivelse

SIDI Aria Gore-Tex Støvle Black/Black

SIDI Gavia Gore-Tex Støvler Black

Sidi Gavia Gore-Tex

Med Sidi Gavia får du en åndbare og vandtætte Gore-Tex MC støvle som også er komfortabel.

Med den åndbare og vandtætte Gore-Tex membran er støvlerne komfortabel. Åndbare tekstilbånd og det rygreflekterende skær er Sidi Gavia Gore-Tex den perfekte ledsager ved lange ture i al slags vejr.

  • Gore-Tex vandtæt åndbar membran
  • Velcro og lynlås lukning
  • Elastisk panel med lynlås
  • Åndbare tekstilbånd
  • Indvendig gamacher i fuld længde
  • Indvendig ankelpude
  • Skifte pude

Nylon indersål og aftagelig svang støtte pad

SIDI size chart

GORE TEX

GORE-TEX®-membranen er kernen i alle produkter fremstillet med GORE-TEX®-stoffer. Den indeholder over 1,4 milliarder mikroskopiske porer pr. cm2 (9 milliarder porer pr. kvadrattomme). Disse porer er 20.000 gange mindre end en vanddråbe, men 700 gange større end et vanddampmolekyle. Vand udefra trænger aldrig ind . Alligevel kan sved let undslippe, så der fanges mindre fugt i isoleringen. Resultatet: du forbliver varmere, når det er koldt og tørrere, når du sveder.

SIDI Gavia Gore-Tex Støvler Black 1

I mere end 40 år er Sidi motorcykelstøvler blevet båret af nogle af de mest fantastiske motorcykellegender, verden nogensinde har set. Navne som Giacomo Agostini, Joel Robert og Steve Baker, fra en gylden æra inden for cykelsport, har vundet indenlandske og verdensmesterskaber, alle iført Sidi-støvler. Kombiner tidligere succes med de nuværende førende ryttere, helte som Bradley Smith, Alvaro Bautista og Tony Cairoli, som alle nyder godt af Sidis klasseledende cykelstøvleteknologi, og du har et firma, der har en racerarv uden sidestykke – og det er stadig en familiedrevet virksomhed! Som familien selv siger, er Sidi…”Et mærke, der er stolt af årtiers lang historie, vi har tilføjet en passion for stil, som kun tohjulede ryttere har”. Denne forståelse af både cykelmarkedet og nutidens behov’

 

Yderligere information

Vægt 2 kg
Sko størrelse

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50