Halvarssons Rinn Vandtæte Skindbukser Herre

kr. 4.299

Halvarssons

Halvarssons Rinn Vandtæte Skindbukser Herre

Rinn er Halvarssons helt nye 2022 topmodel af en super vandtæt okseskinds buks.

 

Beskrivelse

Halvarssons

Halvarssons Rinn Vandtæte Skindbukser Herre

PREMIUM til Hele sæsonen

Rinn er Halvarssons helt nye 2022 topmodel af en super vandtæt okseskinds buks. Pasform og finish er perfekt. Justerbar bløde Level 2 højeste beskyttelser, som er essentiel ved knæområdet. Selve læderet er nærmest et mikroruskind, med en silkeagtig følelse, selvom det er fuldnarvet, og meget blødt, så det er behageligt fra første brug. Buksen er udstuyret med ventilations åbninger på benene.

Det er en dryway drop down membran foring, som gør Rinn til helårs brug. De kan tåle flere timers regn. På solrige og varme dage, er Rinn belagt med TLF Cool system som kort fortalt gør, skindet tror det er hvidt på overfladen og ikke reflektere på sort. Rinn er også belagt med DWR belægning, som gør at buksen bedre skyder vandet fra sig, og samtidig gør buksen er letere at holde rene. Det komfortable temperatur regulerende Outlarst er lagt ind som foring. Outlarst er andvendt i mange af Halvarssons beklædnings gendstande og det virker fantastisk. Sikkerheds mæsigt er Rinn helt oppe at score fuld plade med AAA Det er blandt andet opnået ved hjælp af Halvarssons / Lindstrands eget HI-ART belægning som virker slid og stræk forstærkende på de udsatte områder.

Vandtætte læderbukser

TFL / DWR BEHANDLET COW NAPPA

  • Slidstærkt vandafvisende DWR-behandlet okseskind
  • Dryway + 2.0 funktionel membran som drop liner
  • CE-certificeret til klasse AAA
  • TFL COOL SYSTEM® holder dig kølig selv i varmt vejr
  • Hi-Art® forstærkning i hofter og knæ
  • Outlast ® temperaturregulerende foring
  • Justerbart niveau 2, CE-certificerede beskyttere i hofter og knæ
  • Ventilationsåbninger på benene
  • Lang forbindelse lynlås til jakke

https://lindstrandsmc.com/…/Lindstrands-Collection-2022…

https://halvarssonsmc.com/…/Halvarssons-Collection-2022…

#halvarssonsmc #scandinavianpremium #safetythroughcomfort #motorcyclelife #motorcycleapparel #motorfun #travel #since1946 #duell

VORES BRAND MATERIALE FORKLARING

Vi er næsten besatte i vores ønske om at producere gear, der er lige så behageligt at have på, som det er sikkert at køre i. Det er derfor, vi bruger så meget tid på at undersøge stoffer, udvikle nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Det er en løbende forfølgelse. Der er altid en måde at forbedre et tøj på og forbedre motorcyklistens liv. B

HiArt er for eksempel et materiale, som vi har udviklet som et slidbestandigt bagsidemateriale, der bruges i næsten alle produkter, vi producerer. Det kan øge styrken af ​​tekstil med op til 500 % og læder med 200 %. Ud over de interne teknologier bruger vi højt respekterede materialer og membraner som Dryway og Dryway+ for at holde dig tør og komfortabel, Outlast foringer til at regulere temperaturen, Thinsulate til at holde dig varm og TFL til at reflektere varmen, når det er varmt. Hver af disse teknologier er strengt testet og udvalgt for at passe til vores nøjagtige behov for det produkt, vi designer. Ydermaterialer er valgt for deres styrke og holdbarhed. Tråden, der bruges til syning, er valgt for styrke, mens sømmens størrelse er nøje beregnet for at give maksimal styrke. De allerbedste materialer udgør kun en del af ligningen. Lige så vigtig som teknologien er tøjets komfort og pasform. Ganske enkelt er en rytter, der er afslappet og komfortabel på cyklen, en rytter, der kan fokusere al sin opmærksomhed og energi på at forblive opmærksom og sikker. Derfor er de materialer, vi bruger, ikke kun effektive til at holde dig sikker, men også bløde og smidige, udvalgt for deres lethed og brugervenlighed. Det stopper ikke der. Alle vores tilpassede beskyttere er justerbare for en perfekt individuel pasform med justerbare kanter.

TØJ LAVET AF DE RIGTIGE MATERIALER

Når vi skaber nye produkter, sætter vi høje standarder for os selv. Vores hemmelige opskrift på succes er, et århundredes håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der er langt foran flokken. Bare spørg en af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores tøj dagligt. For eksempel har vi stor respons fra nogle af politistyrkerne rundt omkring i Europa. I dette afsnit kan du læse alt om de teknikker og metoder, vi bruger til at holde dig sikker og komfortabel på vejen.

Tag et af vores produkter på, og du vil se, hvad vi mener. Alt dette øger chancerne for, at du kommer sikkert og afslappet hjem.

HI-ART Er et proprietært materiale udviklet af os Lindstrands og Halvarssons. Vi bruger materialet på særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

mcFIT Maximum Komfort FIT-teknologi i handsker laminerer foringen og membranen med den ydre skal for en perfekt pasform og forhindrer foringen i at følge din hånd, når den fjernes.

SKIN FIT En teknologi, der bruges til at sikre handskefor og membraner. Hvor det bruges, vil foret og membranen forblive solidt fastgjort og ikke følge din hånd, når de fjernes.

TEFLON® En Teflon-behandling på et tøj vil holde vand og snavs væk. Det gør også, at tøjet tørrer hurtigere. Læs mere på teflon.com

Dryway+2.0, Dryway+ og Dryway Dryway+2.0, Dryway+ og Dryway er vind- og vandtætte membraner, der holder dig tør, selv i det vådeste, mest blæsende vejr. Materialet tillader fugtdamp at undslippe indefra, mens det holder vind og regn ude. Vores seneste funktionelle membran, Dryway+2.0, har en vandtætningsværdi på 10.000 mm og en åndbarhedsværdi på 30.000 g/m2/24 timer. Husk, at en membranfunktion afhænger af forskellen i fugtighed mellem indersiden og ydersiden. Hvis der påføres en ekstern varmekilde, såsom opvarmede greb eller sæder, vil membranen virke omvendt.

DWR En ekstra vandafvisende behandling på nogle af vores tekstil- og læderprodukter, der giver ekstra komfort til brugeren. Beklædningsgenstande behandlet med en DWR vil fjerne vand mere effektivt, bevare deres åndbare egenskaber og tørre hurtigere, samtidig med at det er nemmere at holde rent.

INNOBORNE® Et isolerende materiale, der er i stand til at holde på varmen længere end selv uld, men alligevel er let, hurtigttørrende og transporterer fugt effektivt væk fra kroppen. Består af 100% Olefin / Polypropylen.

THINSULATE® Nogle gange kan varmt tøj føles akavet og omfangsrigt, men takket være Thinsulate er vores tøj let og smidigt, samtidig med at det holder dig varm. Hemmeligheden bag materialet ligger i de unikke mikrofibre, der hjælper med at fange kropsvarmen og samtidig tillader fugt at slippe ud. Læs mere på thinsulate.com

NUDUD er en ny innovativ højpræcision “touchscreen-løsning”, der giver dig mulighed for at holde dine handsker på i alle situationer, både på og af din motorcykel/snescooter. Præcisionen er uden sidestykke. Find mere information på nudud.se

SUPERFABRIC®-teknologi starter med et stof og overlejrer det med små plader (“beskytterplader”) i et specifikt arrangement. Mellemrummene mellem beskyttelsesplader giver fuld fleksibilitet. Beskyttelsespladernes geometri, tykkelse og størrelse samt stoffet kan varieres afhængigt af de ønskede egenskaber. SuperFabric®-materialer er designet til at levere en række ydelsesegenskaber såsom slidstyrke, pletbestandighed, hurtigtørrende, vægtreduktion og mere. CE CE-mærket viser, at produktet overholder en godkendt sikkerhedsstandard baseret på avancerede tests og ulykkesundersøgelser.

 

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse Herre

, , , , , , ,