IPA Rabat
 

Storgaard Wear BRUCE Kevlar Jakke

DKK 1.449

Storgaard Wear BRUCE Kevlar Jakke. Sommerens mest sikre Enduro jakke.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Storgaard Wear BRUCE Kevlar JakkeStorgaard Wear BRUCE Kevlar Jakke 4

Storgaard Wear BRUCE Kevlar Jakke 5

Storgaard Wear® Bruce er en let, kort, moderigtig Enduro MC jakke, men samtidig også fremstilet til allround MC brug. Den har ikke bare aftagelig Thermo foer men også aftagelig regn/vind membran. Den lyse farve gør den meget synlig og minimerer solens stråler.

Storgaard Wear® Bruce er fremstillet med 30% Kevlar® inder foer, som omhyggelig er udviklet til at øge din sikkerhed, komfort og gode stil.

Storgaard Wear® har med succes produceret Kevlar® produkter siden 2005. Vi ved derfor, at Kevlar® beklædning ikke bare skal behandles som almindelig beklædning. MC beklædning skal fremstiles særdeles omhyggeligt, med valg af høj kvalitet materialer. Kraftige og stærke maskinsyninger til fastgøre af Kevlaren.. Alt sammen med afgørende betydning for din sikkerhed.

Kevlar® er et af de stærkeste tekstil fiber produkter vi har i verden. Derfor anvendes Kevlar® i skudsikre veste og i beklædning som har behov for at yde ekstrem slidstyrke. Kevlar® fås i mange kvaliteter. Det er derfor altafgørende, man tilpasser den rigtig Kevlar, til det man ønsker den anvendt til.

Den Kevlar® vi anvender i vores fremstilling, er en kraftig vævet kvalitet, som samtidig er blød, åndbar, fleksibel og allergi fri.

Som ydermateriale på Storgaard Wear® Bruce, har vi valgt en Polyester Cordura®. Den er tæt vævet og i sig selv meget stærk.

Vi har traditionelt fremstillet jakken, med CE. godkendt beskyttelse.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse 45 × 35 × 20 cm
Tøj Størrelse

L