Schuberth E2 Explore Matt Green

kr. 6.110

Schuberth E2 Explore Matt Green

Det er altid de små detaljer, der gør den store forskellen mellem en almindelig hjelm og en SCHUBERTH.

 

 

Beskrivelse

Schuberth E2 Explore Matt Green 1

Schuberth E2 Explore Matt Green

NY JUSTERBAR HJELM

Den nye hjelm af E2 er blevet udviklet i SCHUBERTH vindtunnelen for at minimere stød og vibrationer. E2 tilbyder flere konfigurationer til kunderne, og toppen er faktisk designet til kun at være let justerbar i 3 positioner, men også til at fjernes helt.

Det er altid de små detaljer, der gør forskellen mellem en almindelig hjelm og en SCHUBERTH. Vi introducerer naturligvis den nye E2 med hukommelsesfunktionen. Med denne funktion vil den nøjagtige position af visiret, der vælges med hagestangen lukket, blive bibeholdt efter åbning og lukning.

FORBEDRET LUFTINDTAG PÅ FRONT

For at opretholde komforten, når du rejser over lange afstande, off-road eller on-road, er ventilation og temperaturkontrol nøglen. Den nye SCHUBERTH E2 har et dobbelt hageluftindtag. Den øverste ventilationsåbning forhindrer dug i visiret, mens du kører under kolde forhold, mens den nederste ventilationsåbning sikrer en ekstra luftstrøm, når du kører under ekstreme varme forhold. Støv, mudder og insekter er en del af offroad-eventyr. For at forhindre dem i at komme ind i hjelmen har hageventilen et vaskbart og udskifteligt filter.

NYT TOP VENTILATIONSSYSTEM

E2 sætter ventilationen på et andet niveau. E2 har en to-positions justerbar topventil samt en ny forstørret spoiler inklusive en luftudsugning for at sikre en fremragende luftstrøm, når du kører under de mest udfordrende forhold.

SCHUBERTH INDIVIDUELT PROGRAM

De indvendige foringer af SCHUBERTH E2 sætter et nyt benchmark med hensyn til komfort. Standardhovedpuden er udviklet til at tilbyde kompromisløs komfort til alle vores kunder, men dem med “ekstrem hovedform” er normalt tvunget til at gå på kompromis med pasform og størrelser. For SCHUBERTH er kompromis blot en udfordring, så E2 er også en del af SCHUBERTH INDIVIDUELLE PROGRAM, som giver mulighed for at tilpasse den indvendige polstring med flere tykkelsesmuligheder for sider, ryg og kindpuder. (Tilpasning af hovedpude tilgængelig for størrelser M/L/XL).

SIKKERHED KOMMER ALTID FØRST

Hos SCHUBERTH er sikkerhed kernen i ethvert produkt. E2 har P/J dobbelt homologation og opfylder ECE-R 22.06 standarderne. Skallen på SCHUBERTH E2 er lavet af fiberglas med SCHUBERTHs patenterede DIRECT FIBER PROCESSING TECHNOLOGY og forstærket med kulfiber for forbedret stødabsorbering og lettere vægt.

Ligesom hele SCHUBERTH-kollektionen er E2-fordelene ved Anti-Roll-Off-systemet forbundet med en hagestrop i en ny avanceret position for forbedret komfort på halsområdet.

INTERCOM SYSTEM

Den mest avancerede teknologi kun til din SCHUBERTH E2. Ekstremt nem at installere, konfigurere og bruge, SC2 sætter en ny standard for motorcykelkommunikation. HD-højttalerne og tre antenner til FM-radio, Bluetooth Intercom og Mesh Intercom er allerede forud installeret i SCHUBERTH E2. SC2 er ekstremt enkel at installere: Sæt HD BOOM-mikrofonen i, fjern dækslerne på bagsiden af ​​hjelmen, frigør fjernbetjeningshuset på siden, sæt begge i stikkontakten, tænd dem, og du er klar til at køre!

MESH 2.0

Takket være den nye Mesh 2.0-teknologi leverer SCHUBERTH SC2 et uovertruffet niveau af intercom forbindelser, der omdefinerer konceptet “kommunikationsnetværk”. Med Mesh 2.0-teknologi er det nu muligt at forbinde med et stort set ubegrænset antal deltagere. Derudover tilbyder vores nye system de nyeste HD-højttalere og mikrofon fra Sena, den avancerede støjkontrol, den digitale assistent og et udvalg, der kan sammenlignes med de mest effektive produkter på markedet.

PRODUKT BESKRIVELSE

SCHUBERTH E2 er anden generation af SCHUBERTHs adventure-hjelme og den anden hjelm i SCHUBERTHs serie med P/J-dobbelt homologering og opfylder den nye ECE 22.06-standard. SCHUBERTH E2 er den perfekte blanding mellem komforten i den berømte Flip Up “C”-serie og det aggressive udseende og følelse af en offroad-hjelm. Den tilpassede indvendige polstring tilbyder en perfekt pasform til alle kunder, og sætter denne eventyrhjelm på et andet niveau, klar til at rocke de mest støvede stier.

FUNKTIONER

ECE-R 22.06 homologering, med P/J dobbelt homologering.

Fiberglasskal forstærket med kulfiber for forbedret stødabsorberingsstyrke og lettere vægt.

Ny top aftagelig og justerbar i tre forskellige positioner med memory funktion.

Ny hagestroppositionering for at forbedre komforten i halsområdet med Anti Roll Off System (A.R.O.S)

Dobbelt hageluftindtag for at forbedre ventilationen, med udskifteligt hagefilter. Forøget rygspoiler for at forbedre luftudsugningen.

Patenteret visirmekanisme med hukommelsesfunktion

Forbedret synsfelt takket være den nye City Position-mekanisme og den nye V-lock solskærmsmekanisme.

Plug and Play-kommunikationssystem baseret på Sena 50S-system med højttalere, mesh-antenne, FM-radioantenne og Bluetooth-antenne forud installeret i hjelmskallen

SCHUBERTH INDIVIDUELT PROGRAM for uovertruffen komfort.

Reflekterende område på vindafviseren, nakkerulle, visirforsegling og hjelmklistermærker for forbedret synlighed, mens du kører med åben og tæt hagestang.

 HJELM STØRRELSER

Skal 1 [ XS (53) – S (55) – M (57) – L (59) ] | Skal 2 [ XL (61) – XXL (63) – XXXL (65) ]

VÆGT

Størrelse 51/53/55: 1644 g ( 1830 g med tilbehør) | Størrelse 57/59: 1666 g ( 1850 g med tilbehør) |

Størrelse 61/63: 1821 g ( 2030 g med tilbehør) | Størrelse 65: 1831 g (2040 g med tilbehør)

HJELMSKAL

Direkte forarbejdet glasfiber (SCHUBERTH Direct Fiber Processing) kombineret med en speciel harpiks komprimeres i et vakuum ved højt tryk for at danne en usædvanlig robust, men unikt let hjelmskal

DFP glasfiberskal forstærket med kulfiber for forbedret stødabsorberingsstyrke og lettere vægt.

INDER SKAL

Nyt EPS-materiale for forbedret stødabsorbering og øget hovedhulrum med to tætheder til hoveddel og sider

Nyt SCHUBERTH INDIVIDUAL sømløse foringskoncept for at tillade tilpasning af pasformen

HOVEDBESKYTTELSE DER ER FREMSTILLET I TYSKLAND.

SCHUBERTH har repræsenterer dette i mere end 70 år. Vi har allerede produceret beskyttelseshjelme af forskellige varianter siden 1940’erne. Fra 1954 og frem kunne motorcyklister bære en hjelm af mærket SCHUBERTH. Dette var begyndelsen på en succeshistorie, som fortsætter i dag. Utallige motorcykelhjelme blev produceret og solgt siden virksomhedens grundlæggelse. Og utallige tilfredse kunder sværger til deres “SCHUBERTH”.

I dag udvikler og producerer SCHUBERTH i Magdeburg ved Elben.
Porteføljen: hjelme til arbejderbeskyttelse, politi, brandvæsen, Formel 1-sport og motorcykling. Berømte Formel 1-piloter stoler lige så meget på SCHUBERTH-hjelme som adskillige livreddere og beskyttere fra professionelle områder.
Det er vi stolte af.

PORTFOLIOBESKYTTELSEN PÅ ARBEJDSPLADSEN, POLITI, BRANDVÆSEN, FORMEL 1, MILITÆR OG MOTORCYKELHJELME. 

FREMRAGENDE PRÆSTATION MED ET FREMRAGENDE HOLD

Mere end 370 mennesker er beskæftiget på fabrikken i Magdeburg. Vores ingeniører kommer konstant med nye løsninger og forskning i vores in-house vindtunnel. Hjelmene er testet på klimariggen eller i akustiklaboratoriet, og er perfektioneret, så din hjelm er perfekt i alle detaljer.

HVER MOTORCYKELHJELM ER PRODUCERET MED MANUELT ARBEJDE – FRA FØRSTE NED TIL SIDSTE TRIN.

REGIONALT MED INTERNATIONALT FOKUS

SCHUBERTH hjelme eksporteres i dag til 55 forskellige lande. Siden 2010 er Nordamerika leveret af sit eget datterselskab i USA. Bortset fra USA er der datterselskaber i Italien og Thailand. Vi fortsætter med at erobre nye markeder og udvide den internationale tilstedeværelse. I fremtiden vil vi gerne øge vores markedsandel yderligere og tilpasser virksomheden derefter.

ERFARING MED STÆRKE SAMARBEJDSPARTNERE

Stærke brandambassadører som Nico Hülkenberg eller Felipe Massa og høje kvalitetsstandarder parret med et stærkt produkt “Made in Germany” er vores nøgle til yderligere succes. Vores medarbejderes passion, vores kunders høje krav og vores kærlighed til detaljer inspirerer os hver dag på ny til at yde vores bedste for dig – vores kunde!

NÆSTEN 100 ÅRS VIRKSOMHEDS HISTORIE

 1922 Dannelse som snedkeri af Fritz Schuberth, direktør for National Jürgens Bryggeri

1922 Produktion af ølkasser i Brunswick

1929 Indtræden i hjelmbranchen: patentering af en indvendig foring til en militærhjelm takket være knowhow inden for læderbehandling

1952 Første industrielle sikkerhedshjelm (minedrift)

1952 Nyudviklet indvendig foring til stålhjelme til Bundesgrenzschutz (grænsebeskyttelsesstyrker) og statspolitistyrker

1954 Første motorcykelhjelm “Aero”

1954 Første brandslukningshjelm (amerikansk model)

1954 Brugsmodeller til stødabsorberende indvendig skal (brugt i alle hjelmtyper indtil nu)

1956 Levering af SCHUBERTH M1 militærhjelme til de tyske væbnede styrker

1968 Første politihjelm på basis af en termoplastisk M1 hjelmskal

1976 Første motorcykelhjelm med fuld ansigt

1979 Patentansøgning for flip-up visir til enhåndsbetjening

1986 Nyt ventilationssystem til motorcykelhjelme takket være et avanceret visirbeslag (ingen indtrængning af insekter)

1986 Første hjelmfabrikant med vindtunnel til konstruktion af motorcykelhjelme

1992 Første hjelm (826) lavet af aramidmateriale til de føderale væbnede styrker

1998 Præsentation af den første SCHUBERTH flip-up motorcykel hjelm CONCEPT på INTERMOT

1998 Første hjelm med DOT- og ECE-godkendelse

2000 Indtræden i Formel 1 med Nick Heidfeld

2001 Første verdensmesterskab i Formel 1 med Michael Schumacher

2004 – 2008 Flytning fra Brunswick til Magdeburg

2010 Dannelse af distributionsselskabet SCHUBERTH NORTH AMERICA

2013 Ny hovedaktionær for langsigtede investeringer: Perusa Funds

2014 Ny administrerende direktør: Jan-Christan Becker

2014 Introduktion af den selvudviklede revolutionerende hjelmskalteknologi (Direct Fiber Processing)

2014 Innovation med Avon & Ceotronics: politibeskyttelsessystem (HMK 150)

2014 Køb af den italienske stof- og kulstofspecialist Teca25

2015 Adgang til Red Bull MotoGP Rookies Cup som eksklusiv hjelmpartner

2015 Udvikling af en carbon hjelm i samarbejde med Mercedes AMG Petronas F1 teamet

2015 Fælles udvikling og distribution af politi- og militærhjelme med 3M

2015 Dannelse af distributionsselskabet SCHUBERTH ITALIA SRL

2016 Entry into Moto2 med Marcel Schrötter og Jesko Raffin

2016 Samarbejde med F1-holdene Haas og Sahara Force India

2016 hædret med den store pris for små og mellemstore virksomheder fra Oskar Patzelt fonden

2016 Verdenspremiere på det usynlige kommunikationssystem SC1 udviklet med SENA

2017 For 12. gang i træk “Bedste Brand” i kategorien “hjelme” i magasinet MOTORRAD

2017 Dannelse af distributionsselskabet SCHUBERTH FRANCE SAS

2017 Introduktion af SF1 PRO som den letteste hjelm i verden i bilvæddeløb

2018 R2 hjelm & SC1 kommunikationssystem tildeles testvindere fra magasinet Motorrad

2018 Byggeriet af internt ballistisk laboratorium er afsluttet, og de første test er afsluttet

2018 Samarbejde med KTM

2018 Ny CFO: Dr. Karen Bayramyan

2018 I samarbejde med byens politi i Zürich er der udviklet en tilføjelse til P100N for at beskytte brugernes øjne mod kompakte laserstråler

2018 For 14. gang i træk kåret som “Bedste Brand” i kategorien hjelm fra magasinet Motorrad

2018 Lancering af C4 PRO CARBON som den første flip-up hjelm med en ydre kulstofskal og et integreret kommunikationssystem

2019 Idriftsættelse af det nye malerværksted på Glindenberger Weg

2019 MOTORRAD magazine’s “Bedste Brand” i kategorien “Hjelm” for 14. gang i træk

2019 Markedslancering af C4 PRO CARBON som den første flip-up hjelm med en ydre skal af carbon og integreret kommunikationssystem

2020 Ny administrerende direktør: Dr. Christoph Klotzbach

 

Yderligere information

Vægt 2 kg
Hjelm størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Du kunne også være interesseret i...