Udsalg! 44%
 

Storgaard Wear Wind Speed 8 Undertøj

Original price was: kr. 899.Current price is: kr. 499.

Storgaard Wear Wind Speed 8 Undertøj

Meget behageligt underbeklædning. Fremstilet med 100% windbrak på front og svedtransporterende Polyester-fiber tekstil på bagsiden. Sættet gør, at man ikke behøver flere lag tøj for at holde varmen. På den måde opnår man betydelig mere bevægelighed under kørslen med dette sæt.
Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med de bedste og sikreste produkter SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, FIVE5, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.
 

Beskrivelse

Storgaard Wear Wind Speed 8 Undertøj 4

Storgaard Wear Wind Speed 8 Undertøj

Meget behageligt  unix underbeklædnings sæt. Fremstilet med 100% windbrak på front og svedtransporterende Polyester-fiber tekstil på bagsiden.
Sættet gør, at man ikke behøver flere lag tøj for at holde varmen. På den måde opnår man betydelig mere bevægelighed under kørslen med dette sæt.

Wind Speed 8 er fremstillet af en ægte windbrak på fronten, som holder vinden 100% væk fra kroppen. Alt i strect.
Bagsiden er fremstillet i “funktionelle fibre“ som leder sveden væk fra kroppen. På den måde undgår du den afkøling, som fordampningen ellers ville forårsage.

Wind Speed 8 er også meget anvendelig til cykling, skiløb, eller enhver anden form for udendørs fysisk aktivitet, som kræver dig tør og varm.

Derfor vil “Wind Speed 8” være med til at øge din velvære.

Bemærk! Trøjen er langærmet og højhalset.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 25 × 20 × 20 cm
Tøj Størrelser

, , , , , , ,