Schuberth S3 Storm Blue

kr. 4.975

Schuberth S3 Storm Blue

Det er altid de små detaljer, der gør den store forskellen mellem en almindelig hjelm og en SCHUBERTH.

 

Beskrivelse

Schuberth S3 Storm Blue 3

Schuberth S3 Storm Blue

SCHUBERTH S3

SCHUBERTH S3 markerer de næste trin i SCHUBERTHs Sport touring-hjelme-kollektion og er den første SCHUBERTH helhjelm, der opfylder den nye ECE 22.06-homologering. SCHUBERTH S3 er den perfekte kombination af ydelsen og sikkerheden af ​​racerhjelme med komforten ved touring-hjelme. Den helt nye SCHUBERTH S3 inkorporerer alle de nyeste SCHUBERTH-standarder med hensyn til sikkerhed, aerodynamik og aeroakustik ydeevne.

ET NYT KAPITEL

Fuldansigtssegmentet er en del af SCHUBERTHs DNA og går tilbage til virksomhedens oprindelse, med “Integral” lanceret i 1976. Til udviklingen af ​​denne nye helhjelm tog eksperter, teknikere og ingeniører inspiration fra denne arv for at skabe en ny generation af helhjelme, som markerer begyndelsen på et nyt kapitel.

ENESTÅENDE AEROAKUSTIK YDELSE

Siden den første SCHUBERTH INTEGRAL har den enestående aeroakustik ydeevne været et af de karakteristiske elementer i alle SCHUBERTH helhjelme. Under udviklingen af ​​S3 tilbragte vores teknikere og testkørere mange timer i SCHUBERTH ejendoms vindtunnel og på de tyske veje med at optimere hjelm-skal designet for at opnå den bedste balance mellem aerodynamik og meget lavt støjniveau.

SCHUBERTH INDIVIDUELT PROGRAM

Foringen af ​​SCHUBERTH S3 sætter et nyt benchmark med hensyn til komfort. Standardpolstringen er udviklet til at tilbyde kompromisløs komfort til alle vores kunder, men dem med “ekstrem hovedform” er normalt tvunget til at gå på kompromis med pasform og størrelser.

For SCHUBERTH er kompromis ikke en mulighed, så S3 nyder også godt af det “Individuelle Program”. Et specifikt program havde til formål at sikre den maksimale komfort til rytteren, hvilket giver mulighed for at tilpasse den indvendige polstring med flere tykkelsesmuligheder for sider, ryg og kindpuder.

(Tilpasning af hovedpude tilgængelig for størrelser M/L/XL).

SIKKERHED FØRST

Hos SCHUBERTH er sikkerhed vores hovedfokus. Med S3 introducerer SCHUBERTH sin første helhjelm med ECE-R 22.06 Homologation. Dette inkluderer en ny DFP glasfiberskal forstærket med kulfiber for forbedret stødabsorbering og lettere vægt.

SCHUBERTH REDNINGS SYSTEM

Med den nye S3 introducerer SCHUBERTH SRS (SCHUBERTH RESCUE SYSTEM).

Takket være dette system kan nødtjenester fjerne kindpuderne ved at trække i de 2 vipper og reducere kræfterne på rytterens hals, hvilket letter afmonteringen af ​​hjelmen.

NYT LUFTINFTAG

SCHUBERTH S3 har et luftindtag med dobbelt ved hagen, der integrerer et vaskbart og udskifteligt filter for korrekt vejrtrækning, mens du kører under ekstreme forhold. De ergonomiske knapper giver en nem justering af de to variable frontventiler.

INTERCOM SYTEM

Den mest avancerede teknologi kun til din SCHUBERTH S3. Ekstremt nem at installere, konfigurere og bruge, SC2 sætter en ny standard for motorcykelkommunikation. Mikrofonen, HD-højttalere og tre antenner til FM-radio, Bluetooth Intercom og Mesh Intercom er allerede forud installeret i SCHUBERTH S3.

SC2 er ekstremt enkel at installere: Fjern dækslerne på bagsiden af ​​hjelmen, frigør fjernbetjeningshuset på siden, sæt begge i stikkontakten, tænd dem, og du er klar til at brænde noget gummi af!

MESH 2,0

Takket være den nye Mesh 2.0-teknologi leverer SCHUBERTH SC2 et uovertruffent niveau af intercomforbindelser, der omdefinerer konceptet “kommunikationsnetværk”. Med Mesh 2.0-teknologi er det nu muligt at forbinde med et stort set ubegrænset antal deltagere.

Derudover tilbyder vores nye system de nyeste HD-højttalere og mikrofon fra Sena, den avancerede støjkontrol, den digitale assistent og et udvalg, der kan sammenlignes med de mest effektive produkter på markedet.

INTEGRERET SOLSKÆRM

S3 tilbyder en integreret og justerbar Flip down solskærm og et forbedret synsfelt takket være den patenterede V-låsemekanisme.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Hjelm størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Du kunne også være interesseret i...