TOBE Jakke Macer jet Sort

DKK 2.599

Tobe

TOBE Jakke Macer jet Sort

Tobe Macer™ -designet har en 2L Sympatex® 45.000 vandtæt yderskal, er derfor 100% vandtæt

 

Beskrivelse

Tobe

TOBE Jakke Macer jet Sort

Macer™ jakke er TOBEs slankere, atletiske pasform af jakker. 

Macer™-designet har en 2L Sympatex® 45.000 vandtæt skal og tilbyder masser af stretch for ekstra bevægedighed. Den atletiske pasform af Macer™-jakken anbefales til slankere kropstyper. Alle lynlåse er fuldt vandtætte med YKK Aquaguard®, og alle sømme er dobbeltsyede for ekstra holdbarhed. Mesh-forede ventilationsåbninger under armen sikrer optimal temperaturregulering, mens sneen holdes ude. Fem udvendige lommer og en elastisk goggle shammy i venstre frontlomme til at rense dine linser.

SPECIFIKATIONER

 • Skal:  2 lags Sympatex®
 • Membran:  Sympatex® 45.000 mm
 • Sømforsegling:  Fuldt sømforseglet
 • Isolering:  Ikke-isoleret
 • Størrelse:  2XS – 2XL (Unisex)
 •  Konstruktion:
  – YKK Aquaguard® lynlåse
  – Forstærkede sømme
 •  Funktion:
  – Mesh-forede ventilationslynlåse under armene
  – Udvidelig krave
  – Justerbar søm
  – Integreret laserskåret håndledsgamacher
  – 5 udvendige lommer
  – Goggle lomme
  – Funktionel mobiltelefonlomme
  – Pudderskørt
  – Mesh og taftfor
  – Metal kill switch D-ring

TOBE OUTERWEAR

Vi skaber præstationsbeklædning og udstyr for at give udendørs opdagelsesrejsende og atleter mulighed for at udleve deres eventyr.

Ydeevne betyder produkter, der er målrettet designet, danner følgende funktion og bruger materialer og teknologier af højeste kvalitet. Ydeevne betyder at give brugerne bedre fysiske og følelsesmæssige oplevelser gennem pasform, vejrbeskyttelse, temperaturregulering og fugtstyring. Vores løfte er at holde dig sikker, varm, tør og ildfast.

At leve vores eventyr betyder at turde være anderledes, læne sig ind i livet og forfølge nye udfordringer og muligheder for at opleve naturen mere rigt og nyde tilfredsheden ved at leve livet fuldt ud. Vores ultimative ambition er udendørs eventyr. Vi værdsætter vores oplevelser i det fri og ærer rejsen.

TOBE® blev grundlagt i 2000 af en mand med en ubarmhjertig lyst til at leve udendørseventyret. Han så industrien ændre sig, gå på kompromis med kvaliteten og fordumme produkter for at betjene mindre tekniske brugere. TOBE® blev grundlagt for at modvirke denne trend for at forblive tro mod behovene hos udendørsatleter og dem, der elsker rejsen.

© 2021 TOBE Outerwear USA – Sweden

Yderligere information

Vægt 3 kg
Tøj Størrelser

, , , , ,