Halvarssons Tosby Pilot Skind Jakke Herre

kr. 3.999

Halvarssons

Halvarssons Tosby Pilot Skind Jakke Herre
Flot klassisk model i blød og glat vasket okseskind. Selve læderet er nærmest et mikroruskind, med en silkeagtig følelse, selvom det er fuldnarvet, og meget blødt, så det er behageligt fra første brug.
 

Beskrivelse

Halvarssons

Halvarssons Tosby Pilot Skind Jakke Herre

Flot klassisk model i blød og glat vasket okseskind. Selve læderet er nærmest et mikroruskind, med en silkeagtig følelse, selvom det er fuldnarvet, og meget blødt, så det er behageligt fra første brug.

– CE-certificeret, klasse AA.
– Åben i ryggen for ventilation.
-HI-ART forstærkning ved skuldre og albuer.
-CE-certificeret beskyttelse, niveau 2, justerbar.

-Lomme til neveau 2 rygskjold. Vi anbefaler størrelse M:  https://x1.dk/halvarssons-ryg-beskytter-huntly/
– Tredobbelte sømme på udsatte steder.
-Kan suppleres med brystbeskyttelse: https://x1.dk/wp-admin/post.php?post=10790&action=edit
– Kan med lang lynlås vedhæftes med bukser.

https://lindstrandsmc.com/…/Lindstrands-Collection-2022…

https://halvarssonsmc.com/…/Halvarssons-Collection-2022…

#halvarssonsmc#scandinavianpremium#safetythroughcomfort#motorcyclelife#motorcycleapparel#motorfun#travel#since1946#duell

 

VORES BRAND MATERIALE FORKLARING

Vi er næsten besatte i vores ønske om at producere gear, der er lige så behageligt at have på, som det er sikkert at køre i. Det er derfor, vi bruger så meget tid på at undersøge stoffer, udvikle nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Det er en løbende forfølgelse. Der er altid en måde at forbedre et tøj på og forbedre motorcyklistens liv. B

HiArt er for eksempel et materiale, som vi har udviklet som et slidbestandigt bagsidemateriale, der bruges i næsten alle produkter, vi producerer. Det kan øge styrken af ​​tekstil med op til 500 % og læder med 200 %. Ud over de interne teknologier bruger vi højt respekterede materialer og membraner som Dryway og Dryway+ for at holde dig tør og komfortabel, Outlast foringer til at regulere temperaturen, Thinsulate til at holde dig varm og TFL til at reflektere varmen, når det er varmt. Hver af disse teknologier er strengt testet og udvalgt for at passe til vores nøjagtige behov for det produkt, vi designer. Ydermaterialer er valgt for deres styrke og holdbarhed. Tråden, der bruges til syning, er valgt for styrke, mens sømmens størrelse er nøje beregnet for at give maksimal styrke. De allerbedste materialer udgør kun en del af ligningen. Lige så vigtig som teknologien er tøjets komfort og pasform. Ganske enkelt er en rytter, der er afslappet og komfortabel på cyklen, en rytter, der kan fokusere al sin opmærksomhed og energi på at forblive opmærksom og sikker. Derfor er de materialer, vi bruger, ikke kun effektive til at holde dig sikker, men også bløde og smidige, udvalgt for deres lethed og brugervenlighed. Det stopper ikke der. Alle vores tilpassede beskyttere er justerbare for en perfekt individuel pasform med justerbare kanter.

TØJ LAVET AF DE RIGTIGE MATERIALER

Når vi skaber nye produkter, sætter vi høje standarder for os selv. Vores hemmelige opskrift på succes er, et århundredes håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der er langt foran flokken. Bare spørg en af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores tøj dagligt. For eksempel har vi stor respons fra nogle af politistyrkerne rundt omkring i Europa. I dette afsnit kan du læse alt om de teknikker og metoder, vi bruger til at holde dig sikker og komfortabel på vejen.

Tag et af vores produkter på, og du vil se, hvad vi mener. Alt dette øger chancerne for, at du kommer sikkert og afslappet hjem.

HI-ART Er et proprietært materiale udviklet af os Lindstrands og Halvarssons. Vi bruger materialet på særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

mcFIT Maximum Komfort FIT-teknologi i handsker laminerer foringen og membranen med den ydre skal for en perfekt pasform og forhindrer foringen i at følge din hånd, når den fjernes.

SKIN FIT En teknologi, der bruges til at sikre handskefor og membraner. Hvor det bruges, vil foret og membranen forblive solidt fastgjort og ikke følge din hånd, når de fjernes.

TEFLON® En Teflon-behandling på et tøj vil holde vand og snavs væk. Det gør også, at tøjet tørrer hurtigere. Læs mere på teflon.com

Dryway+2.0, Dryway+ og Dryway Dryway+2.0, Dryway+ og Dryway er vind- og vandtætte membraner, der holder dig tør, selv i det vådeste, mest blæsende vejr. Materialet tillader fugtdamp at undslippe indefra, mens det holder vind og regn ude. Vores seneste funktionelle membran, Dryway+2.0, har en vandtætningsværdi på 10.000 mm og en åndbarhedsværdi på 30.000 g/m2/24 timer. Husk, at en membranfunktion afhænger af forskellen i fugtighed mellem indersiden og ydersiden. Hvis der påføres en ekstern varmekilde, såsom opvarmede greb eller sæder, vil membranen virke omvendt.

DWR En ekstra vandafvisende behandling på nogle af vores tekstil- og læderprodukter, der giver ekstra komfort til brugeren. Beklædningsgenstande behandlet med en DWR vil fjerne vand mere effektivt, bevare deres åndbare egenskaber og tørre hurtigere, samtidig med at det er nemmere at holde rent.

INNOBORNE® Et isolerende materiale, der er i stand til at holde på varmen længere end selv uld, men alligevel er let, hurtigttørrende og transporterer fugt effektivt væk fra kroppen. Består af 100% Olefin / Polypropylen.

THINSULATE® Nogle gange kan varmt tøj føles akavet og omfangsrigt, men takket være Thinsulate er vores tøj let og smidigt, samtidig med at det holder dig varm. Hemmeligheden bag materialet ligger i de unikke mikrofibre, der hjælper med at fange kropsvarmen og samtidig tillader fugt at slippe ud. Læs mere på thinsulate.com

NUDUD er en ny innovativ højpræcision “touchscreen-løsning”, der giver dig mulighed for at holde dine handsker på i alle situationer, både på og af din motorcykel/snescooter. Præcisionen er uden sidestykke. Find mere information på nudud.se

SUPERFABRIC®-teknologi starter med et stof og overlejrer det med små plader (“beskytterplader”) i et specifikt arrangement. Mellemrummene mellem beskyttelsesplader giver fuld fleksibilitet. Beskyttelsespladernes geometri, tykkelse og størrelse samt stoffet kan varieres afhængigt af de ønskede egenskaber. SuperFabric®-materialer er designet til at levere en række ydelsesegenskaber såsom slidstyrke, pletbestandighed, hurtigtørrende, vægtreduktion og mere. CE CE-mærket viser, at produktet overholder en godkendt sikkerhedsstandard baseret på avancerede tests og ulykkesundersøgelser.

Hvis en jakke bærer dette symbol, har den en lomme i foret, eller et avanceret fastgørelsessystem placeret mellem ydermaterialet og foret, hvor du kan justere positionen, så den passer til dig.

Produktet har CE-godkendt beskyttelsesniveau 1 og velcrolukninger for nem justering. Jakker har skulder- og albuepanser. Bukser har hofte- og knæpanser.

Dette produkt har rustning, der opnår niveau 2, det højeste niveau, i henhold til EN 1621-1:2012. Velcrobeslag for en personlig pasform. Jakker har skulder- og albuepanser. Bukser har hofte- og knæpanser. Albue- og knæpanser er designet til at give mere beskyttelse på ydersiden af ​​knæet/albuen.

STATIONÆRE HANDSKEFORINGER Maksimal komfort FIT og SKINFIT-teknologi i handsker laminerer foringen og membranen med den ydre skal for en perfekt pasform og forhindrer foringen i at følge din hånd, når den fjernes.

AIRBAG KLAR Hvis en jakke bærer dette symbol, er den udviklet til at blive kombineret med ethvert enkeltstående airbagsystem. Jakken udvider sig med airbaggen i det usandsynlige tilfælde af en ulykke. Overvej altid airbagleverandørens råd, når du vælger jakkestørrelse.

BRYSTBESKYTTELSE KLAR Denne jakke er udstyret med en lomme til Halvarssons brystbeskytter i ét stykke. Indsæt beskytteren i beskyttelseslommens ærme. Når du lukker jakken, skal du indsætte den ærmeklædte beskytter i beskyttergaragen, der er placeret på den anden side af front lynlås. Overvej altid airbagleverandørens råd, når du vælger jakkestørrelse.

TOUCHSCREEN-HANDSKE Innovativ højpræcision “touchscreen-løsning”, der giver dig mulighed for at beholde dine handsker på i alle situationer, på din motorcykel. Præcisionen er uden sidestykke.

JUSTERINGSSYSTEM WINDWIRE Er et holdbart justeringssystem, der gør opstramning og åbning af beklædningsgenstande og handsker meget hurtig og nem. Skivesystemet er udviklet til at give funktion og en perfekt pasform. ARMOR KLAR Hvis en jakke bærer dette symbol, har den en lomme i foret, eller et avanceret fastgørelsessystem placeret mellem det ydre materiale og foret, hvor du kan justere positionen af ​​din beskytter til din personlige pasform.

HØJ SLITMODSSTAND SuperFabric®-teknologi starter med et stof og overlejrer det med små plader (“beskyttelsesplader”) i et specifikt arrangement. Mellemrummene mellem beskyttelsesplader giver fuld fleksibilitet. Beskyttelsespladernes geometri, tykkelse og størrelse samt stoffet kan varieres afhængigt af de ønskede egenskaber. SuperFabric®-materialer er designet til at levere en række ydelsesegenskaber såsom slidstyrke, pletbestandighed, hurtigtørrende, vægtreduktion og mere. Pladerne kan forårsage ridser i lakken på dit køretøj

STØRRELSE OG PASFORM

At se godt ud og føle sig godt tilpas på vejen, kræver tøj i den rigtige størrelse. Hvad mange glemmer er, at en god pasform også er vigtig for sikkerheden. Fordi beskyttere skal placeres korrekt. I Lindstrands og Halvarssons tøj kan beskyttelserne justeres, da vi fastgør beskyttelserne med velcro. Husk også at prøve tøjet sammen med det tøj, du normalt har på, når du kører på din MC. Og vær ikke bange for at bede vores personale om hjælp. Den bedste måde at finde den rigtige størrelse på er at besøge en af vores forhandlere. De hjælper dig med at finde den rigtige pasform, når du har brug for nyt udstyr.

Når dit tøj har været ude i regnen – Lad vådt tøj tørre langsomt ved stuetemperatur.

Lædertøj bør ikke tørres ved for høj temperatur og aldrig i et tørreskab eller på en radiator, da det vil udtørre læderet og gøre tøjet stift og hårdt. Lædertøj – Lædertøj må aldrig tørre helt ud. Fordi tørre læderfibre let går i stykker under stress som en ulykke. Du skal derfor behandle læder regelmæssigt med f.eks. Nikwax Vandtæt Voks til Læder, så det bevarer sin naturlige elasticitet.

Brug en mild sæbeopløsning eller lædersæbe såsom Nikwax Leather Cleaner to eller tre gange om året for at sikre beklædning sidste år efter år. Test det altid først et sted, der ikke vises, f.eks. inde.

Tekstiltøj – For at holde tekstiltøj rent, vask det i henhold til deres vaskeanvisninger; vi anbefaler brugen af ​​Nikwax Tech Wash. Men husk at fjerne beskyttelserne.

Det ville være bedst, hvis du vandtætte overtøjet ofte, helst hver tredje vask. Brug Nikwax TX Direct til funktionelt tøj. PLEJEINSTRUKTIONER

Når dit tøj har været ude i regnen – Lad vådt tøj tørre langsomt ved stuetemperatur.

Lædertøj bør ikke tørres ved for høj temperatur og aldrig i et tørreskab eller på en radiator, da det vil udtørre læderet og gøre tøjet stift og hårdt. Lædertøj – Lædertøj må aldrig tørre helt ud. Fordi tørre læderfibre let går i stykker under stress som en ulykke. Du skal derfor behandle læder regelmæssigt med f.eks. Nikwax Vandtæt Voks til Læder, så det bevarer sin naturlige elasticitet.

Brug en mild sæbeopløsning eller lædersæbe såsom Nikwax Leather Cleaner to eller tre gange om året for at sikre beklædning sidste år efter år. Test det altid først et sted, der ikke vises, f.eks. inde.

Tekstiltøj – For at holde tekstiltøj rent, vask det i henhold til deres vaskeanvisninger; vi anbefaler brugen af ​​Nikwax Tech Wash. Men husk at fjerne beskyttelserne.

Det ville være bedst, hvis du vandtætte overtøjet ofte, helst hver tredje vask. Brug Nikwax TX Direct til funktionelt tøj. PLEJEINSTRUKTIONER

 

 

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse Herre

, , , , , , ,