Udsalg! 83%
 

Storgaard Wear® Exstreme Kevlar Jakke herre /damer

kr. 300

Storgaard Wear® Exstreme Kevlar Jakke herre /damer

På manges opfordring fremstillede vi Exsteme Kevlar jakken.

 

Beskrivelse

Storgaard Wear® Exstreme Kevlar Jakke herre /damer 1

Storgaard Wear® Exstreme Kevlar Jakke herre /damer

På baggrund af vores succes med vore Cordura Kevlar Cago buks Exstreme. Har vi nu på opfordring fremstillet Exsteme Kevlarjakke.

Extreme Kevlar jakke, er fremstillet som en langt mere sikker MC jakke, og kan i mange tilfælde sikkerheds mæssigt, overgå mange almindelige MC jakker. Der er anvendt det slidstærke Kevlaren som foer på udsatte steder, det gør at jakken bedre kan holde til et kraftigt slid, hvis asfalten skulle rammes. Kevlar er stærkere end stål.

Jakken er behagelige let, samt let luftige som en rigtig sommerjakke, det forhindre dig selvfølgelig ikke i, at tage noget på inden under, og bruge dem i kolde perioder. For at gøre jakken så let og behagelig som muligt, har vi undladt det almindelige foer, samt den vandtætte membran. Den bliver dog forholdsvis hurtig tør, hvids du bliver overrasket af en regnbyge.

Storgaard Wear® Extreme Jakke er udstyret med det slidstærke Kevlar inderfoer på udsatte zoner, arme – skulder – øverste del af ryggen. Det tynde Mesh for gør, at Kevlar foret ikke danner varme og derfor bibeholder jakken sin gode komfort.

Jakken sælges med CE godkendt beskyttelse i skulder – ryg og albue.

For at styrke og øge sikkerheden endnu mere med denne jakke, har vi to og tre dobbelte syet alle syninger. Det har gjort jakken ekstrem stærk. Yder stoffet er en helt ny åndbar, vindtæt Polyester Cordura.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Tøj Størrelse

XS, S, M, L