Tru-Tension BananaSlip PTFE Kæde Wax (500ml)

kr. 100

Tru-Tension BananaSlip Kæde Olie (500ml)

Tru-Tension BananaSlip PTFE Kæde Wax (500ml)

Vores unikke formulering trænger dybt ind i leddene i kæden, inden den tørrer udvendigt for at efterlade et beskyttende lag mod vand og snavs.
Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.
 

Beskrivelse

Tru-Tension BananaSlip Kæde Olie (500ml)

Tru-Tension BananaSlip PTFE Kæde Wax (500ml) 1

Tru-Tension BananaSlip PTFE Kæde Wax (500ml)

BananaSlip anti-fling PTFE Chain Wax er perfekt til motorcykel- og motorsportskæder, der oplever langvarige cyklusser og miljømæssige forhold med stor indvirkning.

Vores unikke formulering trænger dybt ind i leddene i kæden, inden den tørrer udvendigt for at efterlade et beskyttende lag mod vand og snavs.

Ved at producere en ultra holdbar voks holder BananaSlip leddene i kæden godt smurt og reducerer friktionstab mellem kæden og tandhjulet op til dobbelt så længe som traditionelle kædeolier. Som et resultat smører og beskytter BananaSlip Chain Wax ikke kun ydeevne og levetid for bevægelige komponenter.

Sådan bruges din kædevoks

Trin 1: Sørg for, at din kæde er ren, snavsfri og tør, inden den påføres.
Trin 2: Anvendes jævnt på alle overflader af kæden.
Trin 3: Lad det tørre i 5 minutter inden brug.

Bemærk: Kompatibel med standard O-, X- og X-ringkæder.

Tru-Tension designer, producerer og sælger en række vedligeholdelsesløsninger af høj kvalitet. Alle vores produkter er designet til at modstå regelmæssig brug og opretholde overkommelige priser. Der er intet som vores førende produkter, Tru-Tension Chain Monkey og Belt Monkey, på markedet. Patentbeskyttet har vores innovative design hjulpet motorcykel- og motorsportentusiaster over hele kloden med at opnå præcis kæde- og bæltspænding.

Tru-Tension designer og formulerer også højtydende smøremidler og rengøringsprodukter for at holde alle bevægelige komponenter og karrosseri i den bedste stand for reduceret slid og øget ydelse.

Vores produkter er rigtige for alle niveauer af entusiaster; om du er en uerfaren rytter, en daglig pendler eller en konkurrencedygtig racer. Vores produkter sælges via vores egen hjemmeside og forskellige andre online- og offlineforhandlere.

Optimal ydelse eller generel vedligeholdelse?

Vores produktsortiment er overvejende designet til motorcykel- og motorsportsindustrien til alle niveauer af kørere og chauffører; fra nybegyndere, der starter ud til professionelle, der søger marginale gevinster for at få en ekstra fordel.

Tru-Tension-produkter opfylder følgende kundebehov:

  • Nye motorcyklister, der ønsker at indstille kædespænding korrekt. I stedet for at de betaler for, at det er indstillet korrekt, er de i stand til at udføre opgaven uafhængigt og billigt. En god introduktion til DIY vedligeholdelse.
  • Erfarne kørere, der finder det en tidskrævende opgave at justere bagakslen på samme tid som at opnå den korrekte kædespænding.
  • Motorcykelpendlere og turister, der regelmæssigt skal kontrollere og indstille kædespændingen for at mindske slid. Værktøjet reducerer tiden og kompleksiteten ved at udføre en kedelig rutineopgave.
  • Højtydende motorsportkørere og professionelle, der har brug for et hurtigt spændeværktøj med præcis nøjagtighed.
  • https://www.tru-  tension.com/videos/

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 4 × 4 cm