Tobe Hoback Jakke Jet Black

DKK 2.999

Tobe

Tobe Hoback Jakke Jet Black
TOBE Hoback™-jakken holder dig varm, tør og sikker  uanset hvilken sport du dyrker ude på stien.
 

Beskrivelse

Tobe

Tobe Hoback Jakke Jet Black

TOBE Hoback™-jakken holder dig varm, tør og sikker ude på stien. Vi har sørget for, at denne afslappede parka kombinerer de bedste egenskaber, letvægts høj syntetisk isolering til at håndtere negativt vejr og 45.000 vandtæt beskyttelse. Sympatex®-membranen parres med fuldt forseglede sømme for at garantere, at du forbliver tør. Vi gav jakken en afslappet pasform for stilen, med en lidt længere længde.

SPECIFIKATIONER

 • Skal:  2 lags Sympatex®
 • Membran:  Sympatex® 45.000 mm
 • Sømforsegling:  Fuldt sømforseglet
 • Isolering:  Thinsulate™ 250 g krop, 200 g arme
 • Størrelse:  2XS – 4XL (Unisex)
 • Garanti:  2,0 garanti
 •  Konstruktion:
  – YKK Aquaguard® lynlås
  – Tredobbelt klapstolpe foran
  – 3M™ Scotchlite Carbon refleks
  – Forstærkede sømme
  – Dobbeltsyning for holdbarhed
  – Mesh søm for hurtig vandafledning
 •  Funktion:
  – Mesh-forede ventilationslynlåse under armene
  – Integrerede håndledsgamacher
  – 3 udvendige lommer
  – Goggle-lomme
  – Indvendig mobiltelefonlomme
  – Pudderskørt
  – Justerbar krave og bundkant

TOBE OUTERWEAR

Vi skaber præstationsbeklædning og udstyr for at give udendørs opdagelsesrejsende og atleter mulighed for at udleve deres eventyr.

Ydeevne betyder produkter, der er målrettet designet, danner følgende funktion og bruger materialer og teknologier af højeste kvalitet. Ydeevne betyder at give brugerne bedre fysiske og følelsesmæssige oplevelser gennem pasform, vejrbeskyttelse, temperaturregulering og fugtstyring. Vores løfte er at holde dig sikker, varm, tør og ildfast.

At leve vores eventyr betyder at turde være anderledes, læne sig ind i livet og forfølge nye udfordringer og muligheder for at opleve naturen mere rigt og nyde tilfredsheden ved at leve livet fuldt ud. Vores ultimative ambition er udendørs eventyr. Vi værdsætter vores oplevelser i det fri og ærer rejsen.

TOBE® blev grundlagt i 2000 af en mand med en ubarmhjertig lyst til at leve udendørseventyret. Han så industrien ændre sig, gå på kompromis med kvaliteten og fordumme produkter for at betjene mindre tekniske brugere. TOBE® blev grundlagt for at modvirke denne trend for at forblive tro mod behovene hos udendørsatleter og dem, der elsker rejsen.

© 2021 TOBE Outerwear USA – Sweden

Yderligere information

Vægt 3 kg
Tøj Størrelser

, , , , , ,