CTEK XS 0.8 EU

kr. 560

CTEK LADER

CTEK XS 0.8 EU

Ctek XS 0.8 har den nyeste teknologi til opladning af mindre batterier på motorcykler, jet ski, ATV og havetraktorer og batterier op til 100Ah.

 

Beskrivelse

CTEK LADER

CTEK XS 0.8 EU

XS 0.8 er CTEK’s mindste 12V oplader og den er egnet til opladning af mindre batterier så vel som til vedligeholdelse af bilbatterier af normal størrelse. MXS 0.8 er en kompakt helautomatisk 6-trins oplader, der leverer 0,8A til 12V-batterier fra 1,2-32Ah, og som er velegnet til vedligeholdelsesopladning op til 100Ah. Den er let at bruge og du kan følge hele opladningsprocessen på et tydeligt, letlæseligt display.

Funktioner

 • Let og kompakt
 • Helautomatisk ‘tilslut og glem’ 6-trins opladning
 • Oplader 12V batterier fra 1,2-32Ah
 • Patenteret vedligeholdelsesopladning op til 100Ah for en længere batterilevetid
 • Patenteret afsulfateringsfunktion
 • Let læseligt LED display
 • Leveres med tilbehør til tilslutning til forskellige typer batteri
 • Stænk- og støvtæt (IP65)
 • Sikker, gnistfri drift
 • Beskyttet mod omvendt polaritet
 • Beskyttet mod kortslutning
 • 5-års garanti

Teknisk data

Batterikapacitet
1.2–100 Ah
Opladningskategori
AC-opladning
Tilbageføringsstrøm*
Mindre end 1 Ah/måned
Tilbageføringsstrøm, oplysninger
*) Tilbageføringsstrøm er den strøm, der tapper batteriet, hvis laderen ikke er tilsluttet lysnettet. CTEK-opladere har en meget lav tilbageføringsstrøm.
Batterispænding
12 V
Batterikemi
Blybatteri
Omgivende temperatur ved drift
-20 °C til +50 °C
Startspænding
2.0 V
Indgangseffekt
220–240 VAC, 50–60 Hz, 0.2 A
Ripple**
Mindre end 4 %
Udgangseffekt 4.4 V, 0.8 A
Ripple, oplysninger **) Kvalitet af opladningsspænding og opladningsstrøm er meget vigtig. En høj ripple opheder batteriet, der slider på den positive elektrode. Høj spændingsripple kan også beskadige andet udstyr, der er forbundet til batteriet. CTEK-batteriopladere producerer meget ren spænding og strøm med lavt ripple.
Batterityper 12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; GEL
Beskyttelsesgrad IP65
Garanti 5 år
Garanti rubrik Begrænset garanti
Garanti, oplysninger CTEK yder en begrænset garanti til den oprindelige køber af produktet. Garantiperioden for den begrænsede garanti varierer afhængigt af produktet. Den begrænsede garanti kan ikke overføres. Garantien gælder for fabrikationsfejl og materialefejl. Garantien bortfalder, hvis produktet er håndteret skødesløst eller repareret af andre end CTEK eller dennes autoriserede repræsentanter. CTEK giver ikke nogen andre garantier end denne begrænsede garanti og er ikke ansvarlig for andre omkostninger end ovennævnte, dvs. ikke for følgeskader. CTEK har heller ikke forpligtet sig til nogen anden garanti end denne garanti.

Tag styring med CTEKs opladere til enhver situation

CTEKs batteriopladere er ikke kun til biler – de kan bruges til en række anvendelser, lige fra plæneklippere og motorcykler til jetski og sejlbåde.
Vi fremstiller endda specialopladere, såsom den banebrydende CT5 TIME TO GO-batterioplader – den første oplader i verden, som fortæller dig, hvor lang opladningstid der er tilbage – og vores CT5 START/STOP, der hjælper dig med at udnytte køretøjer med start/stop-teknologi optimalt.

Og hvis dit køretøj ikke skal bruges i lang tid, har vi opladere, der behandler, vedligeholder og overvåger batteriet sikkert og effektivt.

Mange af vores opladere har vundet priser, topper jævnligt “bedst i test”-undersøgelser og har ry for pålidelighed overalt i verden.

Så uanset hvilken type køretøj du har, er der altid en CTEK-oplader, der kan maksimere batteriets ydelse.

Og tag ikke blot vores ord for det!

Vi er stolte af de mange priser, vi har vundet igennem årene.

Og vi er lige så stolte af at være de bedste i uafhængige test af teknologi, brugervenlighed, kvalitet og sikkerhed.

Ctek awards.jpg

Designet og testet i laboratoriet

Vores kunder kræver meget af vores produkter, så vi sørger for, at de kan klare alt, hvad de udsættes for.

Det netop åbnede testanlæg i CTEK PoWeR-centeret i Sverige gør det muligt for os at teste vores produkter maksimalt ved hjælp af avanceret udstyr.

Gloende varmt, frysende koldt, støvet og fugtigt – alle vores produkter udsættes for disse forhold i laboratoriet, så vi kan garantere, at de giver den maksimale ydelse, sikkert og effektivt, uanset miljøet.

CTEK: Maximizing Battery Performance

Maksimering af batteriets ydelse er ikke blot et slogan – det er hjertet i alt, hvad vi gør, og alle de produkter, vi fremstiller.

Det betyder, at vi skubber grænserne for forskning og udvikling for at bringe nye batteriopladerteknologier på markedet.

Vores kunder forventer kun det bedste af vores produkter, uanset om de bruger dem i hjemmet, på værkstedet, som en vigtig del af deres daglige arbejde eller endda på racerbanerne.

Og vi fører over vores konkurrenter, fordi vi konstant forbedrer og fornyr.

Se dig omkring, og du vil se, at hele vores organisation lever og ånder for at opfylde dette mål. Hvor andre har spredt sig, har vi fortsat fokus på at maksimere batteriers ydelse.

Derfor er CTEK førende på det globale marked inden for løsninger til batteristyring.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 5 × 5 cm