CTEK CT5 POWERSPORT EU

kr. 750

CTEK LADER

CTEK CT5 POWERSPORT EU

Batterilader med Lithium program

Varenummer (SKU): 141-100-310 Kategorier: , , ,
 

Beskrivelse

CTEK LADER

CTEK CT5 POWERSPORT EU

Fuldautomatisk opladning af motorcykler, scootere og lignende køretøjer

Sørg for, at du altid er klar til action med den brugervenlige CT5 POWERSPORT batterioplader. Med dedikerede programmer for bly- og lithium* batterier kan du udnytte batterierne til dit powersport-køretøj bedst muligt, uanset om du bevæger dig på land, vand, sne eller is. *) 12V litium batterier (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP)

Dit powersport køretøj har altid behov for at være i topkondition for at levere den bedst mulige ydelse. Powersport køretøjer bliver somme tider opbevaret i lang tid, her sørger CT5 POWERSPORT batteriopladeren for, at dine batterier er opladet til fuld kapacitet og at dit køretøj er klar til at tage afsted, når du er det. CT5 POWERSPORT er specifikt beregnet til at oplade og vedligeholde powersport-batterier ved hjælp af en avanceret teknologi, så du får tre fuldautomatiske opladnings- og vedligeholdelsesprogrammer – Normal: til alle blybatterier, inklusive AGM, Lithium: til alle lithium* batterier og Recond. Du kan tilslutte den direkte til batteriet i ubegrænset tid om nødvendigt, og den vil aldrig hverken over- eller underoplade. Den er let at bruge og fungerer til alle typer 12-volts powersport-batterier. *) 12V lithium batterier (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP)

Passer godt som vedligeholdelses oplader i vinterperioden da den er fuldautomatisk og holder batterierne i god stand under opbevaring.

Laderen anvender avanceret teknologi og har 3 helt automatiske ladeprogrammer:
Normal: til alle bly/syre batterier inkl. AGM.
Lithium: til alle 12V lithium batterier
Recond: til svært afladede bly/syre batterier.

Funktioner

  • Praktisk og let at bruge
  • Tester og reparerer batterikapaciteten
  • Udgang: 2,3A maks.
  • Gnistfri
  • Beskyttet mod omvendt polaritet
  • Beskyttet mod kortslutning

 

*) Tilbageføringsstrøm er den strøm, der tapper batteriet, hvis laderen ikke er tilsluttet lysnettet. CTEK-opladere har en meget lav tilbageføringsstrøm

Sørg for at være klar til handling hver gang med den brugervenlige CT5 POWERSPORT batterioplader.

Nu med dedikerede programmer til alle 12V blysyre- og lithium * batterityper kan vi hjælpe dig med at få den bedste ydelse ud af dit powersport-køretøj, uanset om du er på land, vand, sne eller is.

Teknisk data

Batterikapacitet
5–25 Ah
Opladningskategori
AC-opladning
Tilbageføringsstrøm*
Under 1.5 Ah/måned
Tilbageføringsstrøm, oplysninger
*) Tilbageføringsstrøm er den strøm, der tapper batteriet, hvis laderen ikke er tilsluttet lysnettet. CTEK-opladere har en meget lav tilbageføringsstrøm.
Batterispænding 12 V
Batterikemi
Blybatteri; Lithium-ion Omgivende temperatur ved drift -20 °C til +50 °C
Startspænding 2.0 V bly-syre batterityper. 5.0 V LiFePO₄.
Indgangseffekt 220–240 VAC, 50-60 Hz, 0.3 A
Udgangseffekt 14.4/15.8/14.2 V, 2.3 A
Batterityper 12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; GEL; LiFePO₄
Beskyttelsesgrad IP65
Garanti 5 år

Tag styring med CTEKs opladere til enhver situation

CTEKs batteriopladere er ikke kun til biler – de kan bruges til en række anvendelser, lige fra plæneklippere og motorcykler til jetski og sejlbåde.
Vi fremstiller endda specialopladere, såsom den banebrydende CT5 TIME TO GO-batterioplader – den første oplader i verden, som fortæller dig, hvor lang opladningstid der er tilbage – og vores CT5 START/STOP, der hjælper dig med at udnytte køretøjer med start/stop-teknologi optimalt.

Og hvis dit køretøj ikke skal bruges i lang tid, har vi opladere, der behandler, vedligeholder og overvåger batteriet sikkert og effektivt.

Mange af vores opladere har vundet priser, topper jævnligt “bedst i test”-undersøgelser og har ry for pålidelighed overalt i verden.

Så uanset hvilken type køretøj du har, er der altid en CTEK-oplader, der kan maksimere batteriets ydelse.

Og tag ikke blot vores ord for det!

Vi er stolte af de mange priser, vi har vundet igennem årene.

Og vi er lige så stolte af at være de bedste i uafhængige test af teknologi, brugervenlighed, kvalitet og sikkerhed.

Ctek awards.jpg

Designet og testet i laboratoriet

Vores kunder kræver meget af vores produkter, så vi sørger for, at de kan klare alt, hvad de udsættes for.

Det netop åbnede testanlæg i CTEK PoWeR-centeret i Sverige gør det muligt for os at teste vores produkter maksimalt ved hjælp af avanceret udstyr.

Gloende varmt, frysende koldt, støvet og fugtigt – alle vores produkter udsættes for disse forhold i laboratoriet, så vi kan garantere, at de giver den maksimale ydelse, sikkert og effektivt, uanset miljøet.

CTEK: Maximizing Battery Performance

Maksimering af batteriets ydelse er ikke blot et slogan – det er hjertet i alt, hvad vi gør, og alle de produkter, vi fremstiller.

Det betyder, at vi skubber grænserne for forskning og udvikling for at bringe nye batteriopladerteknologier på markedet.

Vores kunder forventer kun det bedste af vores produkter, uanset om de bruger dem i hjemmet, på værkstedet, som en vigtig del af deres daglige arbejde eller endda på racerbanerne.

Og vi fører over vores konkurrenter, fordi vi konstant forbedrer og fornyr.

Se dig omkring, og du vil se, at hele vores organisation lever og ånder for at opfylde dette mål. Hvor andre har spredt sig, har vi fortsat fokus på at maksimere batteriers ydelse.

Derfor er CTEK førende på det globale marked inden for løsninger til batteristyring.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 5 × 5 cm