Udsalg! 32%
 

Schuberth S2 Sport Polar

kr. 2.999

Schuberth S2 Sport Polar

Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.

 

Beskrivelse

Schuberth S2 Sport Polar 1

Schuberth S2 Sport Polar

Touring og Sports Touring er dets bruger, og selv den lejlighedsvise tur på racerbanen er absolut ikke noget problem for en S2 Sport.
S2 Sport har den perfekte vægtforhold, kompakthed, anvendelighed og kørekomfort.
Designet og udstyret til den sportslige Tour køre, der ikke ønsker at gå på kompromis.

Funktioner:
Passer perfekt. Passer sikkert:
Motorcykel hjelmen er i overensstemmelse med teststandarden Ece R 22.05 og kan derfor bruges i hele Europa. S2 Sport fås i størrelser fra Xs til 2xl. Dette er i overensstemmelse med hovedomkredsen fra 52 til 63 centimeter.

Revolutionere efekt:
Full Face hjelm: Hjelmens ydre konstruktion, kombineret med den bedste aerodynamiske form. Vind spoiler der gør hjelmen ikke presser op  derimod preser den behageligt ned. Det gør samtidig Schuberth S2 Sport til en meget stabil hjelm, med efterfølgende top beskyttelse. Desuden har Schuberth  lagt stor vægt på lav vægt og optimal stabilitet. En konstruktion i flere dele af den indre skal med kompleks segmentering, der muliggør højere kraftoptagelse. En fremstilling der gennem skumning af flere zoner, af den indvendige skal. Resultatet giver store støddæmpende egenskaber. Alt dette står for maksimal sikkerhed.

Strømlinet og ekstremt stille:
Den specielle udformning af hjelmskallen og af hjelmens forkant giver den nødvendige nedstyrke. Endnu højere hastigheder fører ikke til løft af kræfter. Desuden har S2 Sport en reduceret aerodynamisk træk og optimeret retningsstabilitet. Når du kører nøgne cykler, reduceres buffeten også tydeligt. Mange timer brugt i Schuberths akustiske vindtunnel har også vendt S2-sporten til en af de støjsvage helhjelme, der findes.

Visir og klar visning:
Visiret er fremstillet af klar polycarbonat, fremstillet i sprøjtestøbningsprocessen. Det klare visir er klassificeret som optisk klasse 1.
Ændring er ægte børnespil uden brug af værktøjer. Antifog klar: Garanteret intet tåge på grund af dobbelt skærmprincip.

Proaktiv sikkerhed:
Som enhver Schuberth-motorcykelhjelm har S2 Sport reflekterende elektroder på hjelmkanten. Dette sikrer, at du er let at få øje på i mørket.

Udenfor hård indvendig blød:
Udvalgte Coolmax®-tekstiler på indersiden er ansvarlige for den hurtige og pålidelige transport af fugt udefra og for at give en behagelig indre hjelmtemperatur til rytteren. Ventilationsåbninger kan åbnes eller lukkes gennem polstringens sommer- eller vinterposition. Den indvendige foring er konstrueret på en sådan måde, at en behagelig ventilation er mulig. Dæmpningen er antiallergenisk og antibakteriel. Desuden kan den fjernes og vaskes.

Og ud i det lette solskærm:
Et solskærm er installeret i S2 Sport lige væk. Solskærmen kan forlænges eller trækkes tilbage med en bevægelse af hånden ved hjælp af en skyder på hjelmkanten. Nu kan du reagere lyn hurtigt til pludselig solblænding.

Enkel og genial Dobbelt D-lås:
Double D-låsen gør justeringen af hageremmen let og præcis og forbliver pålidelig på plads. På grund af sin enkelhed, pålidelighed og sikkerhed er den dobbelte D-lås den lås, der bruges og er fastlagt i racing. S2 Sport leveres som standard med denne lås.

Bemærk: 5 års garanti fra producenten, når du registrerer dit køb på deres websted,
Bestillingsstørrelse XXS XS S M L XL 2XL 3XL
Hovedomkreds (cm) 50-51 52-53 54-55 56-57 58-59 60-61 62-63 64-65

Udskift straks din hjelm, hvis:

Husk på din hjelm er kun designet til ET enkelt slag. Et stød kan knække den ydre skal eller komprimere dens stødabsorberende foring. Du kan muligvis ikke se det og opdage ikke denne skade. Enhver påvirkning i et brud eller et fald fra så lavt som 1,22 m er nok til at beskadige din hjelm.

Skallen, foringen eller fastholdelsessystemet er efter det beskadiget. Hjelmskallen og den stødabsorberende foring samt fastholdelsessystemet, skal altid være i god stand for at give dig den allerbedste beskyttelse.

Selvom din hjelm ikke er blevet beskadiget, skal den alligevel udskiftes hvert 3. til 5. år Afhængigt af hvor meget du bruger den, vil UV-stråler over tid og aldring af klæbemiddel beskadige og nedbryde komponenter i din hjelm. Husk brug af en beskadiget hjelm, kan øge risikoen for alvorlig personskade eller død i en ulykke.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Størrelse 40 × 30 × 40 cm
Vælg farver

Blå, Flue Yellow, Rød

Hjelm størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL