SCHUBERTH SR2 Pilot Blue

DKK 4.999

SCHUBERTH SR2 Pilot Blue

Historien om SR2s udvikling går 15 år tilbage

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,
 

Beskrivelse

SCHUBERTH SR2 Pilot Blue

SCHUBERTH SR2 Pilot Blue 1

Kongen af Schuberth SR2

GIV ALDRIG OP. DET HANDLER OM PRÆSTATION.

Det tager i gennemsnittet 6 års hårdt arbejde, at fremstille en ny Schuberth hjeml. Vore teknikere har haft den i deres hænder i tusindvis af gange, for til sidst at have opnået det optimale. Højeste koncentration er nødvendig i supersports. Uanset om du er på banen eller på vejen. Den nye SR2 fra Schuberth tilbyder sin kører alt, der kræves for at være mere koncentreret, mere afslappet og dermed mere sikker på vejen. En forbedret spoiler sikrer, at hovedet forbliver roligt i vinden. Det nye visir er udviklet fra Formel 1- Det nye klare visir har modtaget den optiske klasse 1 – det er den højest mulige kvalitetsniveau. Det skaber klarhed i enhver situation. Ligegyldigt hvilken type vej der er foran dig. Den nye spoiler: Er forbedret til en enkeltstykke spoiler, som sikrer hovedet forbliver roligt ved selv meget høj hastighed. Ventilationen er forsynet med et ny åndedræt system som er perfekt integreret i den nye SR2 Det har øget mængden af frisk luft. Samtidig er der et forbedret koncept til fjernelse af udåndet luft. SR2 er selvfølgelig udstyret med dobbelt D. Ring

Historien om SR2s udvikling går 15 år tilbage, hvor den erfarne hjelmproducent Schuberth for første gang trådte ind på Formel 1 scenen med en klar vision og et ambitiøst løfte om at fremstile verdens bedste hjelm til verdens bedste kørere. Schuberth fik hurtigt overbevist selveste Michael Schumacher om, at han skulle køre med deres RF1 karbon hjelm, og et år efter kunne Schumacher og Schuberth fejre deres første verdensmesterskabstitel sammen. Schumacher gav løbende professionel feedback til Schuberths dygtige ingeniører, hvilket gav dem mulighed for konstant at udvikle hjelmene. Da Schumacher i 2006 begyndte sin ”anden karriere” som professionel motorcykelkører, udviklede Schuberth straks en motorcykel racerhjelm til Schumacher. Hjelmen fik navnet ”Schuberth Race”, og der er blot fremstillet fem eksemplarer af
den til dato.

Maksimum sikkerhed og komfort Schuberths hjelme har i flere årtier været kendt for sikkerhed og komfort samt kontinuerlig innovation, hvilket også gør sig gældende med den ny SR1 hjelm.Hjelmen findes i tre forskellige skalstørrelser, og tilbyder en perfekt pasform til hoveder i alle størrelser fra XS-XXL (52/53-62/63). Hjelmens skal er lavet af S.T.R.O.N.G. fibre, der er en speciel glasfiberforstærket duroplastic matrix. Den udtagelige og vaskbare polstring er lavet af Coolmax®, som leverer en uovertruffen komfort og har fået en antiallergisk, antibakteriel samt lugtreducerende behandling.SR2 hjelmen har en vægt på 1295 gr.(+/- 50 gr. alt efter størrelse), og den er dermed en af de letteste hjelme i sin klasse. Ligesom de øvrige Schuberth hjelme tilbyder SR2 en ekstra beskyttelse i form af Anti-Roll-Off System (A.R.O.S.), som gør det stort set umuligt for hjelmen at falde af ved et eventuelt styrt.

Hageremmen bliver spændt med et justerbart dobbelt D-spænde, som er meget velkendt inden for motorsport. Multi-Volume-Ventilation sikrer en maksimal afkøling, og de tre justerbare luftindtag foran samt de to bagpå sikrer en optimal ventilation uanset temperatur og øvrige vejrforhold. Med mere end 10 liter frisk luft per sekund ved 100 km/t når luftstrømmen desuden op på Formel 1 niveau. SR1 hjelmen er udstyret med et antiridse visir, der har en belægning, som forhindrer dannelse af dug. Ved hagen er der placeret en åndeafleder, der leder ånden ud af hjelmen, hvilket forhindrer visiret yderligere i at dugge til.Som noget nyt introducerer Schuberth et ”Push-Release-System”, hvor brugeren med et tryk på en knap hurtigt, nemt og uden værktøj kan skifte visiret. Som ekstra tilbehør kan visirerne fås i farverne Light Smoke, Dark Smoke og Reflective Rainbow. Der arbejdes også på, at hjelmen kan fås med et Pinlock® visir.

Gennemtestet i vindtunnel Efter utallige tests i Schuberths egen vindtunnel har SR2 fået en superb aerodynamik med optimal downforce og meget lav lift. En tætsiddende pasform, der er typisk i motorløb, sikrer, at hjelmen altid sidder perfekt, selv ved høje hastigheder. Det eliminerer stød og udsving samtidig med, at den er retningsstabil. En D-Force Spoiler, tillader, kontrol over luftstrømmen og downforce. Aero-akustikken er også blevet optimeret, og blot 88 dB(A) når førerens ører ved en fart på 100 km/t. Det er nødvendig med højeste koncentration i Supersports. Uanset om det er på racerbanen eller du bare er på farten. Den nye SR2 fra Schuberth tilbyder dig alt hvad det kræves, for at være mere koncentreret, mere afslappet og derfor mere sikrere på vejen. En forbedret spoiler sikrer, at hovedet forbliver roligt i vinden. Det nye visir som er hentet fra Formel 1, er udviklet til at skabe klarhed i enhver situation. Ligegyldigt hvilken type af vej du vælger.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 45 × 40 × 45 cm
Hjelm størrelse

S, M, L