Udsalg! 25%
 

Storgaard Wear® Alvin Kevlar bukser Unisex

Original price was: kr. 1.599.Current price is: kr. 1.200.

Storgaard Wear® Alvin Kevlar bukser Unisex

Storgaard Wear® ALVIN bukser er en moderigtig MC bukser, fremstilet med meget korte ben. ALVIN buks er uden Thermo foer og regn/vind membran. Det gør dem meget behagelige at køre i når vejret er til det.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Storgaard Wear® Alvin Kevlar bukser Unisex 2

Storgaard Wear® Alvin Kevlar bukser Unisex

Storgaard Wear® ALVIN er fremstillet med 30% Kevlar® inder foer, som omhyggelig er udviklet til at øge din sikkerhed, komfort og gode stil.

Storgaard Wear® har med succes produceret Kevlar® bukser siden 2005. Vi ved derfor, det at fremstille Kevlar® bukser ikke bare er så let. De skal fremstilles med særdeles omhyggelig valg af høj kvalitet materialer. Kraftige og stærke maskin syninger til at fastgøre Kevlaren, til yderstoffet, alt sammen med afgørende betydning for netop din sikkerhed.

Kevlar® er et af de stærkeste tekstil fiber produkter vi har i verden. Derfor anvendes Kevlar® i skudsikre veste og i beklædning som har behov for at yde ekstrem slid styrke. Kevlar® fås i mange kvaliteter. Det er derfor altafgørende, man tilpasser den rigtig Kevlar, til det man ønsker den anvendt til.

Den Kevlar® vi anvender i vores fremstilling, er en kraftig vævet kvalitet, som samtidig er blød, åndbar, fleksibel og allergi fri.

Som yder materiale på Storgaard Wear® ALVIN, har vi valgt en Polyester Cordura®. Den er tæt vævet og i sig selv meget stærk.

Vi har traditionelt fremstillet buks, med CE. godkendt beskyttelse.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Tøj Størrelse

M, L, XL, XL4, XL5