Udsalg! 48%
 

Halvarssons Walkyr Laminat Lady Jakke

Original price was: kr. 4.799.Current price is: kr. 2.499.

Halvarssons jakke

Halvarssons Walkyr Laminat Lady Jakke

Super laminat jakke fra Halvarssons, Walkyr Lady tidligere top model. Aftagelig synlig HV vest
Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver dig altid en reel, rigtig betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, DANE, Five5, DIFI, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.
 

Beskrivelse

Halvarssons jakke

Halvarssons Walkyr Laminat Lady Jakke

 • Teknisk 2-lags lamineret tekstiljakke.
 • 2-lags lamineret konstruktion
 • CE-certificeret til klasse “AA”.
 • Ekstra vandafvisende teflonbehandling til det ydre materiale.
 • HI-ART® forstærkning ved skuldre og albuer.
 • Dryway + ® lamineret funktionel membran.
 • Overfladetemperaturregulerende foring med Thinsulate®, aftagelig.
 • CE-certificerede beskyttere, niveau 2, justerbare
 • Kan suppleres med rygbeskyttelse.
 • Åbn bagudluftningen for øget ventilation.
 • Kan tilsluttes bukser.
 • Reflekterende dele.
 • Aftagelig HV-vest.

#halvarssonsmc #scandinavianpremium #safetythroughcomfort #motorcyclelife #motorcycleapparel #motorfun #travel #since1946 #duell

Sikkerhed gennem komfort

Er vores primære fokus gennem hele Halvarssons historie. Jo mere behagelige tøjet er, jo bedre kan du fokusere på det der betyder noget.

VI ER HELT KLAR

Personlig beskyttelse af motorcyklister er omfattet af lovgivningen i EU-forordningen 2016/425. Alle produkter, der er beregnet til at beskytte brugeren mod en eller anden fare, skal testes af et akkrediteret laboratorium til en skriftlig CE-standard eller -forordning. Laboratoriet udsteder et CE-certifikat for hvert produkt, hvis det opfylder kriterierne. Vi er klar; alle vores produkter opfylder den krævede EU-regulering.

 

Halvarssons Mora Herre Sort/Blå 1

SØM
Vi vælger specifikke tråde, der passer til forskellige materialer for at gøre sømme så stærke og sikre som muligt. Vi bruger Triple Stitch i sårbare områder af vores lædertøj.

YDRE STOF
Yderstof er læder eller tekstil med forskellige typer overfladebehandling.

HI-ART
Vores beskyttede materiale HI-ART® gør tøj modstandsdygtige over for slid og bruges i de fleste af vores produkter.

ARMOUR
Beklædningsgenstande, der bruger rustning, har syet velcro i dem for at holde rustningen på plads og for at lette justeringen.

MEMBRAN
Nogle beklædningsgenstande har også en syet eller aftagelig membran. Tapede sømme, naturligvis.

AIR MESH
Vi bruger ofte Air Mesh bag panser for bedre komfort.

FORING
Tættest på kroppen er en foring, syet i eller aftagelig. Normalt lavet af ventileret mesh, temperaturregulerende Outlast® eller en varm, quiltet foring.

SKANDIAVISK PREMIUM

Halvarssons blev etableret i Malung, en lille by i Sveriges backcountry, hvor de fineste skandinaviske motorcykel beklædning er lavet siden midten af ​​1940’erne.

Baseret på et fast fundament af håndværk, passion for detaljer og det højeste niveau af beskyttelse, fortsætter denne tradition med at leve videre i Halvarssons. Halvarssons udvikler løbende sine læder- og tekstilcykelbeklædningsgenstande ved hjælp af de dokumenterede kvalitetsmaterialer og funktioner til at imødekomme og beskytte dig.

Materialer

Et sæt mc tøj, er så meget mere end de ting du kan se …

Tøj, der er lavet af det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores beklædningsgenstande dagligt, inklusive en god reaktion fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa.

Vores mål er altid at producere udstyr, der er usædvanligt behageligt at have på og lige så sikkert at køre i. Vi bruger utallige timer på at undersøge stoffer, nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Vi er altid på jagt efter at finde måder at forbedre beklædningsgenstande, der i sidste ende er at forbedre cyklistens liv.

Hver af vores teknologier testes nøje og vælges, så de passer til vores nøjagtige behov for de produkter, vi designer. Ydre materialer er stærke og holdbare, men også bløde og smidige, igen for at maksimere sikkerhed og komfort. Det stopper ikke der. Alle vores monterede beskyttere er justerbare for en perfekt individuel pasform med justerbare sømme, manchetter og taljeområder for yderligere at understrege dette.

Alt dette giver dig som rytter mulighed for at være afslappet og behagelig og let fokusere din opmærksomhed og energi for at være opmærksom og sikker.

Tag et af vores produkter på, så ser du, hvad vi mener. Alt dette øger chancerne for, at du kommer sikkert og afslappet hjem. Materialerne, teknikkerne og metoderne til at holde dig sikker og behagelig på vejen.

VIGTIGHEDEN FOR HØJRE MATERIALE
Halvarssons Outlast

OUTLAST®
Outlast® er et højteknologisk materiale, der regulerer temperaturen inde i tøjet. Det blev oprindeligt udviklet til at beskytte astronauter mod ekstreme temperaturændringer og er siden da blevet videreudviklet til også at arbejde med motorcykeltøj. Foringen består af millioner af mikroskopiske paraffinvoks kapsler, der absorberer, opbevarer og frigiver overskydende varme, så du får det godt ude på vejen.

Læs mere på outlast.com

Halvarssons teflon

TEFLON®
En teflonbehandling på et tøj holder vand og snavs væk. Det gør det også muligt for tøjet at tørre hurtigere. Læs mere på teflon.com

 

Halvarssons Walkyr Laminat Herre Jakke 1

Vores seneste funktionelle membran, Dryway + 2.0, har en vandtætningsværdi på 10.000 mm og en åndbarhedsværdi på 30.000 g / m2 / 24 timer. Husk, at en membranfunktion er afhængig af forskellen i fugtighed mellem indvendigt og udvendigt. Hvis der anvendes en ekstern varmekilde, såsom opvarmede greb eller sæder, fungerer membranen i omvendt retning. 

Halvarssons Walkyr Laminat Herre Jakke 2

Nogle gange kan varme tøj føles akavet og klodset, men takket være Thinsulate er vores tøj lette og smidige, samtidig med at du holder dig varm. Hemmeligheden bag materialet er i de unikke mikrofibre, der hjælper med at fange kropsvarme, samtidig med at fugt slipper ud.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Størrelse 60 × 40 × 30 cm
Størrelse Dame

,