Tobe Anca polstret jakke

DKK 1.050

Tobe

Tobe Anca polstret jakke

TOBE Anca™ polstret jakke er en fast bestanddel til et hvert koldt vejr.

 

Beskrivelse

Tobe

Tobe Anca polstret jakke

Med en branche førende 450 g indblæst syntetisk Thinsulate®-isolering er TOBE Anca™ polstret jakke en fast bestanddel til et hvert koldt vejr. Anca™ kan stadig pakkes sammen, let og vil være din go-to, når temperaturen falder til under 0. Bær som et tungt isoleringslag eller som en selvstændig jakke.

Pasform:  True to Size

Størrelsesanbefaling: Bestil normal størrelse for normal pasform.

TOBE OUTERWEAR

Vi skaber præstationsbeklædning og udstyr for at give udendørs opdagelsesrejsende og atleter mulighed for at udleve deres eventyr.

Ydeevne betyder produkter, der er målrettet designet, danner følgende funktion og bruger materialer og teknologier af højeste kvalitet. Ydeevne betyder at give brugerne bedre fysiske og følelsesmæssige oplevelser gennem pasform, vejrbeskyttelse, temperaturregulering og fugtstyring. Vores løfte er at holde dig sikker, varm, tør og ildfast.

At leve vores eventyr betyder at turde være anderledes, læne sig ind i livet og forfølge nye udfordringer og muligheder for at opleve naturen mere rigt og nyde tilfredsheden ved at leve livet fuldt ud. Vores ultimative ambition er udendørs eventyr. Vi værdsætter vores oplevelser i det fri og ærer rejsen.

TOBE® blev grundlagt i 2000 af en mand med en ubarmhjertig lyst til at leve udendørseventyret. Han så industrien ændre sig, gå på kompromis med kvaliteten og fordumme produkter for at betjene mindre tekniske brugere. TOBE® blev grundlagt for at modvirke denne trend for at forblive tro mod behovene hos udendørsatleter og dem, der elsker rejsen.

© 2021 TOBE Outerwear USA – Sweden

Yderligere information

Vægt 2 kg
Tøj Størrelser

, , , , ,