Woolpower korte sokker

kr. 135

Woolpower
Woolpower korte sokker
Woolpower laver varmt undertøj og strømper i merinould hele vejen fra garn til færdigt tøj på sin egen fabrik i Östersund Sverige
 

Beskrivelse

Woolpower

Woolpower korte sokker

Woolpower sokker er lavet af klassisk materiale Uldfrotté Original 200 omkring foden. Skaftet er ribbet og elastisk. Woolpower sokker 200 er den tyndeste uldstrømpe fra Woolpower.

• Merinould 50%
• Polyamid 45%
• Elastan 5%
Woolpower laver varmt undertøj og strømper i merinould hele vejen fra garn til færdigt tøj på sin egen fabrik i Östersund. Når Woolpower producerer tøj, tænker de langsigtet i alle henseender. Tøjet skal være tidløst, funktionelt og holde en meget høj kvalitet – i en stræben efter at modvirke slid og spild. At tøjet er lavet af merinould er grundstammen i dets funktionalitet. De vælger også at tilsætte noget syntetisk materiale for at give tøjet ekstra styrke og holdbarhed. Uld er naturens eget funktions materiale, som både transporterer fugt væk, varmer selvom det er vådt og ikke lugter dårligt, når du sveder. Jo større luftskifte du kan skabe tættest på kroppen, desto mere varme kan du holde på. Woolpowers eget materiale Uldfrotté Original binder meget luft og fremstilles i flere forskellige tykkelser. Woolpowers tøj findes både som lag et, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder den mindste mængde luft og er det køligste alternativ, mens tøj, der er strikket af materialet Uldfrotté Original 200, 400 eller 600 g har til formål at bevare den varme, din krop producerer. Sørg for at tilpasse lagene efter aktivitet og hvad, der passer til dig.

SÅDAN HOLDER DU DINE FØDDER VARME

Vi kender alle til at have kolde fødder. Vi prøver at hoppe op og ned, vrikke vildt med tæerne eller endda sparke den ene fod mod den anden. Men intet virker. Her er 12 tips til at holde dine fødder, dine livslange støddæmpere, behageligt varme og tørre.

DOBBELTE SOKKER At bære lag virker også på dine fødder, hænder og hoved. Vælg en tyndere, velsiddende sok nærmest din fod og en tykkere sok udenpå, en der kan absorbere fugt fra foden og som fanger den maksimale mængde luft. Sådan undgår du også vabler på dine fødder, da friktionen sker mellem sokkerne i stedet for mod din hud.

VRIK MED TÆERNE Når du bevæger både tæerne og fødderne, stimulerer du blodgennemstrømningen, øger temperaturen og reducerer risikoen for lokale frostskader.

TAG EN HUE PÅ For at holde fødderne varme skal du overveje hele din krop. Når kroppen bliver kold, prioriterer den at få varme til hjertet, hjernen og andre livskritiske organer og reducerer blodgennemstrømningen til hænder og fødder i stedet. Derfor føler du ofte kulden først i dine hænder og fødder, selvom resten af din krop føles varm. Og et hoved uden hue fungerer som en skorsten, der lader store dele af din kropsvarme undslippe gennem det.

MASSER AF PLADS Hvis blodgennemstrømningen til fødderne hindres af en eller anden grund, vil dine fødder hurtigt blive kolde. Sørg for, at dine sko er store nok og stram ikke dine snørebånd for hårdt – det kan bremse cirkulationen til dine fødder. Du har brug for nok plads til at vrikke med tæerne.

PAS PÅ DINE FØDDER Det er vigtigt at passe på dine fødder. Rene og tørre fødder hjælper dig med at holde blodet flydende og håndtere kulden bedre. Det forhindrer også vabler. Brug ikke vandbaserede cremer på dine fødder, da vandet i cremen kan fryse ved lave temperaturer og forårsage frostskader.

HVIL DINE FØDDER Tag dine sko af, når du holder pause, så fugten inde i skoen kan fordampe gennem åbningen. Det er også rart at hvile fodsålerne, hvis du har gået langt i løbet af dagen. Sørg for at spise og drikke for at holde dig varm.

SKIFT DINE SOKKER Skift dine sokker lige før du træder ud i kulden, så de ikke bliver for fugtige af varmen indendørs. Skift dine sokker flere gange om dagen, helst ved at skifte mellem to par.

TØR DINE SOKKER Brug din kropsvarme til at varme og tørre fugtige sokker. Put dem inden i dine bukser (i linningen) når du bevæger dig rundt, og din kropsvarme vil hjælpe med at tørre dem. Et andet tip er at trække fugtige sokker over en varm vandflaske, perfekt til at varme din sovepose op om natten!

KOM VÆK FRA JORDEN En kold overflade kan trække meget af varmen væk fra foden. Så det er virkelig vigtigt at få dine fødder så langt væk fra den kolde jord som muligt. Sørg for at have en isolerende indersål i dine sko, helst Woolpowers filtindersål, og stå på et siddeunderlag, et stykke flamingo eller nogle grene, så varmen ikke bliver suget væk af en kold overflade.

TRANSPORT Ofte kan problemet med kolde fødder knyttes til dårlig ventilation. Når fugtighedsniveauerne bliver for høje, arbejder uld aktivt for at absorbere fugten fra foden og transportere den væk gennem stoffet, indtil fugtighedsniveauerne er ens på begge sider. Sokker, der indeholder for meget bomuld, forhindrer fodsved i at fordampe. Så foden bliver fugtig og kold.

SPIS OG DRIK FOR ENERGI Kroppen har brug for energi for at opretholde den rette varmebalance, så glem ikke at spise og drikke. Det er ikke primært en varm drik, du har brug for at holde dig varm, men mad og drikke, der er fulde af energi.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Sko størrelse

36 – 39, 40 – 44