Schuberth E1 PRO Mat-Sort

DKK 3.799

Schuberth E1 PRO Mat-Sort

En kombination af topteknologi og topkvalitet: Hjelmen har en kompakt form, der ligner slet ikke en flip-up hjelm.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,
 

Beskrivelse

Schuberth E1 PRO Mat-Sort

Schuberth E1 PRO Mat-Sort 2

Denne Schuberth E1 Hjelm tilbyder adventure rytteren en hjelm, som er designet til brug, når turen forlader fortovet.

Schuberth`s designteam, har udviklet E1 i Schuberth luftakustik laberatorie, hvilket resulterer i en hjelm som er optimeret til både aerodynamiske og aeroakustiske ydeevne.

Schuberth Anti-Roll-Off System holder hjelmen på plads, mens den tages af og vaskes indvendig foring tillader ryttere at holde deres hjelm rense mellem eventyr.

En af de mest nyskabende funktioner er den fuldt formulere of-road peak visir, som kan indstilles til tre forskellige positioner uafhængigt af ansigtsmaske og hage. E1 kan bæres med både ansigtsskærm og of-road peak på plads. Til lidt højre hastigheder kan det være en fordel at fjerne peak visiret. Det gøres nemt og hurtigt.

E1 er også udstyret med et luftbar udluftningshul i hagen for at sikre, at rytterne får nok luft på turen, mens en aftagelig og vaskbart filter vil hjælpe med at rense luften i snavsede og støvede forhold.

E1 indeholder en indbygget antenne til Schuberths SRC-System PRO. Udnytte den nyeste i Cardo kommunikationsteknologi, Bluetooth® SRC-System fungerer som et samtaleanlæg med andre ryttere og kan oprette forbindelse til en GPS-enhed, MP3-afspiller eller mobiltelefon til navigation, musik lytning eller telefonopkald.

Funktioner:

Indvendig inderfoer er designet med færre syninger og en mere universel interiør pasform

Forbedret EPS med integrerede antenner til SRC-System, som forbedrer radio og Bluetooth-rækkevidde

Micro-lock låsesystem ved hagerem

Store reflekterende paneler på nakkekraven

Forbedret ansigtsskærm med skraldemekanisme

Integreret solskærm

Ydre skal:

Den ydre skal tilbydes i to hjelmskal størrelser og kombinerer en aerodynamisk optimal form med fremragende beskyttelse. Den er fremstillet ved hjælp af Schuberth typiske kompression støbeproces og tillader dermed stor stabilitet og en lav vægt.

Shell materiale: S.T.R.O.N.G. fiber

Special teknologi fra Schuberth tillader lav vægt

Glasfibre, med en særlig harpiks tilsat komprimeres i et vakuum ved højt tryk til dannelse af en hjelm skal, der er usædvanligt robust

Perfektioneret aerodynamik for højere hastigheder

Opadgående lift = 0!

retningsbestemt stabil

Ingen oscillerende tendens

ingen buffeting

Spoiler integreret i hjelmskallen

SRC-System:

E1 er udstyret til at rumme Schuberth SRC-System (sælges separat). For at sikre ideel radiomodtagelse, er E1 allerede udstyret med to integrerede antenner til at øge FM og Bluetooth-modtagelse.

Optimal modtagelse på alle tidspunkter

FM og Bluetooth-antenner integreret i hjelmen for optimal modtagelse

EPS:

EPS skum foring er modulopbygget for at sikre optimal støddæmpning. Dette kompleks segmentering garantier forbedret kraft absorption og distribution.

Lavet af specielt optimerede EPS skum

Kompleks multizone skummende giver optimal støddæmpning

Indvendig foer:

En særlig indvendig foring er lavet til Schuberth`s E1 Schuberth innovative Comfort Fit koncept, der sikrer at hjelmen sidder behageligt og sikkert i alle situationer. Kombinationen af ​​nøje udvalgte Coolmax og Thermocool materialer og yderlig foring af Interpower belægninger, som gør de indvendige foringer er yderst effektive medhensyn til fugt og kølesystem.

COOLMAX pad systemet, kan afmonteres og vaskes (håndvask, 30 ° C)

Optimeret pasform, Variabel udluftning for effektiv ventilation, Justerbar til sommer / vinter

Allergi-fri, antibakteriel, Aftagelig komfort kind og hoved band pads

Ventilation:

Takket være udformningen af ​​hullerne, er forsyningen af ​​frisk luft forøges med op til 60%. Kombinationen af ​​multipath kanaler i EPS skum inder foer ved hovedet / hage / mund ventilation sikrer, at frisk luft fordeles effektivt over hele hovedet området.

A.R.O.S. og Neck Strap:

Anti-Roll-Off System (A.R.O.S.) blev især udviklet af Schuberth som en sikkerhedsforanstaltning, og er indarbejdet i hver Schuberth motorcykel hjelm. Det sikrer, at hjelmen ikke kan rulle ud af hovedet, når hagerem ikke er lukket eller korrekt indstillet: Hjelmen kan ikke dreje væk fra hovedet bagfra

Risikoen for kontakt mellem afsnittet hage af hjelmen og hage eller hals af rytteren minimeres på grund af den lille hældningsvinkel

Reducerer chancen for hjelmen kommer i kontakt med brystet som følge af en ulykke. Præcis indstilling af hagerem længde gennem justering på begge sider. Micro-lock ratchet lock

Ansigtsskjold:

Den EasyChange visir mekanisme gør skiftende visir ekstremt hurtig og enkel uden brug af værktøj.

By position giver maksimal ventilation, mens rejser ved lavere hastigheder

Pinlock visir forhindrer dug

DOT og ECE-certificeret

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 45 × 35 × 45 cm
Hjelm størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL