Stylmartin Audax WP – White

kr. 1.475

Stylmartin Audax WP - Sort / Rød

Stylmartin Audax WP – White

Stylmartin Audax en let sneakers der er vandtæt og åndbar luftforing og indvendig PU-beskyttelse

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,
 

Beskrivelse

Stylmartin Audax WP - Sort / Rød

Stylmartin Audax WP – White

Suede læderindsatser i klare farver dygtigt kombineret med åndbart og vandafvisende teknisk stof gør AUDAX AIR til de perfekte sportstouring sko til en dagskørsel, uden nogensinde at glemme komfort og sikkerhed. Med malleolus PU indvendige indsatser på begge sider, en uundværlig funktion, og dens nydesignede skridsikre og åndbare sål, er Audax motorcykelskoen sikker, frisk og behagelig at have på.

OVERDEL: Fuldkorns vandafvisende læder + tekstil vandafvisende

FOR WP: åndbart air mesh

BESKYTTELSER: malleolus PU intern beskyttelse på begge sider

GEAR BESKYTTELSE: kornlæder

BAK INDSTIK: refleks høj synlighed

FASTGØRELSE: snørebånd + velcro

FODBED: anatomisk, udskiftelig, åndbar og mikroperforeret

SÅL: gummi – to farver

Med Audax-støvlen fødes et nyt koncept af stil. Denne model er velegnet til alle, men især til sportsture, og den indbegreber innovation, kvalitet og komfort. Stylmartin har lanceret et innovativt produkt på markedet i ruskind blandet med teknisk stof med vandtæt og åndbar foring. Med malleolus-beskyttelse på begge sider, en must-have-funktion og den skridsikre sål, er Audax-motorcykelstøvlen sikker og behagelig at have på.

SNEAKERS

Mærkets must-haves. En stor samling motorcykel sneakers til to hjulede, der elsker streetwear og metropolitan look. Uden at glemme brandets umiskendelige perfekte pasform.
STREET STYL
Fra tidligere erfaringer til fremtidige projekter: gaden vi kører efterklang med opdagelser og fører til uudforskede områder. Hastighed, teknologi, komfort, stil: essensen af ​​Street Styl-kollektionen 2020/2021 handler om storbylandskaber, spændende scenarier og spændende panoramaer. Kører altid vinden.

Stylmartin er en af ​​verdens mest ambitiøse virksomheder inden for motorcykelsko. Mærket skylder sin genfødsel til Antis, et firma grundlagt i 1970 i hjertet af Montebelluna sportssko-distriktet. Antonio Binotto, grundlæggeren af ​​virksomheden, erhvervede det historiske Stylmartin-varemærke i 2007, opdaterede det og bragte det tilbage til livet. Materiale af høj kvalitet, design som den perfekte blanding af form og funktion, komfort og især omhu ved håndlavning af hvert element i en sammenhæng med avanceret teknologi. Hver model er en specialudgave, skabt med håndværkerens passion og ekspertise til en meget dynamisk og konkurrencedygtig sektor, nemlig fremstilling af støvler og andet fodtøj til motorcykelindustrien.

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Sko størrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47