Schuberth M1 Matt Black

kr. 3.499

Schuberth M1 Matt Black

Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, DAYTONA M.M.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: ,
 

Beskrivelse

Schuberth M1 Matt Black 1

Schuberth M1 Matt Black

Schuberth M1 Pro hjelm
 • Den perfekte partner for kørsel uanset om du køre med eller uden visir: Schuberth M1 Pro er det rigtige valg hvad enten du køre en trendy cykel – cruiser, touring, nøgne eller store scooter. Du vil opleve behageligt optimeret hoved ventilation. Det nye interiør giver høj bærekomfort som gør den til en af de mest komfortable åben hjelm der findes på marked. Naturligvis forberedt for problemfri Bluetooth-kommunikation.
High tech med hensyn til sikkerhed
 • Den unikke produktionsmetode af hjelmens skaller på Schuberth, giver lav vægt med optimal stabilitet. Direkte Fiber (DFP) er en nyskabelse af Schuberth. En endeløs glastråd er skåret i stykker af en robot og blæst ind i en støbeform. Denne præform er bagt med tilsætning af en præcist defineret mængde, af harpiks under meget højt tryk i en opvarmet form. Dette til at fremstille en hjelm skal med ekstraordinær styrke. En multi-del konstruktion af den indre skal, giver mulighed for større sikkerhed
Optimal ventilation

Takket være vores innovative hoved ventilation hood er hovedet inde i hjelmen godt ventileret selv på længere ture. I hjelm skal er ventilations kanalerne integreret, således at en særlig høj luftcirkulation er opnået. Særlige kørekomforten takket være denne særlige ventilation. Hjelmen har desuden mærkbar aerodynamik: stabil retning, ingen opdrift, ingen fløtten – takket være hjelmen er udviklet i vindtunnel

 • Skygge
 • Integreret solskærm, uendeligt justerbart inden for sekunder.
 • Solskærm optisk klasse 1 – klart udsyn uden forvrængning.
 • Antifogging forberedt
Mikro-Lock ratchet lås
 • Ratchet låsen giver mulighed for at hjelmen sidder som skræddersyet til dit hoved hved hver påtagning af hageremmen. Chinstrap længden er fleksibel på begge sider.
Forberedt til komminikation 
 • Mikrofon og højttaler er pre-installeret for kommunikationssystemer SC1 M og SRC M1. Eventuelt tilkøb eksta udstyret med det nye SC1 M kommunikationssystem, der forbinder op til tre opkald deltagere i løbet af få sekunder. Navigation, musik og telefonopkald med den bedste lyd – takket være de 2 Bluetooth kilder®
Mangfoldighed, der skaber en følelse af et nyt perspektiv

Fem nuancer tilbyder den rigtige solbeskyttelse for enhver smag. Visiret kan ændres uden brug af værktøj og med kun to håndtag eller kan erstattes med en skærm i fave titanium eller mat sort

 • Lidt tonet
 • Stærkt tonet
 • Klart
 • Sølv
 • Blå spejlet
Varieret og stille
 • M1 Pro er optimalt forberedt til kørsel med og uden et visir. Takket være den nye akustiske koncept med optimeret hals er støj reduseret. M1 PRO opnår ca 85 dB (A) ved 100km/h på en åben motorcykel uden kåbe.
Passer præcis og sidder sikkert
 • En Motorcykel hjelm der opfylder testen standard ECE R 22.05 og kan således køres i hele Europa. Hjelmen findes i størrelser fra XS til 2XL. Dette svarer til hoved omkredse fra 52 til 63 cm
Bestillingsstørrelse XXS XS S M L XL 2XL 3XL
Hovedomkreds (cm) 50-51 52-53 54-55 56-57 58-59 60-61 62-63 64-65

Udskift straks din hjelm, hvis:

Husk på din hjelm er kun designet til ET enkelt slag. Et stød kan knække den ydre skal eller komprimere dens stødabsorberende foring. Du kan muligvis ikke se det og opdage ikke denne skade. Enhver påvirkning i et brud eller et fald fra så lavt som 1,22 m er nok til at beskadige din hjelm.

Skallen, foringen eller fastholdelsessystemet er efter det beskadiget. Hjelmskallen og den stødabsorberende foring samt fastholdelsessystemet, skal altid være i god stand for at give dig den allerbedste beskyttelse.

Selvom din hjelm ikke er blevet beskadiget, skal den alligevel udskiftes hvert 3. til 5. år Afhængigt af hvor meget du bruger den, vil UV-stråler over tid og aldring af klæbemiddel beskadige og nedbryde komponenter i din hjelm. Husk brug af en beskadiget hjelm, kan øge risikoen for alvorlig personskade eller død i en ulykke.

Brug din hjelm korrekt

For at reducere risikoen for alvorlig personskade eller død:

Juster aldrig dit hjelmtilbehør, mens du kører – Foretag kun hjelmjusteringer, når de er stoppet.

Slip aldrig din hjelm – Hvis du slipper hjelmen, kan det knække skallen eller beskadige beskyttelsesskummet. Skaden er ikke synlig. Din hjelm er kun designet til ET slag. Se “Udskiftning af hjelm for at få flere oplysninger om, hvad du skal gøre, når hjelmen er faldet.

Hæng aldrig hjelmen fast på noget feks. dit spejle, styr eller sissy barer – Hvis du gør det, kan de falde, men de kan også beskadige hjelmens beskyttende skum eller foring.

Brug aldrig insektmiddel på eller omkring din hjelm – Insektafvisende middel vil beskadige hjelmens visir, skal, og beskyttende skum.

Udsæt aldrig hjelmen for benzin eller benzindampe – Benzin kan beskadige hjelmens visir, skal og beskyttende skum eller andre komponenter.

Brug altid briller -øjenbeskyttelse – Hvis du ikke bruger en hjelm med ansigtsskærm. Det er vigtigt du altid bære øjenbeskyttelse, når du kører.

Vær altid meget opmærksom på lyde – din hjelm kan nedsætte din hørelse betydelig. Din hjelm er dog ikke en form for høreværn.

Opbevar altid din hjelm i hjelmposen, når den ikke er i brug, for at reducere utilsigtet overfladeskade.

Ind spekter din hjelm

Brug altid hjelmen korrekt for at reducere risikoen for alvorlig personskade eller død.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Hjelm størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL