Udsalg! 21%
 

Lindstrands Oman Jakke Sort

kr. 2.999

Lindstrands Zion Cargo Buks Herre Sort Korte Ben

Lindstrands Oman Jakke Sort

Hel års jakke med 3 layer Lindstrands Oman motorcykeljakke, i sort, Jakken er designet til eventyr og touring. Vandtæt, varm og beskyttende. Denne seneste Lindstrands -jakke er rig på teknologier og funktioner til, at holde dig komfortabel og beskyttende, især under skiftende vejr forhold.

 

Beskrivelse

Lindstrands Zion Cargo Buks Herre Sort Korte Ben

Lindstrands Oman Jakke Sort

Lindstrands Oman tekstil motorcykeljakke Kiwi er yderst alsidig designet til eventyr og turbrug på tværs af kontinenterne. De 2 aftagelige lag membran og forings vest, en aftagelig stormkrave. justerbare ventilationsåbninger tilbyder tilpasningsevne til skiftende køre – og vejrforhold, og lynlåsen i fuld talje, muliggør let og robust forbindelse til enhver Lindstrands, Halvarssons Textile Motorcykelbukser.

Multifunktionel åndbar, vind- og vandtæt teknisk tekstil jakke

600D HI-TENACITY PE WEAVE

 • Aftagelig Dryway + 2.0 funktionel membran
 • CE -certificeret i klasse AA
 • DWR (Durable Water Repellent) behandlet ydermateriale
 • Hi-Art® forstærkning ved skuldre og albuer
 • Aftageligt termovestfor med Innoborn® isolering
 • Justerbart niveau 2, CE -certificerede beskyttere på skulder og albuer
 • Kan suppleres med en rygbeskytter
 • Ventilerede åbningspaneler på brystet og åben bagudluftning for øget cirkulation
 • Strækpaneler på bagsiden
 • Aftagelig krave
 • Lang forbindelse lynlås til bukser
 • Justerbar krave, talje, kant og ærmeender

Størrelse 46-64

https://lindstrandsmc.com/…/Lindstrands-Collection-2022…

https://halvarssonsmc.com/…/Halvarssons-Collection-2022…

 LINDSTRANDS.

Vi bruger innovative, state-of-the-art tekstiler og teknologier sammen med en frisk fordomsfrihed

designfilosofi for at give dig, vores motorcykelryttere, de bedst mulige løsninger uanset betingelser.

Sikkerhed og komfort har altid været topprioritet for forsknings- og udviklingsteamet gennem Lindstrands historie. Jo bedre tøjet føles, jo bedre kan du fokusere på din rejse og jo mere kan du nyde din tur. Lindstrands er mærket for dig, der leder efter noget andet end mainstream. Du ung af sind, der nyder eventyr og tør at gå den ekstra mil. For dig vil Lindstands ikke kun opfylde, men overgå enhver forventning.

SIKKERHED GENNEM KOMFORT.

Har hele tiden været vores ”vejledende mål” Lindstrands historie. Jo mere behageligt tøjet er, jo bedre kan du koncentrere dig om dit eventyr. Vi udvikler os konstant såvel som materialer og tekniske funktioner i vores beklædningsgenstande for at kunne tilbyde det bedste mulige løsninger for vores ryttere uanset betingelserne.

Lindstrands er mærket for folk, der nyder eventyr og der tør gå den ekstra mil for en god oplevelse. Vi vil have, at vores ryttere ikke kun har en behagelig og sikker tur. Vi vil have dem til at glemme, at de har vores på gear og bare nyder turen.

Jo mere behageligt tøjet er, jo bedre du kan du koncentrere dig om dit eventyr.

Motorcyklistens personlige beskyttelse er omfattet af lovgivningen i EU -forordningen 2016/425. Alle produkter, der har til formål at beskytte brugeren mod en eller anden fare skal testes af et akkrediteret laboratorium til en skriftlig CE -standard eller Regulering. Laboratoriet udsteder et CE -certifikat for hvert produkt, hvis det passerer

Kriterier.

Der udføres forskellige tests for produkter som handsker, støvler, lemmer, rygbeskyttere osv. Generelt er mekaniske tests og uskadelighedstest udført i henhold til hver CE -standard. Hvis produktet kun beskytter mod årstider, såsom regn og vind, behøver det ikke at blive testet og certificeret.

Både importøren og distributøren er ansvarlige for at sikre, at produkter, der bringes ind og markedsføres i EU, er testet og certificeret.

Folkene bag Lindstrands -mærket er meget erfarne i at udvikle sig produkter på dette område og har været i spidsen for udvikling og test.

SYNING
Vi vælger tråd, der passer til materialet, så sømme bliver så stærke som muligt. Vi bruger Triple Stitch i sårbare områder af vores lædertøj.

YDRE STOF
Yderstof er læder eller tekstil med forskellige typer overfladebehandling.

HI-ART
Dette er hvor HI-ART® er placeret i vores beklædningsgenstande. Vores beskyttede materiale gør tøj utroligt slidstærkt og bruges i de fleste af vores produkter.

ARMOUR

Beklædningsgenstande, der bruger rustning, har syet velcro i dem for at holde rustningen på plads og for at lette justeringen.

MEMBRAN
Nogle beklædningsgenstande har også en syet eller aftagelig membran. Tapede sømme, naturligvis.

AIR MESH
Vi bruger ofte Air Mesh bag panser for bedre komfort.

FORING
Tættest på kroppen er en foring, syet i eller aftagelig. Normalt lavet af ventileret mesh, temperaturregulerende Outlast® eller en varm, quiltet foring

Slidprøver udføres på konstruktionen i tre forskellige zoner (alle lag sammen) på beklædningsgenstanden eksklusive de aftagelige foringer. Kravene varierer i disse forskellige dele af kroppen. Skuldre, albuer, hofter og knæ har højere krav end øjeblikkelige indre lår eller armhuler.  AAA er det højeste ydelsesniveau og derefter AA og A. Kriterierne for B er de samme som for A, men uden stødbeskyttere. For at opfylde et bestemt ydelsesniveau for et produkt skal resultaterne af alle mekaniske tests nå kriterierne for dette niveau.

Tøj, der er lavet af det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores tøj dagligt, for eksempel. Vi har stor respons fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa. I dette afsnit kan du læse alt om de teknikker og metoder, vi bruger til at holde dig sikker og komfortabel på vejen.

Dryway + 2.0®, Dryway + ® og Dryway®

Dryway + 2.0, Dryway + og Dryway er vind- og vandtætte membraner, der holder dig tør selv i det vådeste, blæsende vejr. Materialet tillader, at fugtdamp slipper ud indefra, mens vind og regn holdes ude.

CE -CERTIFICEREDE PRODUKTER

Der er dage, hvor tingene ikke går efter planen. Kun i disse tider begynder du at sætte pris på pålideligheden af ​​dit motorcykeludstyr. EU har endelig godkendt en ny standard, EN 17092, Beskyttelsestøj til motorcyklister .

Motorcyklistens personlige beskyttelse er omfattet af lovgivningen i EU -forordningen 2016/425. Det betyder, at alle produkter, der har til formål at beskytte brugeren mod en eller anden fare, skal testes af et akkrediteret laboratorium i henhold til en skriftlig CE -standard eller forskrift. Laboratoriet udsteder et CE -certifikat for hvert produkt, hvis det opfylder kriterierne.

Der udføres forskellige tests for forskellige produkter, såsom handsker, støvler, lemmer, rygbeskyttere osv. Generelt udføres mekaniske tests og uskadelighedstest i henhold til hver CE -standard. Hvis produktet kun giver beskyttelse mod årstiderne, såsom regn og vind, behøver det ikke at blive testet og certificeret.

Både importøren og distributøren er ansvarlig for, at de produkter, der bringes ind på og markedsføres i EU, er testet og certificeret.

Folkene bag Lindstrands -mærket er meget erfarne i at udvikle produkter på dette område og har været i spidsen for udvikling og test af beskyttelsesudstyr til motorcyklister.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse Herre

, , , , , , , , ,