Udsalg! 17%
 

Stylmartin Syncron WP Black

Original price was: kr. 1.999.Current price is: kr. 1.650.

Stylmartin Syncron WP Black

Stylmartin Syncron WP Black

Stilfulde, fleksible funktionelle all-weather CE-godkendte motorcykel støvler fra Stylmartin Syncro, ægte læder med membraner, der holder vand og vind udefra.
 

Beskrivelse

Stylmartin Syncron WP Black

Stylmartin Syncron WP Black

Stylmartin Syncro, stilfuld, fleksibel funktionel all-weather CE-godkendt motorcykel støvler lavet af ægte læder med membraner, der holder vand og vind udefra.
Lynlåse og velcrobånd på begge sider gør det let at komme ind og ud, fremragende støvler til dig, der har brede fødder og en høj ankel.

– Allround Turstøvler
– Vandafvisende fuldkornet læder
– Ventilerende og vandtæt foring
– Integreret beskyttelse på skinneben og ankler
– Overflademonteret slidbeskyttelse til gearstang
– Lynlås og velcrobånd på begge sider
– Justerbar lægbredde
– Diskrete reflekser i ryggen
– Anatomisk formet inder sål
– Ultra let

Oliesikker, antistatisk, skridsikker gummisål

Kvalitet har altid været Stylmartins kernefilosofi. Virksomheden stræber løbende efter at forbedre sig for at give sine kunder langvarigt fodtøj, der tilbyder ekstraordinær komfort og sikrer perfekt pasform.

LÆDER

Stylmartin Syncron WP Black 1

LÆDERENS UNIKT

Virksomheden bruger kun fine læder med karakteristiske nuancer og ufuldkommenheder, der gør dem særprægede. Faktisk gør de små variationer i farve på grund af tid og slid eller de lette ridser disse læder autentiske og smukke, så hvert produkt er unikt og uforligneligt.

PULL UP LÆDER
Læder lavet med en speciel behandling baseret på voks og aniliner, der giver det et markant, intens udseende. Denne type læder bliver lettere med brugen over tid, og dets liv fortsætter til glæde for den person, der bærer det.

SKRIFTELÆDER
Et fuldkornet læder, hvorpå der påføres en skinnende harpiks, som derefter fjernes manuelt for at gøre det lettere at genoplive læderens lysere baggrundsfarve og derefter give det en sofistikeret skriveeffekt, der ligner antik læder.

GRAFFITI LÆDER Fuldkornet
læder med aftagelig finish, ridset på overfladen i begge retninger for at fjerne overfladefarven og lade den lysere baggrundsfarve komme frem. Disse ujævne ridser sikrer tiltalende nuancer og nuancer.

NUBUCK LÆDER
Fin fuldkornet læder, der kræver en nøjagtig børstningsproces. Denne proces forbedrer writability og gør overfladen ekstrem blød og fløjl-lignende. Naturlæder Greased læder med en fin finish: dens skæring fase kræver en høj grad af professionalisme og ekspertise i håndlavet produktion med henblik på at bevare ensartethed af dets nuancer i hvert par sko.

VIRKSOMHEDEN

I dag er Stylmartin en af ​​verdens mest ambitiøse virksomheder inden for motorcykelfodtøj. Mærket skylder sin genfødsel til Antis, et firma grundlagt i 1970 i hjertet af Montebelluna sportssko-distriktet. Antonio Binotto, grundlæggeren af virksomheden, overtog den historiske Stylmartin varemærke i 2007, opdatering den og bringe den tilbage til livet.

Fra en motorcykel konkurrence ikon af 1990’erne til en velkendt spiller på det globale marked for motorcykeltilbehør.

 

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse 45 × 25 × 15 cm
Sko størrelse

43