Udsalg! 48%
 

Storgaard Wear® Evolution Gul/Sort 100% Kevlar Jakke

DKK 1.200

Storgaard Wear® Evolution Gul/Sort 100% Kevlar Jakke

Storgaard Wear® Evolution Gul/Sort 100% Kevlar  jakke

Kan modstå et slid på asfalt op til ca. 55m. Jakken er desuden med fuld CE beskyttelse i ryg – albue – skulder.

 

Beskrivelse

Storgaard Wear® Evolution Gul/Sort 100% Kevlar Jakke

Storgaard Wear® Evolution Gul/Sort 100% Kevlar Jakke 2

Storgaard Wear® Evolution er fremstillet med 100% Kevlar® inder foer, som omhyggelig er udviklet til at øge din sikkerhed, komfort og gode stil.

Storgaard Wear® har med succes produceret Kevlar® bukser siden 2005. Vi ved derfor, at rigtige Kevlar® jeans fremstiles med særdeles omhyggelig valg af høj kvalitet materialer. Kraftige og stærke maskinsyninger til at fastgøre Kevlaren, til yderstoffet. Alt sammen med afgørende betydning for netop din sikkerhed.

Kevlar® er et af de stærkeste tekstil fiber produkter vi har i verden. Derfor anvendes Kevlar® Bla. i skudsikre veste, varme beskyttende og i beklædning som har behov for at yde ekstrem slidstyrke. Kevlar® fås i mange kvaliteter. Det er derfor altafgørende, man tilpasser den rigtige type til det man ønsker at anvende den til.

Den Kevlar® vi andvender i vores fremstilling, er en kraftig DuPont kvalitet, som samtidig er blød, åndbar, fleksibel og er allergi fri.

Som ydermateriale på Storgaard Wear® Evolution, har vi valgt en ny 2012 fremstilet stærk Cordura®. Den er tæt vævet og i sig selv meget stærk.

Vi har traditionelt fremstillet Jakken, med CE godkendt beskyttelse.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Størrelse 45 × 25 × 30 cm
Tøj Størrelse

S, M, L, XL5, XL6