Udsalg! 33%
 

Storgaard Wear® Extreme Kevlar Jeans Sort Kort Ben

DKK 999

Storgaard Wear® Extreme Kevlar Jeans er meget mere sikker end de fleste andre MC sommerbuks.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Storgaard Wear® Extreme Kevlar Jeans Sort Kort Ben 6

Storgaard Wear® Extreme Kevlar Jeans Sort Kort Ben
Exsteme den stærke MC buks!

Vores Extreme Kevlar jeans blev første gang produceret i 2006 dengang uden Kevlar. Siden da er buksen forbedret på rigtig mange punkter. I dag fremstilles den efter mange kunders input og ønsker. Det væsentligste er dog, at buksen i dag er foret med det stærke Kevlar. Samtidig har vi øget styrken og sikkerheden endnu mere, ved at den nu er syet med to og tre dobbelte syninger. Ja faktisk er den i dag fremstillet, i en Cordura.
Alt det gør at buksen samlet set, vil være fremstilet som en langt mere sikker MC buks, end mange almindelige og meget dyre MC bukser er.

Exstreme er en behagelig let og luftig buks, velegnet til sommerkørsel. Den kan dog også fint bruges i den køligere periode, det kræver blot lidt tyndt beklædning inden under.

For at gøre buksen så let og behagelig som muligt, har vi undladt det tunge thermo for og den vind og vandtætte membran. Exstreme bliver dog forholdsvis hurtig tør, hvis du bliver overrasket af en regnbyge.

Kevlaren sider på slidzonene, knæ, på siden, bag og i skridtet. Den er forsynet med et tyndt ventilerende mesh for. Det gør at Kevlar foret ikke danner varme og derfor bibeholder den sin gode kølige komfort.

Exstreme sælges uden beskyttelse, men der er mulighed for at ilægge CE beskyttelse i knæ og hofte.

Storgaard Wear® Exstreme er fremstillet med ca 30% Kevlar® inder for, som omhyggelig er udviklet til at øge din sikkerhed, komfort og god stil.

Storgaard Wear® har med succes fået produceret Kevlar® bukser siden 2005. Vi ved derfor, at Kevlar® bukser ikke bare er Kevlar® bukser. De skal fremstiles med særdeles omhyggelig valg af høj kvalitet materialer. Kraftige og stærke maskinsyninger til at fastgøre Kevlaren, til yderstoffet.

Alt sammen med afgørende betydning for netop din sikkerhed.

Kevlar® er et af de stærkeste tekstil fiber produkter vi har i verden. Derfor anvendes Kevlar® i skudsikre veste og i beklædning som har behov for at yde ekstrem slidstyrke. Kevlar® fås i mange kvaliteter. Det er derfor altafgørende, man tilpasser den til det brug man ønsker den anvendt.

Den Kevlar® vi anvender i vores fremstilling, er en kraftig kvalitet, som samtidig er blød, åndbar, fleksibel og er allergi fri. som ydermateriale på Storgaard Wear® Exstreme, har vi valgt en meget stærk Cordura®. Den er tæt vævet og i sig selv meget stærk.

 

Yderligere information

Vægt 4 kg
Tøj Størrelse

S, M, XL4, XL5, XL6