SWISS ONE CRACKERJACK SMOKE

DKK 145

årtiets bedste motorcykelbrille, sidder perfekt og slutter helt tæt.De vejer kun 24 gr, men giver ubestridelig god beskyttelse mod sol, småsten og andet flyvende genstande når du er på vejen.
 

Beskrivelse

SWISS ONE CRACKERJACK SMOKE 2

SWISS ONE CRACKERJACK SMOKE

Swiss One MC Solbriller

De har en fortrinlig pasform, hvor de passer de fleste. God komfort .CRACKERJACK er en stilfuld enkelt linse-brille, der er let at bære og er komfortabel selv ved længere tids brug.

Kvalitet & højeste certificering

Swiss One er forpligtet til at levere produkter af premiumkvalitet, som er fremstillet i avancerede face forme, de er certificeret efter ISO9001: 2001 og opfylder kravene i ISO14001. Produkter er certificeret efter europæiske, canadiske, amerikanske og australske standarder

Forskning og udvikling

På grundlag af designpåvirkninger fra sport og fritid har Swiss One udviklet en række produkter, der både er stilfulde og behagelige at have på, hvilket sikrer den maksimale accept af brugeren. Swiss One er altid i spidsen for innovation for at fremstille de allerbedste beskyttelses briller til at imødekomme markedets skiftende behov og vil specifikt samarbejde med individuelle kunder for at bringe den nyeste teknologi.

CE godkendelsen EN 166-1FT KN, EN 170, EN 172

Linse: Polycarbonat m UV- filter, dugfri og ridsebeskyttet

 

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Størrelse 30 × 30 × 10 cm